Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Serenity Sands

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Serenity Sands

Serenity Sands 360_F_562297244_KYHV556u7V5GO0YrlfaBbaR0Y0pgszzT

Pustinjska Oaza, oaza spokoja usađena u srcu prostrane i nemilosrdne pustinje. Skriveni unutar Pustinjske Oaze su izolovane udubine i zasenjeni odmorišni kutci. Ovde putnici mogu ležati na mekim jastucima i uživati u osvežavajućim napicima napravljenim od čistih voda oaze. Intri-gantni tapiseri i šarene prostirke ukrašavaju ova mirna utočišta, dodajući dodir topline i luksuza inače grubom okruženju. Mudri pripovedači okupljaju se kako bi delili priče o drevnim legendama i tajnama pustinje.

Nakon restorana, Keiga je cekala jedna surovija pustinja. Nije se plasio i bio je nagradjen za svoju hrabrost. Naisao je na oazu i odlucio da prenoci ovde, posto vec dva dana nije spavao. Bio je sit tako da je samo popio par osvezavajucih pica i legao da spava. Za dorucak je pojeo 15 kuvanih jaja uz povrce kao prilog, popio jos koji napitak, i svez odmoran nastavio putovanje.