Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shadowwood Forest

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shadowwood Forest

Shadowwood Forest Winter-forest-scenery-anime-seamless-footage-236250307_prevstill


Šuma na planini predstavlja čarobni sklad prirode i magije. Drveće četinara, breze i hrastovi tvoriće gustu zavesu, dok reke i jezera dodaju svoju melodiju ovom tišem carstvu. Svež sneg tokom zime i bujna zelena tokom proleća stvaraju oazu mira i tajanstvenosti. Ovo je dom raznovrsnim oblicima života, od sova koje plešu noćnim nebom do šuštanja krzna jelena. Mistična Šumai pruža iskustvo povezanosti sa prirodom i magijom.

Taisei je stajao usred mračne Shadowwood šume, ruke mu vešto manevrisale šurikenima dok ih je pripremao za trening. Osećao je neki nemir koji je dopirao iz okoline, ali to ga nije omelo. Razmišljao je o svakom pokretu, svakom bacanju, i o tome kako će poboljšati svoje veštine. Unutrašnji nagon za savršenstvom terao ga je da se fokusira, a trening sa šurikenima bio je način da postigne viši nivo spretnosti i preciznosti.


Taisei je postavljao drvene mete na različitim daljinama među debelim granama  šume. Pažljivo je birao pozicije, želeći izazvati sebe i unaprediti svoje veštine. Svaka meta bila je postavljena s preciznošću, stvarajući izazovne scenarije za trening sa šurikenima. 

Taisei je stajao usred šume, čvrsto držeći svoje šurikene. Počeo je sa bliskim metama, bacajući šurikene sa preciznošću koja odražava njegovu veštinu. Kako je vežbao, povećavao je udaljenost, postavljajući sebi izazove sa različitim metama na 5, 10, pa čak i 15 metara udaljenosti.

#card331

Njegova veština se ogledala u brzini i preciznosti njegovih pokreta. Kako bi dodatno izazvao sebe, postavljao je zadatke da šurikeni odbijaju jedan od drugih, stvarajući kompleksne šeme kretanja u vazduhu. Njegovo vežbanje bilo je poput plesa, gde je svaki pokret bio sinhronizovan, a svaki šuriken je pronalazio svoj cilj sa neverovatnom tačnošću. Ova disciplinovana praksa doprinosila je Taiseievoj spretnosti i taktičkoj veštini.

Nakon intenzivnog treninga sa šurikenima, Taisei je odlučio preći na treniranje svojih tehnika chakre. Pronašao je mirno mesto u središtu šume i seo u lotos položaj. Zatvorio je oči i počeo se fokusirati na energiju koja struji kroz njega.

Duboko je udahnuo, osećajući kako mu se pluća pune svežim planinskim vazduhom. Kroz meditaciju, počeo je usklađivati svoju fizičku i duhovnu energiju, pokušavajući postići veću harmoniju unutar sebe.


#card5

Usmeravao je chakru kroz svoje meridijane, usklađujući je s ritmom svog daha. Ponekad bi pustio da energija slobodno teče, a ponekad bi je zadržao, koncentrišući je na određene delove svog tela.


Uprkos umoru od prethodnog treninga, Taisei je fokusirao svoju chakru na noge i počeo se penjati po drveću. Sa svakim korakom, osećao je kako mu se energija prenosi na stopala, dajući mu dodatnu snagu i agilnost.

#card4

Noge su mu se ponašale gotovo kao opruge, omogućavajući mu brzo i lagano penjanje po granama. Ispod gustog krova šume, Taisei je pravio elegantne skokove i okrete, koristeći chakru kako bi održao ravnotežu i kontrolisao svoje pokrete.

Dok je Taisei brzo prolazio kroz krošnje drveća, usred fokusa na kontrolu čakre, došlo je do trenutnog neuspeha. Nažalost, izgubio je ravnotežu i iznenada pao s visokog drveta. Bio je to trenutak nepažnje koji mu je pokazao koliko je važno stalno održavati fokus i kontrolu.

Nakon što je sleteo na tlo, Taisei je brzo ustao, protrljao rame koje je malo zabo, ali nije pokazivao bol. Shvatio je da i najiskusniji nindže imaju trenutke slabosti i greške. Odlučio je naučiti iz ovog incidenta i dodatno usavršiti svoju kontrolu čakre kako bi sprečio buduće nezgode i uputio se ka narednoj lokaciji.

Nije proslo dugo vremena i Fukushuki se opet vratio na led i snijeg, a i dosao je na mjesto misije tako da je mu je to bilo olaksanje. Polako je krenuo da istaruje ovu ledenu sumu da izvidi da li ce naci ikog ko je recen da bude dovrsen, Fukushuki je uzeo njihove slike u ruku i polako krenuo da ih trazi.
[rolam i kocku da znam koliko ih trebam ubiti]

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Shadowwood Forest #world54

Dok je hodao u daljini je vidio dim kako prevladava dio sume tako da se uputio na to mjesto, dok se priblizavao cuo je glasove kako nesto medjusobno razgovoaraju. Kada im bas priblizio vidio je da su to 3 covjeka koja je trebao da ubije, tako da nije cekao ni sekunde i odma ih je napao.
#card56
#card1365
#card1373
#card57
Ulazem 80 ch
800 dmg 260 zag

The member 'Fukushuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shadowwood Forest #world179 Shadowwood Forest #world171 Shadowwood Forest #world180

Fukushuki je poslao napad koji ih je naravno rjesio i nejgov trening nije bio uzaludan, ali prije nego sto su umrli jedan od njih je posalo napad na Fuksuhukija. Bez ikakvog cekanja Fuksuhuki se odma odbranio od napada i tako njegova misija biva uspjesna.
#card1
Ulazem 10 ch

[cend]sd[riaght]aaddd[/ashs/cednter]

Izadal je u sumi i svati da njemu treba samo jak prijatelj sa ozbiljnim namerama.Koj ga nebi mogao sputavati ili usporavati na misiji koju budu radili Ako uopste in nađe takvog nrkog nekada.Mislio je nema takvih ljudi u svetu jer mozda trazi mnogo.To bi zvao ne usprh jer bi zeleo nesto sto nije opipivo ili moguce za njega je to bilo smesno a evo sada on gazi svoju rec.