Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | The Desert Trader

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

The Desert Trader

The Desert Trader XC4hk0d

Putujući trgovac pustinje je misteriozna figura koja se pojavljuje poput fatamorgane usred prostrane Sabaku pustinje. Obučen u leprsavi ogrtač kako bi se zaštitio od vrelog sunca, on prelazi pustošje peska s osećajem svrhe. Njegov dolazak često prati šapat među umornim putnicima, jer ima dar da se pojavi kada je najpotrebniji. On nudi širok spektar roba i potrepština onima koji ih očajnički traže. Sa iznurenom facom i mudrim očima, nosi priče o pustinji i tajne preživljavanja u njenom nemilosrdnom zagrljaju. Njegovo prisustvo donosi nadu i olakšanje onima koji ga sretnu, jer on nije samo trgovac, već i svetionik pomoći u nemilosrdnoj pesčari.

Nagahito dolazi u pustinju na svojoj kamili


Pustinja je suva i nemirna i nagahito polako prolazi kroz nju


Pustinja gori od vrućine traga od drva nema nađe se po koj zalutali kaktus koji on pronađe


Zastao je kod mlae oaze koju je našao kako bi dopunio vodu i on uzima zalihe iz nje


Nastavlja svoj put polako kao bi našao izlaz iz te pustare i nastavio sa svojom misiojom

Sakechi je krenuo na svoje neobicno putovanje s jasnim ciljem - istraziti nepregledne pescane dine pustinje. Nosio je stari mac i oklop prilagodjen vrelim uslovima, uz flasu vode koja je bila kljucna za opstanak u nemilosrdnom okruzenju. Njegovi koraci odjekivali su kroz gustu sumu, koja se postepeno pretvarala u pejzaz prepun peska.

Vetar je nosio sitne cestice peska oko njegovih nogu dok je hrabro koracao ka neistrazenim teritorijama. Sunce je bilo nemilosrdno, przeci zemlju pod njegovim stopalima. Sakechi je pazljivo osluskivao pesak pod cizmama, videci u daljini beskrajne pescane dine koje su se stapale s horizontom.

Njegova avantura vodila ga je dublje u pustinju, gde su temperature rasle, a izazovi postajali sve veci. Uz pazljivu navigaciju i instinkt dobijen iz svojih ratnickih veština, hrabro je prelazio peskovite pejzaze. Njegova energija, kao vatra, pulsirala je u venama, a duh istrazivaca i ratnika hrabro je koracao kroz vrucinu.

Putovanje kroz pustinju donelo mu je nove izazove, ali Sakechi je hrabro napredovao. Pustinjski vetrovi su pevali svoje pesme dok je istrazivacki duh Sakechija palio plamen u njegovim ocima. Bez obzira na sve, znao je da su tajne pustinje cekale da budu otkrivene, i on je bio spreman suociti se s njima.

Sakechi je nastavljao svoj put kroz pescane dine s ocima uprtim u beskrajni horizont. Pesak skripao pod njegovim cizmama, a vreli vazduh pulsirao je oko njega. Sa svakim korakom, osecao je snagu pustinje koja mu je prkosila, ali je hrabro koracao dalje.

Kao neko kome pesak ne prkosi, video sam neku osobu kojoj je potrebna pomoc kroz Sabaku pustinju. Viknuo sam HEJ, mada deluje mi da me ne cuje. Morao sam da se priblizim, mada moram biti oprezan.

Nagahito bi počeo svoj put do znanja kroz pustinju


On želi proći kroz ovu pustaru da bi došao do zemlje kamena i da bi se upoznao sa kamenim stilom i postao jedno


On ide kroz pustaru ali mu kao pripadniku santon klana nije izazov boriti se sa peščanim olujama


On danju pravi sklonšte peskom i spava a noću napreduje

Koračao bih kroz peščane noći oslanjajući se na zvezde i nebo 


Hodao bih neko vreme dok nebi naišao na pesak koji se upija ka jednoj tačci


Nastavio bi kretanje u pokušaju da zaobiđem pesak koji me je umalo uhvati


Da me ne uhvati skočio bih uradio bih kolut i izbegao bih peščano skupljanje


potom bih nastavio svojim putem sa namerom da odem odavde

Počeo bih ostajati bez vode ali izlaz je bio blizu i znao sam da nema dalje te sam nastavio hodati


Moje koračanje bilo je dugo i nisam zastajao sa ciljem da što brže izađem


naišao sam na divlje kamile kako lutaju korz pustinju


Nisam se obazirao i nastavio sam hod i krenuo sam dalje da bi naišao na izlaz iz pustinje

Pustinja je bila veliki izazov! Na svu srecu pomoc je stigla u pravom trenutku...

Prošlo je dosta vremena moram da se javim mom drugu kubi ipak neznam šta radi a i ceo ovaj događaj me zbunjuje pa se vraćam nazad u bazu ali pre toga moram da napišem pismo Kubi *Zamarecu kreće sa pisanjem pisma*
#card380
*Zamarecu završava sa pisanjem pisma i nastavlja dalje*

Dolazim u susret pustinjskom trgovcu s nadom da ćemo obaviti koristan posao. Naša razmjena donosi miris avanture i egzotičnih začina u zrak. Gledajući u njegove prepoznatljive tkanine i ukrase, osjećam se kao da sam ušao u svijet tajanstvenih pustinja, daleko od svakodnevnice. Dok razgovaramo o našim ponudama, osjećam uzbuđenje zbog mogućnosti da otkrijem nove i korisne stvari koje mi trgovac može ponuditi. Ova razmjena ne samo da donosi korist, već i osjećaj povezanosti s drugim svjetovima i kulturama, čineći ovaj trenutak posebnim i nezaboravnim.