1. EVENT | Sinister Secrets
- ovde se možete prijaviti za predstojeći event -
Re: 1. EVENT | Sinister Secrets
Event se dogadja u Akumetsu Town. Tema u kojoj ćete postovati biće objavljena u 19:30 na discord obaveštenjima. Dolazak u ovu temu se dešava po roleplayu na način gde ste (ako prihvatite učešće na eventu) videli reklamne postere po svetu na kojima je ispisano mesto i datum eventa. (nešto što je nesvakidašnje trenutno u svetu da neko tako javno organizuje dogadjaj u skloništu).
Naravno u imunitetu ste i nakon završetka eventa bez putovanja možete nastaviti roleplay u temama gde ste se nalazili.
Nagrade za prisustvo eventu:
Solo igrači: 50 tokena.
Duo igrači: 30 tokena.Ujednom da predstavim i novu mehaniku u igri: Story Note. Kada vam se na misiji ili eventu ili čak u vašoj kući pojavi Story Note bićete ponudjeni opcijama ili upozoreni na dešavanja koja DRASTIČNO mogu da utiču na vaš profil. Kada vam se pojavi story note pažljivo pišite roleplay postove.
Story Note
Dešavanja na eventu mogu drastično uticati na vaš profil.Re: 1. EVENT | Sinister Secrets
Prijava, duo sam sa Beom.
Prijavljujem se kao solo igrač. ( u prevodu nisam cava da mi treba još neko kako bi igrao sa njim zato što se plašim ostalih)
prijavljujem sebe i guasukija duo
Peijavljujem duo sa Toraijem
Prijavljujem sebe i Shindai duo
Prijavljujem se na event, Reo i ja smo duo.
Prijavljujem se za duo sa Kakao Olivom
Prijavljujem se.
Duo sam sa Licom.
Prijavljujem mene i Koga Yari, duo.
Hayato elegentnim pokretom ruke ostavlja svoj potpis na parčetu pergamenta. Očigledno je da ovaj vuk hoda putem samotnjaka.