Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Cha Chai Teahouse

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Cha Chai Teahouse

Cha Chai Teahouse GYn5I5M

Ugnežden među morem delikatnih roze cvetova, čajdžinica "Cha Chai" zrači atmosferom mira i elegancije. Sama čajdžinica je utočište spokoja, sa tradicionalnom arhitekturom ukrašenom složenim uzorcima i papirnatim lampama. Unutra, aroma sveže pripremljenog čaja ispunjava vazduh, pozivajući goste da se opuste i uživaju u bogatim ukusima različitih mešavina. Umirujuća atmosfera, uz okolne cvetove, čini "Cha Chai" svetilištem za razmišljanje, razgovor i umetnost čaja.

Yuu je na svom putu polako prisao do kuce okruzenu roze cvetovima. Usavsi u kucu pozdravio je vlasnika kuce koji je bio njegov daleki poznanik. Dobro su porazgovarali i usput popili malo caja. Na kraju price Yuu ga je pozdravio i nastavio svojim putem. U svom putu Yuu je sebi obazbedio manji brod sa kojim se bezbedno da predze more.

Iscrpljujuć put od zapada ka isteku me je doveo u čajdžinicu "Cha Chai". Na svega 20 metara od ulaza, već se mogao osetiti jak miris herbalnih čajeva. Dok sam ulazio, prijatni mirisi bi se mešali, stvarajući mirnu i spokojnu atmosferu. Voleo sam ova mesta zato što na neki način pružaju neki tip alternativne medicine kroz aromatične čajeve i samu atmosferu. Da sam bolesnik poput Daksija sigurno bih želeo ovde da završim.

Seo sam za sto blizu vrata i panela koji se mogao skloniti, otkrivajući pogled na poljanu cveća čije su se latice koristile u čaju. U kratkoj razmeni, dozvolio sam kući sama da odluči koji će mi čaj servirati. Naslonio sam se u sedećem položaju i ispružio, čekajući šoljicu.

Nisam morao dugo da je čekam, ljudi koji su držali čajdžinicu su već imali spremnu džezvu zbog samog popodnevnog prometa. Ukrašena pomorandžinom korom, čaj koji sam dobio je bio na bazi citrusa. Gutljaj po gutljaj, opuštajući efekat čaja je dozvoljavao bolju imerziju u okolinu, davajući pravi osećaj relaksacije.

Cha Chai Teahouse FLORIR_With_Lid_Mug_Blue_1Pc_1600x

Po samom ukusu, bilo je očigledno da su dodali nešto još u čaj, a to nešto je imalo malo jači efekat od bromazepama. Samo sam malo lenčario tu dok nisam završio sa ispijanjem, ostavljajući praznu čašicu na sto ispred sebe.

Okej, dosta drogiranja, vreme je bilo da uhvatim put pod noge i nastavim dalje sa svojim putovanjem.

Ubacio sam po koji ryo u čašicu kao znak dobre usluge, a potom sam polako ustao. Čaj je i dalje delovao na mene, što bi se reklo ulenjio mi noge, al sam uz malo oklevanja uspeo da ustanem. Izašao sam iz čajnice i krenuo dalje.

Na svom putu ugledao sam čajdžnicu.Svratio sam malo da se odmorim od puta i da popijem kvalitetne čaj.Kad sam ih probao postao sam veliki ljubitelj ovog mestai njegovog ćaja.Nastavio sam put,oko mene su bili rozi  mirsini cvetovi,

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Cha Chai Teahouse #world2

Ugledao sam dobro poznate roze cvetove.Kada sam malo zašao ugledao sam i dobro poynatu,omiljenu ćajdžinicu gde volim da ispijam svoj preukusni čaj i uživam u prirodi rozih svetova.OVde bih se malo odmorio i nastavio svoj put dalje

Odlazi iz svoje kuce na putu ka himetsu swamp hideout.
  Na tom dugom i teskom putu nailazi na mjesto, izgleda kao iz bajke, svaka poljana je prekrivena cvijecem.
Natsuo je upoznao neku staru zenu, Kaze da joj je cerka ubijena od strane sinobija
Natsuo dolazi na ideju da joj ostavi svoje dijete i da se vrati za njega kada bude dovoljno jak da ga zastiti.

Na svom icrpljujucem putu ka istoku Mitsui je usao u zemlju caja. Prisetio se kako je od oca kao mali slusao price o ovooj divnoj zemlji sa najukusnijim cajevima koji postoje. Posto je bio vec iscrpljen Mitsui je odlucio da svrati u obliznju cajzdai
nicu ,,Cha Chai"

Nakon sto je usao unutra i zauzeo sto do prozora, pozvao je konobaricu
,,Dobar dan zeleo bih da narucim jedan caj od spika"
Caj od sipka mu je bio najdrazi jer mu ga je majka stalno spremala
,,Dodajte mi i dve kasicice secera"

Mitsui nije morao dugo da ceka posto je usluga ovde veoma dobra. Ispijajuci caj osetio je prelepe arome sipka skuvanog na savrsenoj temperaturi. Pretpostavio je da ima takav ukus zato sto je domace uzgajan na posebnim poljima u ovoj zemlji. Gledao je polja prelepog cveca ciji se miris na daleko osetio. Cesto je slusao price svoje majke kako stanovnici ove zemlje koriste tajne tehnike da naprave tako divan caj i da imaju tajini nacin da znaju da li je blljka dovoljno zrela da se iskoristi za caj.

