Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kuro - House

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuro - House

Kuća malo van grada ali spada u njegovu opštinu, do samog grada od ove kuće trebalo je maksimalno 2 minuta. Kuća se isticala u celoj šumi, pored kuće bilo je jezero i jedno veliko hrastovo stablo koje se posadilo pre 15 godina, na tom istom mestu pre 15 godina bilo je isto stablo od kojeg je kuća koja se tu nalazi napravljena.

https://imgur.com/a/DUDFAxD

Sunce je kroz otvorene prozore obasjalo Beovu sobu, i tako ga nasilno probudilo tik u zoru. Imao je ustaljen ritam i nije mogao da se vrati na spavanje, bacio je glavu u lonac hladne vode i krenuo sa svojim spremanjem kuce, kada je bio spreman izasao je iz kuce i otisao do Kuroa da prodji kroz grad u kom ce provesti neki dalji period. Pozvonio je na vrata, lupnuo sakom, i rekao :

" Ajde treba da se prodje kroz ovaj grad dok ne odemo na sastanak, da se upoznamo malo. "

Spavao sam ko zmaj dok mi neko nije lupao o vrata, ustao sam u svojim ćega te sam otvorio vrata, kada sam ugledao osobu sa druge strabe vrata, krenuo sam sa se derem na njega.


"Ciganšturo jedna kome lupaš na vrata?!?! Sprdam te bre evo čekaj"


Otišao sam da se obučem, kada sam izašao čekao sam Beoa da krene.

Prilazili su njihovim kucama, i kada su dosli do trotoara rekao je Beo:

"Ajde daj da vidimo sta imas ti to u kuci da se zavrsi, pa da mogu da idem da se odmaram od tebe."

Spustio je ruku pod trideset stepeni pokazivsi na Kuroovu kucu. Samim cinom je objasnio svom temperamentnom pobratimu da se radi o njegovoj kuci iako je to usput objasnio verbalno.

Pratili su put iz parka gde su mogli jedino da zavrsi u predelu grada gde se nalaze njihove gajbe. Prvobitno je mislio da ce samo da se rastanu i da Kuro ode da konacno popravi po kuci sve sto je napravio od haosa. Kako je shvatio sve verbalne i neverbalne komunikacije koje je pruzio Beo rekao je :

"Evo evo, nisam znao da si toliko raspolozen danas da hoces da namestas kucu."

Otvorio je kucu, a zatim ga sacekao haos. Nista od kad su se doselili nije bilo isto. Sve moguce gluposti su bile razbacane, pola stvari prljavo, njegova oprema za trening i misije ne spakovane. Nije moglo gore,

"Dobro bre covece, spremas li ti ikad ovu kucu ili cekas mene da se smilujem pa da ti pomognem. Kako ti bre nije lakse da dodjes ocistis kad zajebes nesto pa tako u krug. Ne mozes samo da pravis gluposti po kuci."

Kakav je perfekcionista Beo bio, ovo je izazvalo veliku nervozu na njemu, kako psihicki tako i fizicki.

Krenuo je da seta kroz kucu i pokazuje sta treba sve da se sredi sa nadom da ce Beo samo poludeti i reci da Kuro treba da iskulira ode na neku kafu, dok on to sredi. Tu je postojala mala sansa, ali se opet nadao tome. Usao je u spavacu sobu i krenuo polako da namesta krevet pa je rekao:

"Ovako ja sam imao plan da sredim ovo sve do kraja dana, pomogao ti meni ili ne, to ce se desiti. Tako da dzabe to tvoje nerviranje ide."

Pratio je pobratima kroz kucu, kada je shvatio da ima vise smisla samo da se podele po delatnostima u ovom sredjivanju, tako da je samo upola recenice skrenuo udesno u njegovo kupatilo i krenuo da ga sredjuje pa je rekao:

"Ajde ja cu ovde, da brze ovo zavrsavamo. Ne planiram da se zadrzavam ovde vise od dva sata."

Krenuo je da sređuje svoju sobu, bez reči da je progovorio za pobratima. Dosta prljavstine je bilo ispod kreveta te je to brzo počistio bez ikakvih problema, izašao je iz sobe te je stao na sred dnevnog ne znajući šta dalje.

// time skip zavrsili su ciscenje svega //

Posto je Beo poslednji zavrsio sa sredjivanjem dnevne sobe izdahnuo je i rekao.

" Ovo ti je prvi i poslednji put da ovako nesto radim, sad te izbacujem iz ove kuce da ne bi mogao nesto da sjebes dok ne odes na spavanje."

Krenuo je da izlazi iz kuce, na vratima je samo sacekao Kuroa da dodje da zakljuca pri izlasku.

Lupio se po glavi kad mu je Beo rekao to da ne sjebe nešto, odlučio je da izađe za njim te zaključa vrata. Stavio je ključ na svoje mesto te je pošao za Beom, izvadio je novu cigaru iz pakle te ju je zapalio.

Posle izlaska iz svoje kuce Beo se uputio ka Kurovoj kuci, da vidi da li opet ima haos i usput da ga izvuce da se prosetaju. Kucajuci na vrata je vikao :

"Budi se manijace!"

Kucao je na vrata neko vreme, ali zbog odsustva odgovora Beo je shvatio da je on van kuce. Pa se dao u potragu kroz grad.