Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hanatsu Training Grounds - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hanatsu Training Grounds

First topic message reminder :

Hanatsu Training Grounds - Page 2 09ja14C

Duboko u srcu šume, skriven među visokim drvećem, nalaze se Hanatsu Tereni za obuku. Ovo zabačeno svetilište služi kao sveto mesto za uvežbavanje borilačkih veština i razvijanje unutrašnje snage. Krošnja šume iznad filtrira sunčevu svetlost, bacajući mrlje svetlosti na terene za obuku, gde je vazduh ispunjen osećajem fokusa i odlučnosti. Drvene lutke i prepreke rasute su svuda, izazivajući praktikante da guraju svoje granice.

Ko nov, probudilo me je šuškanje i nečije tiho dozivanje po šumi. To je bio baš onaj punoglavac kog sam spomenuo ranije, tražio je svog poglavara unaokolo. Naravno, bez sreće. Sad sam imao tu neku taktičku prednost, te sam stvorio vodeni balon ono neprijatelja.

#card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanatsu Training Grounds - Page 2 #world203

Opa, punoglavac je pao. Migoljio se u vodenom balonu al prosto nije imao sreće. Završiće kao njegov gazda, a ja više nisam imao razloga da razmišljam o njima. Nije me video, prišao bi mu s ledja a potom senbon zabio u potiljak, osiguravajući svoju bezbednost u ovoj šumi.

#card332 #card19

Njegovo mrtvo telo je palo na tlo, a ja sam ga odvukao do tog jarka koji je bio baš blizu. Malo zabiberio lišćem i to je to, mogao sam nastaviti svoj put ne razmišljajući dal moram da se okrećem svake dve sekunde.

Krenuo sam nazad ka hideoutu.

Izlazeci iz kampa, Hatchiro je prolazeci pored ogromnog hrama za trening, ugledao nikog drugog neko svog prijatelja Matsudu, koji je radio na svojim taijutsu tehnikama, prisao mu je i pozdravio ga je


-Nisam ocekivao da cu te sresti na ovom mestu, lepo je videti da treniras-


Rekao mu je Hatchiro
-Sreo sam te u pravi cas, krenuo sam na misiju da eliminisem jednu grupu jonina, hoces li sa mnom?-ᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Danas dok sam radio trening u hramu za trening video kako mi prilazi jedan ninja,ispostavilo se da je to Hatchiro moj prijatelj.

Nisam ni ja očekivao du ću ovde naići na tebe.Pa da naravno da treniram moram i ja biti jak.
Rekao sam mu sa blagim osmehom.

Naravno da ću krenuti sa tobom,samo mi daj malo vremena da odmorim i da pokupim svoje stvari.

Nakon nekog vremena provedenog u prirodi koja se nalazila oko prelepog hrama za trening, Hatchiro davajuci malo vremena svom prijatelju da se odmori, krenuo je sutirati lutku i udarati je svojim taijitsuom kako bi se malo zagrejao za predstojecu misiju, svaki udarac mu je bio sve brzi i ostriji, aktivirajuci cirkulaciju u njegovim misicima.


Nakon nekog vremena Hatchiro i Matsuda krenuli su ka lokaciji gde se nalazila kriminalna banda joninaᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