Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Blood Pond

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Blood Pond

Blood Pond HdwE91W

Uprkos imenu, ovo vodeno telo ne sadrži stvarnu krv. Crveni prah sa opadajućih latica okolnih drveća polako pada u vodu, stvarajući zadivljujući prizor. Kaže se da je ovo jezero lekovito, i mnogi putnici posećuju ovo mesto u potrazi za njegovim čarobnim vodama.

Taisei je mirno koračao prema oblasti koja je bila zaražena Kurotsume banditima. Oblast je bila obavijena jezivom tišinom, prekinutom povremenim šuškanjem lišća pod Taiseijevim koracima.Kako je prolazio kroz zaraženo područje, primetio je da su drveće oko njega gubilo svoj nekadašnji sjaj.

Nakon nekoliko trenutaka hoda, Taisei je ugledao senke koje su se približavale. Bio je spreman suočiti se s Kurotsume banditima i osvetiti ono što su učinili svetim grobljima. Sa fokusiranim pogledom, spreman je bio doneti pravdu na ovu oskvrnutu oblast.

Taisei je brzo reagovao, izvodeći nekoliko brzih znakova rukama iz kojih su proizišle ledena koplja. Pogled mu je bio oštar, a pokreti precizni. Prvi Kurotsume bandit je imao malo vremena da odreaguje na ovakav napad.

#card1418
(ulažem 20ch - 300 dmg na prvog)

Ledene iglice letele su kroz vazduh poput strela, završavajući svoj smrtonosni put u pravcu jednog od bandita. Taisei je s lakoćom manipulisao ledom, koristeći svoje Yuki klanske tehnike kako bi napao protivnika.

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world174

Taisei je uspeo da brzo i efikasno eliminiše prvog Kurotsume bandita, ali nije bio spreman na poslednji, očajnički potez protivnika. U trenutku kada je neprijatelj osetio da mu se poslednje snage gube, stvorio je poslednji vetroviti napad.

Povetarac je bio snažan, nosio sa sobom poslednji trzaj snage bandita.Taisei je sa lakoćom odradio zamenu i napad je udario u drvo. Borba nije bila gotova, ali Taisei je pokazao odlučnost i spremnost da se suoči sa drugim nindzom iz te grupice. Izvadio je svoj kunai i obložio ledom i zamahnuo na protivnika.#card1
#card330
#card1407
The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world176

Taisei je uspeo da porazi i drugog protivnika , ali ne očekivajući njegovu lukavost Taiseia su pogodila 3 kunaia , što ga je dodatno razbesnelo.


Blood Pond 0e14d2ba5294117296710cc3a9eabedb30893c13

"Eh, eto šta vi radite." - rekao je mirnim glasom ali moglo se osetiti da se  jako razljutio kada je osetio bol. Rešio je da ovo brzo završi i zatrčao se ka trećem protivniku sa svojim ledenim kunaiem.


#card330


#card1407

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world180

Iako je prvi zamah naišao na izbegavanje, Taisei nije gubio vreme. Brzo se oporavio i ponovno zamahnuo prema protivniku. Sada, s još većom odlučnošću, pokušavao je zadaći odlučujući udarac kako bi okončao borbu. Oči mu sijaju od koncentracije dok je usmeravao svoju snagu prema Kurotsume banditu, spremnom da završi ono što je započeo
.


#card1407


//malo sam glup pa sam skidao previše energije ali eto zato je sada ispravljeno//

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world178

Iznenađen neočekivanim potezom protivnika, Taisei je uspeo tek delimično izbeći udarac, uradeći subsituciju. Zamalo pogđen već je krenuo da sumnja u svoje sposobnosti i da se malo plaši za svoj život.

Taisei je skupio preostalu energiju. Bez oklevanja, ponovno je zamahnuo, ovoga puta s odlučnošću da ne dopusti daljnje pretnje. Njegova pokretljivost i brza reakcija bili su ključni u ovom trenutku borbe.

#card1
#card1407

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world177

"Druže , smaraš već sada.." - rekao je sa već ljutnjom u sebi kako je protivnik izbegavao napad za napadom, jednostavno nije postojao način da mu Taisei nanese štetu i da ga porazi. Izbegao je napad zamenom i zamahnuo još jednom svojim ledenim kunaiem očekivajuči da će biti to to..


#card1
#card1407

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world178

Taisei jednostavno nije mogao da veruje kakav ovaj nindža ima spretnost, iznova i iznova je izbegavao njegov napad i slao protiv napade. Izbegao je njegov napad i video je kako je njegov kunai opet postao običan, pa ga je vratio u invertar i odlčuio da ovog puta pošalje opet ledene šiljke na svog protivnika.


#card1
#card1418
(ulažem 20ch - 300dmg)

.

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world174

Taiseiva sreća je bila nezamisliva, uspeo je da ubije protivnika, zatim je izbegao njegov napad i obratio se poslednjem nindži.
"Još si samo ti ostao, dođi ovamo" - rekao je sa polu smeškom na licu, želeći svoju svoju nervozu da iskali na njemu , brzo se zatrčao i udario ga pesnicom.


