Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Medical Tents

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Medical Tents

Medical Tents Cz5ebkT

Šuma je mirna uprkos stalnom vrevi medicinskih shinobi koji se brinu o svojim pacijentima. Nekoliko zelenih šatora stoji usred šume, okruženih redovima lekovitog bilja i biljaka. Umirujući miris biljaka i nežno šuškanje lišća pružaju utehu povređenima, dok udaljeni zvuk potoka koji teče u blizini doprinosi spokojnosti ovog okruženja.

Zabuza... Momochi.... 

Medical Tents 6f8c561dfca128e4f240b70ef9e869bbb47cbc46

Demon skrivene magle.

Kakashi Hatake

18

450

Uchiha Clan

8

https://i.imgur.com/lokMVAl.png

Kakashi... Ponovo se srećemo.

Medical Tents 667a2c0a731b983163556302e62630efbdd6b052

Imam te u svojoj bingo knjizi. Čovek koji je kopirao 1000 jutsua. Spremi se!

Zabuza Momochi

20

380

Momochi Clan

8

https://i.imgur.com/PMM5Hkk.png

Ne možeš me pobediti. Čak ni svojim prljavim trikovima. Pomerio se unazad velikom brzinom i pripremio se za borbu. Nije očekivao ovaj susret, ali možda je ovo i bila prilika za njega.  Prilika da osveti saborce svog sela koji su pali pod oštricom Zabuze Momochija.Znam svaki tvoj sledeći korak Zabuza...

Kakashi Hatake

18

450

Uchiha Clan

8

https://i.imgur.com/lokMVAl.png

Jedino što možeš znati je da ćeš umreti od mog mača uskoro.


Znao je šta se sprema i uveren je da može pobediti Kakashija ako ne napravi nijednu grešku u borbi.


Kakashi spremi se!


Medical Tents Zabuza-zabuza-momochi-13930455-640-480


Zabuza Momochi

20

380

Momochi Clan

8

https://i.imgur.com/PMM5Hkk.png

Ti se spremi da umreš.
Podigao je deo njegove ninja trake koji mu je pokrivao oko i osetio kako mu se chakra povećava a njegove sposobnosti postaju veće.
Medical Tents Bc4b5a867e89aa205dd31159aac38ed5
Sharingan!!!
#card1366

Kakashi Hatake

18

450

Uchiha Clan

8

https://i.imgur.com/lokMVAl.png

Sharingan. Znao sam!!!Ali imam i ja keca u rukavu...

Uzeo je sa ledja dzinovski mač i spremio ga za zamah.

Ovim mačem sam ubio 1000 ninji!


#card320Zabuza Momochi

20

380

Momochi Clan

8

https://i.imgur.com/PMM5Hkk.png

Hajato se približavao zelenim šatorima, njegova ratnička pojava narušavala je mirisne puteve lekovitog bilja. Iako je bio samuraj, osećao je duboko poštovanje prema medicinskim shinobijima čiji su blagi i spretni pokreti imali moć da izleče i telo i dušu. Njegovi koraci su bili tihi, težili su da ne remete harmoniju mesta koje je izgledalo kao svetište života usred šume.

Stigavši do šatora, Hajato se poklonio medicinskim radnicima, pružajući znak poštovanja prema njihovom plemenitom radu. Njegove oči su pažljivo pratile kako shinobi brižljivo previjaju rane, kako mešaju masti i kako šapću reči ohrabrenja onima koji su se borili sa bolom i iscrpljenošću.

"Da li mogu da pomognem?" upitao je Hajato, njegov glas je bio nizak i umirujući, gotovo na istoj talasnoj dužini sa šumom koja ga je okruživala. Jedan od shinobija, prepoznavši u njemu duh koji je željan da doprinese, klimnu glavom i pokaza na redove lekovitog bilja.

"Potrebno nam je više zaliha za spravljanje masti," reče shinobi, "ako možete."

Hajato klimnu i uputi se ka biljkama, njegove vešte ratničke ruke sada su nežno birale prave listove i cvetove, obraćajući pažnju na svaku nijansu i oblik. Dok je sakupljao bilje, osećao je kako se njegov ratnički duh smiruje, kako se njegova inače stalna unutrašnja pripravnost za bitku spušta, prepuštajući se miru koji je vladao u ovom lečilištu prirode.

Sunce je počelo da se probija kroz listove, bacajući zlatne pramenove svetlosti po šatorskom platnu, dajući mu izgled svetionika nade. Hajato je shvatio da iako ne vodi mačem u ovoj bitci, njegovo prisustvo i mali doprinosi imaju težinu u ovom drugačijem, ali jednako važnom sukobu - borbi za živote onih koji su patili. Vraćajući se sa punim naručjem bilja, Hajato je znao da je našao novi način da služi - ne samo kao samuraj veštine i časti, već i kao čuvar života, pomažući da se očuva svetlost unutar svakog pojedinca koji je ležao u šatorima, boreći se da pronađe put nazad ka snazi i zdravlju.

Pokazao je Shindaiu da podje sa njim, i dosao na ovo mesto smrti i rata, ozivljavanja i vaskrsnuca. Gledajuci u ptice koje su prolazile blizu satora Guasuki odlucio je da baci par reci i uzme mali odmor.

