Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Nether Rivers

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Nether Rivers

Nether Rivers UR4cFex

U srcu Sangvinskog Prostranstva nalazi se opčinjavajući pejzaž u nijansama terakote. Sunce nemilosrdno udara po valovitim dunama, bacajući nadrealne senke koje plešu po suvom terenu. Usred ove nemilosrdne prostranosti, reka rastopljene lave vijuga poput vatrenog zmaja, njen grimizni sjaj kontrastuje s zemljanim tonovima pustinje. Zrak treperi od vrućine, izobličujući daleki horizont. Dok reka lave teče, njena zračeća toplota dodaje intenzivnu strast već užarenom okolišu.

Nakon regrutacije u Akumetsu-u, odlučio sam da se vratim dnevnim aktivnostima. Uz flajer za miting, pokupio sam i neku misiju, čisto da platim to malo hrane i opreme što će mi trebati za narednih mesec dana. Put me je odveo u srce pustinje, tragajući za nekim kolegama koji su preferirali neke stvari da rade na crno.

Generalne kordinate nisu baš pomagale, trebalo je i oštro oko da se neprijatelji uoče. Srećom, uočio sam jednog kako vrši patrolu, bio sam blizu. Sa kaputom oko struka (skinuo sam ga još prilikom ulaska u toplije delove), šunjao sam se u senci terakote, čekajući pravi momenat da napadnem.

Kako je neprijatelj prilazio, iskoristio sam priliku i zveknuo ga svojom zemljanom pesnicom jako u glavu.

#card89 #card90

'Bam'

Uzviknuo sam. Zemljana pesnica mi se raspala, ali ostala mi i dalje šaka na raspolaganju.

#card13

'Bam'

Drugi put.

Odmaknuo sam se u senku, nadajući se da je protivnik pao.

(Zemljana pesnica 100 damage-a, obična pesnica 100 damage-a)

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world178

Zamenjujem se sa obližnjim kamenom terakote, izbegavajući napad medicinskog šinobija. Sav zadihan, dal mi je kondicija pala il je do sunce bogte.

#card1

'De polako..'

Radim znakove rukama i ispred mene kreće reka blata, stvarajući klizav teren za mog protivnika. Neće mi pomoći u borbi nešto preterano, ali kamenčići koji su se okupili oko moga tela hoće. Nek borba izdržljivosti krene.

#card89 #card91

Def - 100

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world178

'Nemoguće'

Odbijam da poverujem da je čovek opet izbegao. Ista rutina izbegavanja se ponovila time što sam zamenio telo sa nekom stenom, ovaj put malo manjom.

#card1

A sad bez zajebancije, stvorio sam 4 klona da se pesniče sa mojim prijateljem, pa da vidimo kako će biti

#card11 #card13

Pridružujem se pesničenju sa njima, ulažem 80 energije.

Ukupan damage = 200, 30+30+30+30 klonovi i ja 80 damage-a.

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world174

Povetarac od 100 damage-a nije bio ništa protiv moga oklopa koji me je držao čvrsto u mestu. Kako je ovaj pao, iza ugla je zavirio još jedan. Armijo klonova, u napad!

#card89 #card90

Juriš dva klona sa kenganom oko ruke su se zaletili ka novom protivniku. Udarili su ga jako u glavu a potom se povukli, mirujući zajedno sa mnom.

Svi klonovi miruju.

#card8

Clone 1 & 2 - 30 health, 10 energije, 10 chakre - 50 defense-a

Clone 3 & 4 - 30 health, 10 energije, 30 chakre

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world172

Mehur udara u oklop i puca, malo vode što je ostalo od njega isparava u sekundi, kao da napad nikad nije ni postojao. Klonovi odvlače pala tela u senku, sakrivajući ih od radoznalih očiju. Brišem znoj, i bacam pogled na zgužvan papir.

'Još dvojica.'

Naslonjen na zid u senci, bacam jedan odmor sa veselom družinom

#card8

Clone 1 & 2 - 30 health, 20 energije, 20 chakre - 50 defense-a

Clone 3 & 4 - 30 health, 20 energije, 30 chakre

Nakon kratkog odmora, klonovi su ustali i gledali su naokolo. Ipak, 8 očiju je bolje nego 2. Čim je klon ugledao još jednog šinobija na patroli, obavestio me je.

Podignut gard protivnika dok je istraživao tragove povlačenja, nije mu nešto pomogao. Skačemo iz zasede sa našim čeličnim pesnicama

#card13

(4 klona po 20 damage-a, 80 damage total, i ja 120 damage-a, 200 damage sve ukupno pravac u glavu)

Clone 1 & 2 - 30 health, 0 energije, 20 chakre - 50 defense-a

Clone 3 & 4 - 30 health, 0 energije, 30 chakre

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world175

Klonovi tenkuju zemljotres (računaću da je razoran, pošto jelte zemljotres) i raspršuju se u obliku dima, dok na mene nema uticaja zbog defense-a koji se nalazi oko moga tela. Poslednji neprijatelj je sigurno osetio mali zemljotres pa je verovatno krenuo ka epicentru. Iskoristiću taj kratak prozor koji mi je ostavio, i odmoriću se. Ne zna se šta me više iscrpljuje, borba ili ova vrućina.

#card8

Čitav performans mi nije bio zadovoljavajuć. Od mojih šinobi dana nije prošlo dugo ali uspeo sam dosta stvari da zaboravim. Prosto izgubljena navika, mogu tu nešto levo desno, znak majmuna ovde, znak bika ovde al nije to uvek ista tehnika. Ako ništa, iskustvo će me podsetiti.

#card8

Kraj ove etape trebao bih da je blizu. Mogli su se čuti koraci zalutalog šinobija, koji nije uspeo da pronađe svoje saborce koji su zalutali u ovom pravcu. Bio je oprezan, ali open, nedovoljno. Kako je prošao pored, mogao se čuti moj šapat

'Zbogom'

Iza stene iskače kamena pesnica, koja ga je direktno udarila, a potom propratila čista sila.

#card90 #card13

(100 damage ovo, 100 damage ono)

The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Nether Rivers #world175

Zemljotres kao i ranije, nije više uticao na mene zbog defense-a na mom telu. Nakon ovog napada, otpada i moj oklop moji je u kombinaciji sa znojem od toplog sunca pravio po koju mrlju mulja po mojoj koži. Poredjao sam tela, i uz poslednji jutsu terakota se izdigla, pokrivajući ih i praveći plitak grob. Nije bilo puno, ali želeo sam da odam poštovanje šinobijima koji, da nisu zalutali u ovom svetu, su mogli boriti se uz mene i pomagati mi u nekoj svojoj daljoj misiji.

#card92

Laganim koracima, odlazim sa terena.

Moja me je pustolovina dovela do prelijepog pejzaza koji je za mene jedan od ljepsih u zadnje vrijeme. Sa obzirom da sam dosta putovao cak sam i sjeo malo i pojeo jedan sendvic koji sam osjetio u torbi. Valjda mi je neki seljan ostavio. Nakon obroka ustao sam i otisao dalje.

Po povratku sa ovog teskog putovanja, punog izazova i strasnih vremenskih nepogoda, nakon uspesno odradjene misije,ovo uzareno podrucije me je dotuklo do maksimuma, dugo ce mi trebati da se oporavim od ove teske misije, ali se radujem svakom novom izazovu koji je prirodan u putu nindze kojim tezim.

Veoma naporan teren.