Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Narrow River

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Narrow River

Narrow River Y3R8pPO

Uski rečni tok kroz gustu šumu svojim putem vijuga između stabala, njegova bistra voda sija pod svetlom koje probija kroz lišće. Zvuk žubora vode ispunjava vazduh, mešajući se sa nežnim šuškanjem lišća. Reku okružuju strmi obali, njihovi rubovi omekšani bujnom zelenilom koje raste duž ivica. To je mirno i spokojno mesto, miran odmor od užurbanosti spoljnog sveta.

Stigavsi do obale Yuu je usao sa svojim brodicem unutar manje reke,ali posto je reka bila sve uza i uza Yuu je odlucio da pokupi sa sobom sve bitne stvari i napusti brodic nastavljajuci svoj put peske. NIje se puno vezao za brod pa ga je samo odgurnuo od ivice da bi ga reka odgurala nazad u more. Cim je to uradio Yuu se okrenuo i uputio se ka svojoj destinaciji.

Dok sam prilazio reci video sam kako se njena bistra vode presijava na mesecini. Zastao sam da pogledam okolo jer mi se ucinilo da cujem nesto, ali to je bio samo jedan obican sumski zec koji je tumarao tuda. Gledajuci okolo u daljini sam video svetla od sela do kog sam putovao. Pokupio sam stvari sa zemlje gde sam ih malo pre ostavio i zatim pozurio ka selu.

Dok sam zurio na misju koja se nalazi u zemlji vode morao sam da prodjem kroz reku Narrow koje se nalazi u sumi u zemlji drveta.

Pomisljao sam u sebi: sve sam blizi i blizi stigao je taj trenutak uskoro borba i moja prva misija zvanicno pocinje, nadam se da cu da uspem da je zavrsim i vratim se u svoje selo, znao sam da nece biti lako ali sam takodje znao da sam se dobro pripremio za ovu misiju i da nemam za sta da brinem.


Dok se kretao ka svom odredištu, prolaz kroz šumu doveo ga je do male uske reke. Prešao je preko nje, te zasede kraj iste. Pogledao je u nebo i razmišljao. Mali naleti vetra trgli su ga iz sna u koji je upadao. Ustao je znajući da mora da krene dalje, okrenu se i pomisli.

~ Hm hm, šteta za ovako malo i lepo mirno mesto. ~

Nakon toga se okrenu nastavljajući svoj put kroz šumu...

Potok kao dijamant pirode , cist i neukaljan.


Priroda iskrena a zivotinjski svjet ovde cvjeta.

Uzimam svjeze vode i pripremam se za dalji put.

Put iako dalek jedva cekam da se susretnem sa onim sto me ceka...

Prvi korak iz oblasti u kojoj je boravio nakon prelaska granice odvodi Jin-a ka uskoj reci i jednom prelazu preko nje. Mir i spokoj visoko su se  rangirali na njegovoj listi stvari od životnog značaja a ovo mesto beše manifest toga. Iskusni pustolov  nije se odao  hedonizmu i zaustavljao previše. Njegov cilj bio  je  jasan  i  ništa  nije moglo da mu skrene pažnju.