#card1
#card13

The member 'Taisei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Blood Pond #world172

Udarivši protivnika u glavu, njegovo telo je odletelo 10 metara, zadnjim atomom snage video je kako šalje neki vodeni mehur na njega i zatim pada mrtav.  "Zanimljivo!" - reče Taisei dok je radio znake rukama stvarajući velelepnu kreaciju od leda koja ga je zaštitila i ostala na terenu kako bi se videlo da je on porazio ove neprijatelje. Bio je to ogromni ledeni zmaj , Taiseiev zaštitnički znak - Hyōrinmaru.


#card1406

Blood Pond Hyourinmaru.full.64437

Ovo je mozda najljepse mjesto sa kojime sam se susreo.

Bara crvena kao krv, jedina istinska stvar ikada. Sve pocinje od krvi , na krvi su se sela pravila i organizacije urusavale ...

Ova tamna crvena boja me podsijeca na moj zadatak.

Ovo je znak da moram nastaviti dalje i da je sami Bog na mojoj strani.

Posle ovoga susreta moje srce je na mjestu , mnogo smirenije i znatno hrabrije.

Nakon uspesno zavrsene misije, Yazi je odlucio da napravi kratku pauzu na putu do svoje kuce kako bi se odmorio. Put ga je doveo do jezera cudne boje, cija jarko crvena povrsina podsesa na krv. Fasciniran ovom neobičnom pojavom, Yazi je zastao da bolje ispita okolinu. Boja jezera mu se posebno dopala, s obzirom da su crvena i zuta njegove omiljene boje. Odlucio je da provede neko vreme na obali jezera kako bi se oporavio od iscrpljujuce misije koju je upravo zavrsio.

Dok je sedeo pored jezera, Yazi je primetio kako sunceva svetlost igra na povrsini vode, stvarajuci carobne odsjaje. Ptice su letele iznad jezera, stvarajuci prelepe zvukove koji su dopirali do njega. Osecao je mir i spokoj dok je posmatrao prirodu oko sebe. Nakon nekog vremena, odlučio je da se osvezi vodom jezera. Prvo je oprezno prstom dodirnuo vodu, osecajuci njenu toplotu i glatkocu. Zatim je uzeo malo vode u dlan i pokvasio je svoje lice, voda je bila mlaka i vrlo prijatna za njegovu kozu.

Stigao je do krvavog jezera kako bi se odmorio, negde je zagubio Mujina u putu te je sam dosao ovde. Mogao je da primeti jos jednu osobu ovde, delovala mu je dovoljno jaka. S obzirom da nije znao gde je trenutno Mujin, odlucio je da pita njega da saradjuju kako bi nasli kristale.

Ej, nacuo sam da se u ovoj oblasti u blizini nalaze oni kristali, verujem da si upucen u to. Da li si zainteresovan da podjes samnom da istrazimo?

Dok je odmarao Yazi je video da mu prilazi jedan mlad covek. Pitao ga je da ode sa njim da nadju kristale koje sada malte ne citav svet trazi. Yazi nije imao sa kim drugim da ih trazi pa je odlucio da prihvati tu ponudu.

Moze pomocicu ti oko tih kristala. Ja se zovem Yazi a kako se ti zoves?

Upita Yazi dok je ustajao sa zemlje da bi se pripremio za put.

Moje ime je Yabai, samnom je jos jedan covek, ali se negde zagubio. Sa njim sam poceo ovo istrazivanje i nadao sam se da cemo pronaci jos potencijalnih shinobi-a koji ce nam pomoci u tome.

Nakon sto je to rekao bio je spreman da se polako upute prema lokaciji, jer od Mujina nije bilo ni traga ni glasa.

Mislim da je vreme da podjemo.

Kada je konacno dosao na destinaciju odlucio je prvo da vidi da li je sve tu nakon sto je to provjerio polako je krenuo ka lekovitom jezeru, dok mu se priblizavao vidio je dva covjeka kako pricaju jedan sa drugim o kristalima kojeg su i njega zanimali tako da je odlucio da vidi sta rade tako da ih je upitao:
"Zdravo ja sam Tengen, cuo sam neku pricu o kristalima. Pa ako mozda znate lokaciju jednog od njih, da li zelite da ih podrazimo."

Nakon sto je cuo pricu o kristalima koji imaju veliku vrednost u svetu. Zaputivsi se ka "Blood Pondu" u potrazi za visim informacijama docuo je dva shinobija kako pricaju o tome. Prisao im je u nadi da podju u potragu za njima i eventualno ih nadju. Prisao im je paleci cigaretu te ih je upitao.
"Zdravo, izvinite ako vas ometam, ali igrom slucaja sam nacuo da pricate o kristalima, paaa rekoh da pitam ako idete u potragu da vam se pridruzim."
Blood Pond Ed83047f8c39245852103632ce2c4e4a

Dok su Yabai i Yazi pricali prisli su im jos dva coveka koja isto zele da nadju kristale koji su bas vredni. Odlucio je da brzo kaze svima najbolju opciju.

U redu nas cetvoro idemo u pronalazak kristala. Svi pratite mene i polako krecemo ka mestu gde se verovatno nalaze ti kristali koje zelimo da nadjemo.

Nakon sto je to rekao polako je krenuo sa svima ostalima do sume koja je bila blizu jezera.

Dok lagano koračam duž obale ovog tajanstvenog jezera, moj pogled zaronjen je u njegovu smaragdno-zelenu površinu. Svaki korak prati blagi šum prhuti crvenih latica koje lepršaju sa grana drveća iznad, poput tihih osvajača koji tiho padaju u vodu.