Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hayatov dom i oaza. - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hayatov dom i oaza.

First topic message reminder :

Kuća samuraja u šumi predstavlja prizor iz bajke, skrivena u zagrljaju guste, zelene šume. Ona stoji ponosito, kao drevni stražar vremena, sa krovom koji podseća na krila velike ptice, spremne da poleti. Drvene grede i prozori, prekriveni tankim, skoro prozirnim papirima, propuštaju zlatno sunčevo svetlo, pretvarajući unutrašnjost kuće u toplo, pozlaćeno utočište. Oko kuće, visoka stabla se pružaju ka nebu, kao prirodni stubovi koji držesvod neba, dok se krošnje njišu na vetru, šapućući tajne drevnih šuma.

Hayatov dom i oaza.  - Page 2 DALLE_2023-12-19_14.39.08_-_An_anime-inspired_digital_art_piece_depicting_a_traditional_samurai_house_in_a_dense_forest._The_house_is_bathed_in_golden_sunlight_filtering_through_

"Znaš, mogli bismo i mi da otvorimo jedar kartel." Koga se neprestano šalio, iako introvertna osoba po prirodi, Koga je smatrao Hayata svojim bliskim prijateljem te je imao smelosti da govori ovakve i gore stvari. "Kada već govorimo o njima i spominjemo ih, uspeo sam da otkrijem neke male detalje.Dakle, bića sa kojima smo se mi sukobili se u Haien kulturi nazivaju YOKAI, ova bića žive u svetu poput našef ali za njih je to zatvor. U spisima koje sam do sada rekonstruisao i pročitao, nisam našao mnogo korisnog ali sada barem znamo odakle da počnemo. Od mitologije kontinenta.

Pažljivo je upijao reči mladog Koge dok ih je perom i mastilom prenosio na pergament namotan na koture svitka. "Yokai, dakle. Beše baš mališan kada je majka pričala priče o njima da bi me držala podalje od šume u koju ni moji roditelji nisu zalazili često. Pre svega me obuzima stanje šoka kada pomislim da izmišljotine naših starih nisu bile puke budalaštine rođene ni iz čega." Hajato zastade sa pisanjem i odloži guščije pero. Desnu šaku oslonio je na dršku svoje katane, a sečivo zasvetle tamno-plavom aurom na nekoliko momenata.


Uznemiren zbog onog što se dešava, nesiguran u plavu auru oko Hayata, Koga je osetio da se nešto u njihovom domu promeni. Koga se čvrsto uhvati za četkicu i onda izreče jedan predlog: "Da li želiš da od danas svakoga dana treniramo?"

Hajato se praktično lansirao iz svog sedišta kada je čuo predlog. Odlučnim tonom, njegov glas odzvanjao je drvenom prostorijom: "Od danas, pa do sudnjeg dana, Koga, ni jedan slobodan momenat ne sme proći bez oštrenja naših veština. Nadam se da si svestan koliku težinu davanje ovakve reči ima sa sobom?" , upitao je mladića. Ozbiljnog izraza lica, streljao je Kogu pogledom.

"Ma hajte molim vas....IDEMO!
Koga se još jedanput našali a onda podje iz kuće, Koga je i onako želeo da isproba svoje nove veštine i da ih iz knijge pretoči u stvarnu borbu. Koga ustade i podje na trening polje.

Užurbanim hodom pratio je mladog saborca ka polju za trening. Usput bi dobacio po koji komentar provokativnog karaktera, ne bi li prouzrokovao po koju varnicu i dodao malu dozu drame u čitavu rutinu treninga.