Posle prelijepog kupanja i nastavka putovanja dosao sam do neke prodavnice gdje prodaju caj. Uzeo sam od finog gospodina devet trava sa medom. Dok sam ga polako pio razmisljao sam kako da se unaprijedim i postanem jaci ninja. Nakon popijenog caja platio sam i ostavio par ryo-a baksisa i otisao.

Iz moga obilazka iz Hanatsu Hrama sa sobom sam ponjeo različit asortman knjiga sa upustvima kako da nastavim da transformišem svoje tjelo za podvige koje ću bez sumlje biti prisiljen da učinim.

"Kakav absurd...jeli ovo genjutsu?"

Što nisam očekivao je po izlazku iz šume da me dočeka cvjetna poljana koja bi samo mogla da postoji u snovima male djece, i eto realnost mi prikazuje da takvo mjesto je ipak stvarnost.
Cha Chai Teahouse 75bedf0ec17e2dc841df9084d6d02a6d

Na daljoj distanci se nalazila kuća jednake ljepote njenom okruženju kao da je mišljeno da bude jedno pored drugog.

Ipak nisam htjeo da budem ovdje previše dugo, jer prjetnja da izgubim svoju motivaciju za guranje kroz trnoviti put koji je shinobi.

Nakon kratkog boravka u čajdžinici preljepog izbora toplih i hladnih pića odlučio sam da nastavim svojim putem.........."uredu lažem, malo sam i odremao usput ali ne više od toga!"
>(map 48)

Tokom puta je naleteo na Čajanicu te odlucio malo da odmori te je narucio:

Moze jedan caj od Nane hvala.

Cekajuci je gledao u naokolo ljude mesto je prilicno mirno i lepo

Ugleda konobara te ga usluzuje:

Hvala.

Uzima gutalj caja te odlucuje da vidi plan sta bi mogao i gde bi mogao da krene gleda mapu vidi da ce morati prelaziti okeane.

Hmm treba ce mi camac.

Popije caj te stavlja ryo na sto malo i baksisa te krece na put

Prolazio je video rozo polje sto je znacilo da je to prodavnica čaja prosao je pored te uzivao u svezem mirisu i povetarcu koj duva laganim koracima do kuce.Nije puno ostalo jos samo malo.

Put me doveo u ovu čajdzinicu.Odlucio sam da svratim da popijem jedan caj.Kada sam sjeo u čajdzinicu razmisljao sam da li da nastavim putovanje ili da se vratim kuci?Narucio sam caj i nisam mogao da se odlucim sta cu da radim.Polako mi nestaje novca i nisam spreman da idem dalje.Odlucio sam da se vratim kuci.Popio sam caj i krenuo nazad.

isao sam na misiju i sreo sam na putu ovu prelepu lokacija i naravno da sam morao da pogledam bolje ovu lokaciju tu sam malo odmorio pogledao okolo da sam imo vise vremena ostao bih ali moram da idem dalje

Bio sam na putu da obavim svoju misiju i hteo sam što brze da stignem,ali kada sam prolazio preko jedne prostrane livade pune bozanskog cveća ugledao sam čajdzinicu koja mi je svojom aromom predivnog čaja govorila da svratim i popijem čaj da se opustim.
Kada sam popio izvanredan čaj nastavio sam ka svom zadatku.

Prolazeci Aoto je vidio neku gradjevinu izgledalo je kao neki hotel pa je prisao i vidio da se radi o cajdzinici. Usao je unutra i povikao "Halo ima li koga" ali nije dobio nikakav odgovor. Dok je bio unutra prisjetio se trenutka kako su Kazuki, Masaya i on pili caj u selu. Posto je vidio da nema nikoga nastavio je dalje sa svojim putovanjem

Ulazeći u čajdžinicu "Cha Chai", Nova Zenith odmah oseća blagotvorni uticaj ovog čarobnog mesta. Ruže cvetovi koji okružuju čajdžinicu stvaraju prizor iz bajke, dok aroma sveže pripremljenog čaja mami osmeh na njegovo lice.
U unutrašnjosti čajdžinice, Nova Zenith se zapanjuje elegancijom tradicionalne arhitekture i složenih uzoraka koji krase zidove.

Dok bira svoju omiljenu mešavinu čaja, Nova Zenith se smeška, zahvalan što je pronašao ovo svetilište za dušu. On se udobno smešta za sto, osluškujući tihi zvuk razgovora i smeha koji dopire iz okolnih stolova. Ovo nije samo mesto za ispijanje čaja, već i za razmišljanje, deljenje ideja i otkrivanje umetnosti čaja u svoj njenoj lepoti.

Dok ispija svoj čaj, Nova Zenith se prepustio čarima ovog magičnog mesta, znajući da će se ovde uvek vratiti u potrazi za trenucima mira i inspiracije. Čajdžinica "Cha Chai" nije samo prostor za opuštanje, već i mesto gde se duše spajaju i ideje rađaju, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag u srcima svih koji je posete.

Dok sunce lagano zalazi iza horizonta, Nova Zenith se oprašta od čajdžinice "Cha Chai", ali sa osmehom koji će dugo trajati. Ovo mesto ostaje urezano u njegovom sećanju kao simbol mira, lepote i jedinstva, gde svaki gutljaj čaja nosi sa sobom priču i nezaboravno iskustvo.