Pustinja se širila beskrajno ispred mene, dok su mi oči pratile svaki pokret u daljini. Toplota je izobličavala prostor, stvarajući talase vrućine koji su se mešali sa peskom. Koraci su mi bili teški, ali fokus je bio nepokolebljiv. Otpijao sam i poslednji gutljaj vode kada sam u daljini primetio siluetu koja igra pod uticajem toplote.
Načinivši nekoliko hitrih koraka našao sam se na pristojnoj udaljenosti(20 metara iza njega, tako da on bude između mrtvih tela jounina i mene) od osobe ispered mene. Mesto je izgledalo potpuno devastirano, kao da se borba većih razmera upravo vodila na istom. Konačno sam mogao da prepoznam znak koji je nosio na sebi. Bio je to jedan od pripadnika sela kiše, visoko rangiran u bingo knjizi. Odmah mi je kroz glavu prošlo naređenje kagea da po svaku cenu izbegnem nanošenje fatalnih posledica nekom iz tog sela. Međutim ovaj shinobi sigurno zna mnogo toga o samom selu kiše i drugim bitnim stvarima vezanim za to. Biće dobro ako uspem da ga živog dovedem pred kagea.
"Ja sam Yasgar, iz Sela Skrivenog u Vodopadu," rekoh ozbiljno, prekinuvši tišinu. Pogledom sam fiksirao njegovo telo, a osmeh mi se pojavio na licu.
Odavno nisam imao prilike da uživam u nekoj borbi, ali znao sam da kad dođe do borbe protiv ninje ovog ranga nema mogućnosti za premišljanjem, što mi je davalo dodatnu motivaciju za pobedu. Odmah po izgovorenoj rečenici odradio sam znake rukama, akivirajući pečat na čelu, a zatim poslao i nekoliko napada u njegovom pravcu. Pustinju je krenula da menja svoj oblik postajući prava oaza, ali samo na kratko pre nego što se drveće stopilo sa vatrom na terenu.
Potez :
#card423 #card430 #card63 #card1222 #card1017 #card60
Dmg mog prvog napada je 600. Dmg mog drugog napada je 1200, blast 200, propratni efekat roota(imaš u pasivnim karticama). Dmg mog trećeg napada je 2000, blast 400 (ako se ne odbraniš od prvog napada dmg ovoga je veći za 200).
Vatra na terenu 50, u meni 0
Dmg na sve: +300
Dmg na vatru: +200
Hp stit: 0
"Nakon što uspeš da se odbraniš od napada, možeš se predati i krenuti mirnim putem. Imaš moju reč da ti neću naškoditi. Ako se odlučiš za put koji ćete sigurno ostaviti u životu izbaci svu chakru iz svog tela." - znao sam da informacije koje ovaj ninja može da nam pruži mogu biti ključne za zaštitu mog sela i zaustavljanje daljih pretnji. Takođe možda zna nešto o Matsudi i njegovom timu. Pogledao sam ga još jednom, procenjujući šansu da shvati ozbiljnost situacije.