Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Jala's Ball Rock

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Jala's Ball Rock

Jala's Ball Rock R2CjORM

Ugneždena usred prostranstva pustinje, Jalina loptasta stena stoji kao monumentalni vodič za umorne putnike. Ovaj okrugli div, izlizan vremenom, ponosno se uzdiže iz pustih pesaka, nudeći odmor i pravac. Njegova izlizana površina, ukrašena drevnim urezima, ukazuje put do udaljenih oaza i neviđenih blaga, pružajući lutalicama nadu i vođstvo.

Dok sam hodao i trazio nove avanture naisao sam na pustinju sa ne takvim pogledom vrijednim cuđenja na prvi pogled. Nakon sto sam se zagledao u neku stjenu vidio sam da je ukrasena nekim urezima koji su bili prelijepi za vidjeti. Par minuta sam se pitao sta znace, ali nisam zelio da gubim vrijeme pa sam krenuo dalje.

Pustinja mi nije bila omiljena oblast. Previše znoja za moje osteljive košulje. Zaklon od sunca zatražio bih ispod ogromnog diva, kog sam ujedno i pomazio

'Kakav materijal.. Tako kompaktan, gladak. Poput najkvalitetnijih Armani vlasi'

Rekao sam dok sam se divio, ne sluteći na opasnost koja nadolazi.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Jala's Ball Rock #world56

U medjuvremenu, deal koji se trebao ovde dogoditi ubrzo je spao. Na horizontu se mogla videti srećna grupica. Ovako nisu izgledali biznismeni, ovako su izgledali varvarini sa kojima i da jesu pravi - ne želim da poslujem.

Moj šljokičast pesak se uzdiže sa tla, ojačavajući moj sledeći napad koji će poslati beli pesak (šljokice mu daju takav efekat) ka neprijatelju.

#card600 #card1460
#card1448 #card1446

Pesak će ostaviti beli trag i ovekovečiti ovaj čuveni monument i misteriju iza nastanka bele površine.

(Damage 1000, ukupan level peska - 400)

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jala's Ball Rock #world200 Jala's Ball Rock #world197 Jala's Ball Rock #world195 Jala's Ball Rock #world191 Jala's Ball Rock #world194

(Računaću da oslabljuje napad za 500 pošto sam debilčina koja nije definisala to kada je pravila opciju.)

Moje telo se pretvara u pesak - svi napadi sem napad čiste čakre ne deluju na mene. A čiste chakre se rešavam zidom od vetra koji će samo zaustaviti eksploziju u njenim stopama.

#card1456 #card141

Potom, uz svoje famozne šljokice i pomalo mašte, šaljem još jedan razoran napad, ovaj put u vidu bele paukove mreže ka svojim protivnicima.

#card1457

Damage 1100. Smanjujem CD sand wavea.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jala's Ball Rock #world195 Jala's Ball Rock #world195 Jala's Ball Rock #world194 Jala's Ball Rock #world196

Na mene ne utiče nijedan napad bačen u ovom potezu zbog imuniteta koji posedujem.

Jedan za drugim, neprijatelji su padali od mog gracioznog napada. Sledila je završnica. Moja ruka bi se ispružila ka protivniku koji je bio tu ispred mene (piše izmedju mene i saigrača a ja nemam saigrača). Osmeh bi ispratio talas peska koji mu je išao direkt u facu.

'Bon apetit'

Dabogda se najeo peska

#card1446

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Jala's Ball Rock #world191

Iz peska telo bi mi se pretvorilo u vodu. Nisam bio zadovoljan razmenom koja se ovde desila. Njihova smrt za trunku moje pažnje, nije bila valuta vredna Esau Armanija.

#card49

Ništa od biznisa danas, ostavio sam neprijatelje da leže mrtvi, svakako će ih nadolazeća oluja sama sahraniti. Prenego što sam se zaputio nazad, pomazio bih još jednom ogromnu stenu.