Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shallow waters of the Umi

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shallow waters of the Umi

Shallow waters of the Umi C2AK6ii

U kristalno čistim vodama mora, pojavljuje se mali prolaz, izgleda kao da lebdi iznad živopisnih koralnih grebena ispod. Ovaj uski put omogućava pustolovnim dušama da lutaju među čudesnim morskim životom, njihovi koraci jedva remete miran vodeni svet. Sjajni koralni grebeni različitih nijansi protežu se s obe strane, prikazujući kaleidoskop boja, oblika i tekstura.

Yuu je prorazio preko dela mora koj je bio jako cist.i ako ga je mamio tajanstveni ulaz Yuu je odlucio da je bezbednije da samo nastavi svojim putem kojim je isao. Ali pre toga je iskoristio to sto je ova voda toliko cista da je uzeo bure vode koje ce dodatno da procisti da bi kasnije imao sigurnu vodu za pice. Cim je to obavio nastavio je da pluta u svom camcu ka sledecoj lokaciji gde se uputio.

Zasukanih nogavica i sa cipelama u rukama, šetao sam kroz plitke morske vode ovog ostrva. Put, koliko god bio dugačak, bio je vredan sve dok uspevam da proživljavam ovakve momente. Putovanje kopnom bi možda bilo malo brže, ali kroz veću perspektivu tih par dana mi ne bi ništa značilo.

Koraci su bili sve teži i teži, otpor vode i blagih talasa je kroz dva-tri sata uspela da me umori na kratko. Seo sam na obližnji niski greben kako bi se odmorio, barem na kratko, prenego što nastavim svoje koračanje po temama.

Brćkajući noge, pored sitnih ribica i morskog života, ugledao sam i jedan pljosnat kamen. Sagnuo sam se (nije mi pukla kičma) i zgrabio sam ga, gledajući u horizont. Malo chakre u ruke (nije varanje) i bacio sam ga ka moru.

#card93


The member 'Isaac' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Shallow waters of the Umi #world60

Gledao sam pažljivo kroz sunčane naočare i brojao.

"Jen, dva, tri, četiri.."

Kako je kamen gubio momentum, tako su mu i talasi pravili brže, ali manje krugove.

"Devet. Devet ti majki jebem."

Nisam nešto bio preponosan svojim dostignućem. Da sam koju godinu mlađi, lagano bi odskoci prešli 20 komada.

Pomalo ponižen, iznerviran, al opet sa osmehom na faci, ustao sam sa plitkog grebena. Bilo je lepo zaživeti malo mladje dane, ipak, nikad nisi znao koliko ih uopšte više imaš u nindža svetu. Nasuprot zalažećem suncu, nastavio sam svoj put ka istoku.

Naišao sam na prelepo ostrvo sa veoma proyirnom i čistom vodom.Ugledao sam neki uski prolaz.To je bio moj put za dalje!Znao sam da bih ovde moglo biti možda i opasno.Pažljivo bih se zaputio kroz prolaz između morskih grebena.

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Shallow waters of the Umi #world70

Dok sam putovao kroz zemlju vode pokusao sam da zaobidjem takozvano krvaovo ostrvo. Za njega su pricali da je opasno mesto puno kriminala i spletkarosa koji samo zele tvoj nova. Samim tim trebao sam da prodjem kroz jedno mirno ostrvo pod imenom ,,Swallow waters of the umi". Mesto toliko mirno da sve sto se cuje su zvuci vetra kako prolazi kroz krosnje prelepih palmi koje su tu rasle. Ovo divno mesto je u meni budilo takav mir i zeleo sam tu zavuek da ostanem al sam odlucio da nastavim dalje znajuci svoj cilj i put. Ubrao sam jedan cvet iz ovog prelepog mesta i nastavio dalje preko vode koja bila cista i veoma pitka. Kroz nju se lako prolazio jer je bila plitka i nije bilo opasnih riba.

Prolazeci ponovo kroz ovaj prelep prizor dalo mi je jos vise nade da cu uspeti i da cu postati najbolji ninzda u shinobi svetu.

Raj na zemlji, prelep pogled.

Nakon uspesno odradjene misije, nije na odmet malo uzivanja.

Ploveci malim camcem nalece na mala ostrvca ciste vode koje sijaju u tom momentu je ogladnio te uzeo iz torbe sendvice te ga jede po malo:

Njam na svu srecu nema oblaka ali vidim na daljinu.

Nastavlja svoj put da lokaciji.

Prolazeci je sreo ostrvca cista voda odma je znao gde se nalazi bio je blizu gde je uzeo čamac zaputio se tamo bilo je malo jaci vetar duvao sa severa na daljinu je video neka ostrva te je krenuo pravo ka njima.

Shallow Waters of the Umi. Saburo je stigao na ovo prirodno cudo s ocima ispunjenim znatizeljom. Kroz providnu vodu pazljivo je koracao, osjecajuci mekocu peska pod nogama. Mesto je bilo oaza tihog spokoja, gde je Saburo poceo svoje istrazivanje ovog mesta.

