Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | The Verdant Enigma

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

The Verdant Enigma

The Verdant Enigma P6BaceA


Zelena Enigma, zamišljena džungla, mami divljom lepotom i skrivenim misterijama. Visoka stabla se ukrštaju, formirajući bujni baldahin koji propušta sunčevu svetlost na smaragdno rastinje. Egzotična stvorenja lutaju među slivajućim vodopadima, drevnim ruševinama i vijugavim stazama. Pripremite se za avanturu u ovoj začaravajućoj, divljoj stvarnosti.

Zbog manjka energije, Shindai i Guasuki odlucili su da naprave kamp u ovoj obliznjoj oblasti gde bi nadgledali mestane koje ovde zive. Guasuki postavljao je logorsku vatru i satore da bi se malo odmorili i pojeli po nesto i samim time vratili energiju.

Zbog manjka interesovanja Mahono je dosao na ideju da istrazi ovu predivnu dzunglu, naisao je na mestane koji ovde te su ga oni primili u njihov dom. Porazgovarao je o prirodnim lepotama ove oblasti i otisao Kuci.

Posao sam sa svoja dva prijatelja @Miksi Vasquez  @Louis Cyphre u istrazivanje. Malo smo pricali, pili, a i na kraju smo se malo i borili i testirali oruzja i napade, ali sve u svrhu zabave. 01.11.2024The Verdant Enigma Desktop-wallpaper-demonic-illusion-song-of-nature-naruto-scenery

Sunce je sijalo svojim punim kapacitetom, a sama šuma je odisala nekom egzotičnom i misterioznom energijom. Na svom putu u nepoznatom pravcu zastao je malo ovdje, osjećao se kao da je kući prvi put. Nije bilo apsolutno ničeg sto bi remetilo njegov um pa je tako sjedio na malom kamenu dok je prao neku opremu u mirnom i veoma bistrom potoku koji je pronašao.

Nije trajalo dugo, njegov mir i spokoj na ovoj lokacije je prekinula misao i mali svrabež koji se javio na njegovom novopečenom ožiljku koji je i dalje sa vremena na vrijeme krvario. Spakovao je svoje stvari u ranac, nasuo vode u čuturicu te strogim i jakim korakom krenuo dalje uz riječi - "Ovo će doći na naplatu!"

Shohei i Ibuki koračali su kroz Zelenu Enigmu, očarani njenom divljom lepotom i skrivenim misterijama koje su se krije iza svakog gustog grma i svake impozantne ruševine. Sunčeva svetlost se probijala kroz prostrane krošnje, stvarajući svetlo-zelene prostore koji su igrali na površini rastinja. Njihove staze su ih vodile pored slivajućih vodopada čiji je zvuk stvarao harmoniju s pesmom ptica. Drevne ruševine su se pojavljivale kao misteriozni ostaci nekadašnjeg sveta, potpuno prekrivene mahovinom i puzavicama.

Minazuki se probijao kroz grane džungle polako,sjećući sve lijane svojom oštricom.
Privukla ga je lepota mjesta i sam je znao to, ali realnost je bila da je bio ovdje zbog misije koju je završio.
Glupe lijane,glupi genini...zašto sve mora da bude tako dosadno......vode,treba mi voooode....
Uhhhhh....mrzim sve u vezi sa ovim...hoću samo da crknem.The Verdant Enigma NcnRnV

Minazuki se polako kretao,tražeći vodu,selo....bilo šta.
Ali nije mogao naći ništa.
Ovaj cijeli kraj šume bio je zbog iznenađujeg razloga prazan,djelovao je prazno.
U daljini Minazuki je mogao čuti cvrkut ptica....ovo mu je dalo nadu.

Ove ptice...krećem se ka jugu...ako ovako nastavim,možda pronađem neki izvor.
Voda....voda.

Minazuki...sa povratkom nade,nastavio se kretati ka jugu...nadajući se...da će naći njegov spas iz pakla.