Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | AbyssFrost Cave

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

AbyssFrost Cave

AbyssFrost Cave Oadneyung.full.2851028

Ledena pećina pruža impresivan prizor zaleđenog čuda, zakopanog duboko unutar planine. Ulaz u pećinu je okružen visokim stubovima leda, poput katedralnih stubova koji se uzdižu u visine. Svetlost koja prodire kroz zamrznute kristale stvara  igru svetlosti i senki, osvetljavajući tamnoplave i bele nijanse leda.

Taisei je pažljivo koračao kroz ledeni pećinski hodnik AbyssFrost Cavern-a. Zidovi su sijali pod svetlošću kristala, stvarajući misterioznu atmosferu. Ledene formacije visile su s plafona poput umetničkih dela. Taisei je zastajao povremeno, promatrajući spektakl ledenih čuda oko sebe. Hladan povetarac je prelazio kroz pećinu, stvarajući blagi šum i dodatno doprinoseći osećaju mističnosti.

Kako ovu pećinu nisam našao ranije.

U trenutku kada je Taisei uživao u lepoti pećine, neočekivani zvukovi su prekinuli tišinu. Zemlja je počela da se trese, a velika količina šišmiša su prostrujali kroz pećinu. Taisei je instinktivno potrčao ka sigurnijem mestu, ali pre nego što je mogao potpuno reagovati, ogroman stalaktit s plafona pećine se obrušio tik pored njega. Osetio je olakšanje što nije mrtav ali je osetio neku čudnu energiju.

Taisei je brzo shvatio da se nešto neobično dešava u dubinama pećine, dok su talasi još uvek podrhtavali kroz tlo. Sa oprezom i budnošću, Taisei je nastavio dalje kroz pećinu, pokušavajući razumeti prirodu ovog neočekivanog događaja.

Taisei je polako koračao, prolazeći kroz mračne i hladne prolaze pećine. Dok je istraživao, primetio je zamagljene pukotine na zidovima koje su vodile ka nekom skrivenom mestu. Odlučio je pratiti tragove, a zatim se našao pred skrivenom prostorijom unutar pećine.

Svetlost je tekla kroz kristalne formacije u prostoriji, pružajući magičan prizor. Na sredini prostorije stajao je visok stub leda, osvetljen plavim sjajem. Oko stuba su se nalazile stare rune i simboli, oživljavajući okolinu mističnom energijom. Taisei je osećao prisustvo nečeg moćnog, nečeg što je dugo čekalo da bude otkriveno


Dok je Taisei istraživao dubine pećine, primetio je zračenje plave svetlosti koje dolazi iz nečega što je izgledalo kao zaboravljena knjiga. Pažljivo je podigao staru knjigu s prašnjavom naslovnicom i otvorio je. Stranice su bile pune drevnih simbola , a svaka stranica je sjajila plavom bojom koja je odavala osećaj starosti i moći.

Dok je Taisei proučavao stranice, osećao je kako mu se um ispunjava znanjem i tajnama koje su bile zabeležene u toj knjizi. Plava svetlost se prelivala između njegovih prstiju dok je otkrivao sve dublje i dublje tajne koje su bile sačuvane u tim starim stranicama. Knjiga je bila prozor u prošlost, pružajući mu uvid u moćne tehnike i drevna znanja koja su čekala da budu ponovo otkrivena.


Dok je Taisei dublje čitao, otkrio je tajanstvene tehnike Yuki klana koje su uključivale moć manipulacije leda. Svaka stranica je bila puna drevnih rituala, preciznih gestova i tajnih mantri koje su vodile ka punoj kontroli nad ledenom moći. S vremenom je Taisei sve bolje razumeo ove tehnike i postajao svestan veličanstvene moći koja je bila na dohvat ruke.

Kako je apsorbirao ovo znanje, Taisei se skroz promenio. Oči su mu sijale plavom svetlošću, a ledene čestice igrale su oko njega dok je u svojoj mašti već počeo formirati slike svoje buduće snage. Odlučio je da će se jednog dana vratiti u ovu pećinu, ne sa znatiželjom, već s drugačijom namerom.