,,Jednom sam ja zamalo zavrsio u jednom od ovih satora nekada davno, sta mislis da li bi preziveo i ovde te upoznao?''

Pa imam nesto da ti ispricam, od mojeg rodjena balans izmedju zla i dobra se promenilo u korist dobra zbog moje moci ja bih verovatno to preziveo, e sad ti kao osoba bas mi se cinis kao osoba koja bi prezivela to sa satorom tako da sam razjasnio tvoje pitanje.

Shindai je racionalno odgovorio na Guasukijevo pitanje, a Guasuki je odlucio da razgleda satore i radi kao voluntirni radnik. Pomaganje onima u potrebi bila je jedna od humanijih stvari koje covek moze da uradi za ovo vreme rata i shinobija. Pomagao je medicinskoj sestri kuvajuci jela za povredjene duse, proslo je par sati, a Guasuki je bio zadovoljan svojim radom te odlucio da uzme mali odmor.

Video je da Guasuki pomaze ljudima da pomaze medicinskoj sestri te je i on sam odlucio da ode u drugi sator i da pomogne drugoj medicinskoj sestri, "Zdravo dosao sam ovde ne bi li pomogao tebi oko spremanja hrane, i ovim ljudima kojima treba pomoc" - rece Shindai.

Guasuki ovoga puta odlucio je da posle svog tog rada saceka Shindaija ispred njegovog satore i u medjuvremenu gleda u prelepe reljefe koje je priroda stvorila kroz zemljane pojaseve stvarajuci ogroman horizont pun zivotinjskog carstva. Cekao je i uzivao u pogledu, a Shindai je vredno radio za povredjene.

Shindai je vredno radio pomagao sestri nakon svog tog zavrsenog rada medicinska sestra mu je prisla i rekla "Evo ti moja adresa ti navrati kasnije ako zelis" Nakon sto mu je sestra dala adresu stavi je u svoj kaput i poceo je gledati guasakija da krenu na neku drugu lokaciju.

Setao je kroz sumu i gledao prelepu prirodu oko sebe, Shindai je pratio njegov korak setajuci se zajedno kroz ovu prelepu sumu postavljenu blizu medicinskih satora. Suma se zove ,,Itutsiki'', kaze se da su prva drveca i grane pocele da rastu u njoj jos za vreme legendarnog shinobija Dantea.

Pratio je Guasakija svaki korak i rekao mu je "Ova suma datira jos iz vreme Dantea" nakon toga je slusao cvrkut ptica i zubor reke dok je koracao sumom pucketalo je lisce ispod njegovih nogu te je izvadio jednu veliku flasu kruske rakije i poceo je da pije.

Dok su se setali i Shindai je pio rakiju, Guasukiju ju je izbio iz ruku Shindaia te rekao.

,,Ne valja alkohol da se pije toliko crni sine''.

Nastavio je da hoda prema heroglifima vekovima starim unazad, bio je intrigiran njima te malo brzo potrcao i krenuo prema njima.

Kako mu Guasuki izbi flasu rakije iz ruke zato sto je Guasuki bio prgav, Shindai onako pijan mu zalepi boks i pogodi ga u lice uzeo je rakiju koja je bila na podu. Onako kad se malo otreznio rece Guasukiju "Izvini Guasuki nisam znao sta da radim pio sam alkohol".

Guasuki onako nadrndan i iznerviran nastavi da hoda, nije hteo da vrsi nasilje jer je znao da nasilje nece resiti ovaj sukob. Gledajuci u heroglife izgledali su jako staro i tesko da se desifruju, bio je fasciniran ovim zapisima te je izvadio pero, mastilo i krenuo da zapisuje ono sto je video.

Pratio je Guasakija uz cvrkut ptica i zubor reke dok je hodao culi su se listovi koji su pucketali pod njegovim nogama pokusavao je da resi hiroglife koji Guasaki pokusava da razresi. Zatim od tolikog umora izvadi veliku flasu vode te poce da pije ne bi li se umorio sam Shindai.

Hodajuci blizu potoka samo je cuo zubor i prirodi kako se kotrlja oko njegovih nogu, razmisljao je sta bi ovi stari heroglifi mogli znaciti. Na heroglifu bili su jako cudni znaci, stari vrlo verovatno vekovima sudeci po njihovoj strukturi i kvalitetu papira, pored njega bio je jos jedan urezan u kamenu. Razmisljajuci i toneci u dubokim mislima konacno stigao je do vrha ovog vidikovca, pogled je bio magican.

,,Zar nije lep ovaj pogled, izgleda jako nostalgicno.''

Video je kako Guasuki razresava misteriju oko tih cuvenih takozvanih hiroglifa, te nategnu flasu sa vodom ne bili se napio i zatim toga rece Guasukiju "Malo cu dremnuti ovde ti pocni da razresavas misteriju hiroglifa" nakon toga sto je i sam Shindai rekao legao je na ledja i zatim zaspao

Naucio sam nove medicinske tehnike, misija je bila jako naporna.