Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Tsukina kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Tsukina kuća

Tsukina kuća FDdlIX7

Ovo je skromna kucica Hyuuga klana koja se nalazi na samotnom otočiću mjesečine na kraju svijeta i tu je odrasla Tsuki. Kuća je od tatarskog javora i ima puno cvijeća i ogromnu terasu koja gleda na šumu i izgrađena je iznad potoka.

Tsukina kuća Qul0hhdFTH2sdXONJeEv3g

Tsuki se probudila ujutro i otišla piti kavu na svoju terasu sa pogledom na šumu. Kava je bila kratka sa puno šlaga i toplim mlijekom do vrha. Gledala je prema šumi i vidjela kako zečevi prave malu zečju djecu.

Tsukina kuća CCCi3jF-S3SALGMFTysf0g

Nakon što je popila prijatnu do kraja, Tsuki je uzela svoju shiba inu Kai i otišle su prema šumi u šetnju. Tsuki je iskoristila svoju Byakugan moć da provjeri ima li divljih veprova u blizini. Planirala je uhvatiti kojeg i iskoristiti meso za gulaš, kobasice, pečenicu i pancetu. Nakon što je uz pomoć Kai golim rukama zaklala velikog vepra, krenule su doma. Tsuki je odlučila oderati kožu sa vepra da si napravi zimsku odjeću za sebe i psa. Potom je sjela da ispija čaj od jagode i vanilije do kraja večeri. Mazila je Kai dok obe nisu zaspale.

Hodajući prema kući Hyuuga klana, osećam spokoj koji ispunjava svaki korak. Samotni otočić mesečine, na kraju sveta, obavijen je tišinom i magijom prirode. Uski put vodi me kroz gustu šumu do kućice izgrađene od tatarskog javora.

Stižem do kuće, i odmah me obuzima osećaj topline i doma. Drvena konstrukcija od tatarskog javora zrači prirodnom elegancijom, dok se cvetovi koji okružuju kuću nježno ljuljaju na povetarcu, dodajući boje i život ovom mirnom kutku. Velika terasa pruža se iznad potoka, nudeći savršen pogled na šumu koja okružuje kuću. Zvuk potoka donosi umirujuću melodiju, skladnu sa cvrkutom ptica i šumom lišća.

Stajem na terasu i osvrćem se oko sebe. Pogled je zapanjujući - šuma se prostire u svim pravcima, sa sunčevim zracima koji se probijaju kroz krošnje drveća i stvaraju ples svetlosti i senki na tlu. Sedam na drvenu klupu na terasi, uživajući u mirisu cvetova i svežini potoka ispod mene. Voda nežno teče, reflektujući svetlost i stvarajući svetlucave talase koji plešu na površini.

Ovaj dom Hyuuga klana, u kojem je Tsuki odrasla, odiše jednostavnošću i spokojem. Svaka soba je prožeta duhom prirode i tradicije, sa drvenim podovima, papirnim zidovima i prozorima koji pružaju pogled na bujnu vegetaciju. Cvetni aranžmani u svakoj prostoriji dodaju dašak boje i mirisa, čineći kuću živom i prijatnom.