Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Abandoned Shack

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Abandoned Shack

Abandoned Shack H9otH61

Usred prostrane prerije stoji napuštena koliba, izlizana i izmučena ispitom vremena. Ona stoji kao usamljeno utočište. Koliba, nekada skromno prebivalište, sada služi kao tajno skrovište za putnike i razbojnike koji traže utočište od otvorenih ravnica.

Došao sam u oblast u kojoj bi trebala moja misija da se zadesi, pokušao sam da nadjem trojicu taijutsu ninji. Tražio sam po celoj oblasti dok nisam došao do napuštene kolibe, iz koje su izašla trojica veoma sličnih ninji kao što je bilo u opisu misije koju sam dobio. Bez oklevanja napao sam ih te sam hteo ovo što pre da završim.

#card1445
#card1448
#card1449
/Na svu trojicu/

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Abandoned Shack #world179

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Abandoned Shack #world176

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Abandoned Shack #world176

Nakon što sam lagano savladao dvojicu, na samom kraju ostao je još jedan koji je izbegao moju kišu, ali sobzirom da se kiša ponavljala nisam morao da se nešto preterano trudim iz tog razloga sam samo izbacio malo chakre iz tela ne bi li stvorio odbranu od kunaia koji su isli na mene.

#card5

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Abandoned Shack #world177

Kako smo ulazili u bolju borbu bilo je vreme da se ovo stvarno privede kraju, kiša je opet padala još ovaj put te opet nije morao da brine oko napada, dok mu je odbrana bila malo veći problem ali samo se pomakao te je izbegao napad protivnika.

#card1

The member 'Kuro Santon' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Abandoned Shack #world174

Nakon što je sve konačno bilo završeno primio je damage od poslednjeg napada te je bio radostan i srećan u povratku ka svom novom utočištu zbog svoje prve urađene misije, kako je pošao ka kući setio se chunin ispita koje je morao da polaže čim se vrati.

Hajato je prešao preko beskrajne prerije, gde se zemlja susretala sa nebom na liniji horizonta koja je izgledala kao da je naslikana finim četkicama. Prilazak kolibi bio je kao dolazak do oaze u moru trave koje je plesalo na vetru. Njegova staza bila je usamljena, ali on je bio čovek naviknut na samoću - bila je to njegova sestra i suputnica.

Koliba je stajala, obavijena tišinom koju su povremeno remetili zvuci divljih ptica ili šum trava pod stopama nekog nevidljivog stvora. Hajato je pažljivo otvorio vrata koja su zacvilila pod njegovim dodirom, kao da protestuju protiv iznenadne pažnje nakon toliko vremena zapuštenosti.

Unutrašnjost je bila skromna i pokazivala tragove mnogih koji su tu potražili sklonište. Na zidovima su bili utisnuti seni prethodnika, a svaka ogrebotina u drvetu ili potamnela mrlja na podu pričala je priču o prethodnim stanarima, o njihovim radostima i strahovima, boravku i odlascima. Nakon kratkog istraživanja unutrašnjosti kuće, odlučio je da se vrati svom skrovištu duboko u šumi.

Kruna je ovde prenocio bez brige da ce mu biti hladno.

Kruna se probudio I uputio se ka kafani

Nakon par kilometara brzog trcanja, zastao sam da se odmorim na sigurnom. Ova koliba je savrseno mesto za odmor, i nema neprijatelja na vidiku. Jeo sam i popio vodu. Sad odmaram jer znam da me ceka dugo putovanje, koje cu uskoro da nastavim.

Nakon napornog puta kada sam usao u ovu napustenu kucicu.Vidio sam jednog ninju unutra.I on je tu dosao da prenoci ali se vec spremao da ide.Ostavio sam svoje stvari nasao mjesto gdje cu spavati.Ujutru planiram da nastavim svoje putovanje.