Otkrivajuci tajanstvenu lepotu Shallow Waters of the Umi, Saburo je pazljivo pratio obalu. Kroz bistru vodu osetio je dodir mekog peska i posmatrao igru sarenih riba. Palme su dodavale pejzazu senke, pruzajuci mu kutak za mirno istrazivanje. Bice ovo dobra avantura Saburoa

Otkrivajuci tajanstvenu lepotu Shallow Waters of the Umi, Saburo je pazljivo pratio obalu. Kroz bistru vodu osetio je dodir mekog peska i posmatrao igru sarenih riba. Palme su dodavale pejzazu senke, pruzajuci mu kutak za mirno istrazivanje.

Istraguci obalu Shallow Waters of the Umi, Saburo je bio fasciniran bogatstvom prirode. Prozirna voda omogucila mu je uvid u svet riba, dok je mekoca peska pruzala ugodan osecaj pod stopalima. Mirisi mora i povetarac dodali su notu harmonije njegovim istrazivackim koracima.

Saburo se duboko zaronio u istrazivanje Shallow Waters of the Umi. Kroz providnu vodu, osecao je dodir peska pod nogama, dok su sarene ribe igrale oko njega. Miris mora i povetarac dodavali su mu inspiraciju dok je istrazivao cuda ovog morskog sveta.

Plovio je morem u nekom starom čamcu, uživao u ostrvskim ljepotama koje su mu dušu razgaljivale, ali također je slušao svojim duhovnim sluhom... i nije ništa čuo. Ovo mjesto ga nije zvalo niti ga je privlačilo. Prava šteta...


Izgleda da su ovakva mjesta za mene samo za kratku posjetu. Moje boravište definitvno nije ovdje...

Čamcem je prolazio pored iste razuđene obale pored koje je prolazio neki dan. Isti slučaj kao i sa Kannabi mostom. Neko ko bi poznavao Ishimotovu situaciju bi se stvarno zapito da li se to Ishimoto vraca na isto mjesto gdje je obavio misiju.


"Ne mogu da vjerujem da se tamo moram vratiti..."

A Rank misija

Stigao je do obale gdje je nacuo da su viđeni neki ljudi sa potjernice, nisu bili nesto znacajni ali brza lova ne bi bila losa. Bio sam na dobrom putu da postanem bogatas iako nije bilo ni sve u novica jednostavno sam svojim djelima filtrirao ljude dobre od losih i tako cinio svijet boljim mjestom.

The member 'Nova Zenith' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Shallow waters of the Umi #world49

Setajuci plazom naisao sam na omanji da ga tako nazovemo " logor " nije bilo nista znacajno samo mjesto gdje su pristali, bilo ih je cetvori spremio sam se za borbu i upalio svoj munjeviti mod nakon cega sam bacio svoje senju korjenje na njih, na svu cetvroicu. Nakon toga sam bacio jos jedan mlaz ovde na njih.

#card186

1000 dmg
#card1214

100 dmg na npc broj 1
#card24

Pasivne :

The member 'Nova Zenith' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Shallow waters of the Umi #world191 Shallow waters of the Umi #world191 Shallow waters of the Umi #world194 Shallow waters of the Umi #world192

Svo cetvoro neprijatelja su pali, kako bi se obranio od njihovih napada pretvorio sam se u vodu i tako sve izbjegao. Kao sto sam i mislio bili su previse slabi ali ovo je bilo suvise lagano, ovaj prvi napad je trebao biti zagrijavanje ali izgleda da cu se ranije vratiti kuci, premisljao sam se dali da se vratim ili da potrazim jos malo akcije.

#card49

///dolazim nakon njegove misije i nakon napada stagod///

Stopa za stopom, pronašao sam ga opet. Stojao je on tu, sa nekolicinom palih šinobija. Toliko lepo mesto, a toliko uprljano krvlju.

'Pozdrav, Zenith'

Nova mu nije nešto stojalo, više mi se svidjalo njegovo prezime - malo je više upečatljivo za mene samog bilo. Prišao bih mu, govoreći

'Gde dalje? Da istražimo ono?'

Dok se premišljao dal da se vrati u bunked ili da nastavi dalje u potrazi za beguncima odjednom ugleda Esaua kako mi se priblizava. Znaci ipak si dosao
Izgovorio sam sa osmijehom na licu, izgleda da cemo ipak ici u neke avanture, " ovo bi trebalo biti zanimljivo " mislio dok se osmjehivao.

Prati me

Uski rečni put doveo je Jina do uskog morskog  puta kojim je odlučno hodio dalje ka svom jedinom trenutnom cilju u glavi. Par knjiga u njegovoj torbi i šinobi alata uz definisano odredište trebalo je da budu dovoljni za ovog neistreniranog borca.