Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Gedora Valley - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Gedora Valley

First topic message reminder :

Gedora Valley - Page 2 S3zXr0J

Gedora dolina, gde se pustinja sreće s morem, je zadivljujuća oaza. Smeštena na rubu suvog prostranstva, prepuna je bujne zelene vegetacije i živopisnog cveća. Kroz nju vijuga mirna reka, njene vode hraneći prosperitetni ekosistem. Pitoreskno utočište, gde peskovite dine ustupaju mesto beskrajnom zagrljaju okeana.

Stigavši do odredišta odlucio je potraziti ima li tu koga ko zna nesto o artefaktima ili ih cak posjeduje u daljini je vidio ninju kako sjedi, da je bio normalan prolaznik popricao bi sa njim ali ovako najbolje bi bilo odma ga napasti, odlucio sam ga povuci u zemlju kako bi mu onesposobio kretanje a sve nakon toga ce ovisiti o njegovom ponasanju.

#card94

CH 970

The member 'Jakku Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Gedora Valley - Page 2 #world189

nije lose ali ako je to sve sto mozes ova borba ce se brzo zavrsiti ..skocio sam I zaletio se prema neprijatelju, ojacao sam ruku kamenom i spremio se da mu uzbijem zube. Trcao sam toliko brzo da se mogao cuti zvuk moga tjela sudaranja sa zrakom u okolini.


500 dmg
#card90

ch 940
en 960

The member 'Jakku Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Gedora Valley - Page 2 #world183

Ninja je padao mrtav a kako bi se obranio stvorio sam zid iznad sebe koji je upio grom u sebe i spasio me, ninja preko puta mene je bio mrtav od mog udara šake a i popadalo mu je par zubi, prisao sam mu kako bih provjerio jeli imao kod sebe ono sto trazim.

#card92

ch 900

The member 'Jakku Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Gedora Valley - Page 2 #world1