Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | The Crystal Peak Lake

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

The Crystal Peak Lake

The Crystal Peak Lake Anime-style-snowy-mountain-landscape-with-mountains-blue-lake_717440-9481

Na vrhu planine, ukrašenog gustim pokrivačem snega i leda, prostire se očaravajuće kristalno belo jezero. Ova prirodna lepota izaziva divljenje svojom čistotom i neobičnom lepotom koja krasi vrhove planina.


Jezero je mirno, kao ogledalo, reflektujući okolne snežne vrhunce i nebo koje se stapa sa obodom horizonta. Njegova površina blista poput dijamanata pod zračenjem sunčevih zraka, stvarajući magičan sjaj koji dopire daleko u tišinu planinskog vrha.

Taisei je lagano koračao duž obale jezera, uživajući u miru i tišini koja je vladala na ovom prelepom mestu. Sunčevi zraci odražavali su se na kristalno beloj površini jezera, stvarajući igru svetlosti i boja. Oko njega, visoke planine pružale su spektakularan pejzaž, a svež vazduh je nosio miris planinskog cveća. Taisei je zastajkivao povremeno, posmatrajući refleksije na vodi i uživajući u jednostavnoj lepoti prirode.

Taisei je duboko udahnuo sveži planinski zrak i zatvorio oči na trenutak, uranjajući u uspomene na prošlost. Hladan, kristalno čist vazduh oko njega budio je sećanja na njegovo detinjstvo u Yuki klanu. Osetio je kako hladne planinske struje podsećaju na dane provedene u obuci i igri sa članovima klana.

Sada, na vrhu planine pored jezera, Taisei je osećao vezu s prirodom koja mu je bila toliko poznata iz mladosti. Nije mu bilo u interesu da napušta ovo mesto; umesto toga, želeo je da zadrži mir i spokoj koje mu je pružala planina, ali možda će se to uskoro promeniti.

Taisei je odlučio da iskoristi ledeno jezero kao deo svoje posebne vrste treninga. Sa svakim korakom prema vodi, osećao je hladnoću koja je prodirala kroz vazduh. Bez ikakvog oklevanja, skinuo je svoju odeću i kročio u jezero.


Većina ljudi bi verovatno umrla od hladnoće, ali Taisei, kao član Yuki klana, doživljavao je ovo kao svojevrsni đakuzi. Osećao je kako mu hladna voda stimuliše telo, a zrak oko njega je postajao svežiji i oštriji. Kroz maglu pare na površini jezera, Taisei je izvodio svoje vežbe, ojačavajući svoj um i telo u susret izazovima koji su mu predstojali.

Taisei je duboko zaronio u hladnu vodu, potpuno prepuštajući se okolini. Sedenje na dnu jezera, meditirao je u tišini, pokušavajući pronaći unutrašnji balans. Osećao je kako mu hladna voda prožima svaku ćeliju tela, a ledene struje su delovale poput pročišćavajućeg rituala.

Dok je sedeo u meditaciji, slike prošlosti prolazile su mu kroz um. Yuki klan, sva iskustva koja su oblikovala njegovu moć, sve je to bilo duboko ukorenjeno u njegovoj duši. Hladnoća jezera postajala je deo njega, podsećajući ga na snagu koju nosi sa sobom.

Taisei je postepeno prelazio na dublju meditaciju, usmeravajući svoju pažnju na svoje unutrašnje snage i povezanost sa ledenom okolinom. Njegovo disanje postalo je duboko i ritmično, dok je pokušavao uroniti u stanje mir

Dok je osluškivao zvuke planinskog okruženja. Vetar je lagano nosio snežne pahulje, stvarajući slikovitu scenu. Taisei je zatvorio oči, tonuo dublje u svoju unutrašnju svest.

Njegova meditacija bila je poput susreta sa samim sobom, povezujući se sa svojim instinktima i unutrašnjim energetskim tokovima. Osećao je puls prirode oko sebe, a hladnoća mu nije predstavljala prepreku već dodatnu podršku. Kroz svest i koncentraciju, Taisei je završio svoju meditaciju, osećajući se uravnoteženim i osnaženim a zatim zaputio ka planinskom vencu.