Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shiburu Fireflies

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shiburu Fireflies

Shiburu Fireflies RiHDQCM

Tiha šuma oživljava noću uz treperenje svetla beskrajnih svitaca. Čarobna svetlost osvetljava okolinu, čineći travu i divlje cvetove da sjaje u mraku. Vazduh je ispunjen zvukom cvrčaka i blagim zujanjem svitaca, stvarajući magičnu atmosferu.

Dok je Yuu koračao svojim putem, prolazio je kroz prostranu poljanu obasjanu sjajem svitaca. Ovaj čaroban prizor nije previše privlačio njegovu pažnju, niti ga posebno zanimao; umesto toga, usredsređen je ostao na neumoljivom napredovanju ka svojoj odabranoj destinaciji. S druge strane, magična igra svetlosti i prirode oko njega bila je samo prolazna kulisa u njegovom beskompromisnom putovanju kroz nepoznato.


Kroz san, mogao sam osetiti svetlost kako mi miluje kapke. Nije nešto bila jaka, ali dovoljno da mi poremeti san. Sa zevom, pospanim glasom, rekao sam

'Jel juuuuu(zev)tro'

Ja dok ih otvorim, roj svitaca bi već prešao na drugu lokaciju.

Ma kakvi. Zajebi ovo. Ogrnuo sam kaput preko lica i samo nastavio da spavam u zaraslini koju je pružala ova šuma. Moj zeleni kaput me je čuvao od radoznalih očiju - u ovom primeru životinja i insekata - kao da imam camouflage segi.

Sva sreća pa mi je ova trava čuvala to malo toplote, inače hladnoća ubi čoveka. Nisam nešto najbolje spavao, samo sam se prevrtao. Svitci ko komarci su samo zujali naokolo, jedina vedra strana je što ne ujedaju, inače ista štetočina.

Opet mi svetlo nadražuje kapke. Ovog puta me je zapravo sunce uspelo pomilovati, a ne kojekakvi insekt. Sve sam želeo pet minuta duže, al već je zemlja postala masu neudobna, a leđa mi ne bi oprostila to da samo nastavim da lenčarim.

Nije mi se ustajalo al morao sam. Još malo, i tu sam. Kako sam ustao, otresao sam sad već mokre travke sa svog kaputa. Sva sreća pa je bio zelen, inače bih konstantno imao razne zelene mrlje po njima. Još malo, i kući sam.

Kako sam izleteo iz svoje kolibe, prvi checkpoint do željene destinacije bi mi bila Shiburu šuma. Buduće da je bilo jutro, umesto svitaca moglo se čuti zujanje raznih insekata, pčela i mušica itd. Subjektivan osećaj mi je bio da je ovo mesto lepše sad, nego uveče kad svitci bace kombinovani napad sa komarcima.

Laganim koracima, nastavio bih dalje kroz šumu. Put kojim sam išao nije bio markiran/izgažen pa da ja sad pratim. Znao sam otprilike direkciju/mesto, i sunce koje je izašlo već bi mi malo pomoglo oko generalne direkcije. Sa glavom ka severu, nastavio sam dalje.

Na putu nazad, nastavio sam da razgledam floru koja se prostirala na kilometrima i kilometrima unutar šume. Znao sam da neću još dugo da se zadržavam u ovoj oblasti, a lepo je uvek posetiti zavičaj - u ovom slučaju šumu u kojoj sam odrastao.

Pokušao sam da održavam prostu putanju ka svojoj kolibi. Nije bilo nešto preterano teško, opet pravac je bio u pitanju, al nikad nisam imao čist pokazatelj. Šuma se konstantno evoluirala/menjala izgled dal zbog vremenskih nepogoda il zbog samoj bujanja iste.

Aha, veći kamen vamo, palo stablo tamo. Još nekih pola sata i to je to. Šetnjica mi je pomogla da pored aktiviranja mišića, pročistim malo i um. E, još pala krošnja vamo. Stigao sam već u prepoznatljiviji deo šume, te sam samo malo produžio dalje ka zadnjoj destinaciji.

Polako ulazeci u selo tokom noci prosao sam kroz ovo prelepo polje gde se okupljaju svici. Tu sam na kratko zastao i gledao njihov prelepi ples po noci. Sijali su jako kao hiljade malih sunca ispunjenih srecom i zivotom. Delovalo je kao beskrajan san. Na kratko, dok sam ovde bio opet mi se isto desavalo. Delovalo mi je kao da sam ovo mesto vec video, ali ipak idalje nisam obracao veliku paznju na to. Uz polako svitanje nastavio sam ka ulasku u selo.

Svojim teskim koracima jedva je uspeo da dođe i do sume a kada je dosao.Zastao je na drvo kako bi se odmorio uz pomoc Agroma koj ga je drzao mogao se malo opustiti.

Agrome mislim da cu da povratim.

Tako je stao iza drveta i povracao sve tecnosti i sve sto je jeo.Uz jezice zvuke bila Akimru je stojao i preznojavao se.

Agrom je po noci setao ovom jezivim šumom. Imao je uvjek osjećaj da ga neko prati i da hoce da ga napadne. Agrom je bio oprezan i cuvao je svoja ledja. Gledao je svo vrijeme u svjetlost koja je bila u sumi kada je nesto cuo iza njega.
Ko je tamo
Vidio je 2 chunina.

Agrom je spremio da napadne 2 chunina koji su mu se cinili kao da su zli i da hoce nesto lose da urade ovdje vjerojatno su htjeli da me napadnu ili opljačkaju.
#card109
Ha,napad moze te li od ovoga da pobijegnete hocete da me napadnete evo vam jedna dobra prilika ,hajde sada da vas vidim.

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Shiburu Fireflies #world190 Shiburu Fireflies #world183

Opa jedan chunin je pao ali drugi je preživio sada moram da se odbranim od napada mrtvog chunina a drugog cu vrlo lako pobijediti. Ali bas tada dolazi jos jedan chunin .
Jos jedan chunin nije problem i tebe ce mo rijesiti vrlo lako
Rekao je i spremio napad i odbranu.

#card1
Lagana odbrana sad ide napad.
#card40
Odbranite se od ovoga!

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Shiburu Fireflies #world189 Shiburu Fireflies #world184

Jedan chunin je pao ali i dalje moram da se odbranim od njegovog napada ostao je jos jedan da li cu uspjeti ,mislim da je ovo lagana pobjeda za mene.
#card1
Branim se prvo od 300 dmg
#card92
Sada ulazem 50 chakre i imam 600 defenca
I sada ide moj napad
#card43
Odbrani se od ovoga.

Zaboravio sam opciju

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Shiburu Fireflies #world190

Chunin se odmakao od mog napada ali sada cu zavrsiit sa njim ,stao sam iza drveta i spremio se za moj napad.
#card99
Trosim 40 chakre
Sada moj konačan napad
#card102
Trosim 30 chakre
Hoćes li se novi od ovoga odbraniti?!!
Rekao sam poslao napad i stao iza drveta i cekao njegov odgovor na moj napad u nadi da cu ga ubiti

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Shiburu Fireflies #world189

Nažalost ovaj chunin se opet odbranio od mog napada ali sada moram da završim sa njim prvo da se odbranim od njegovog napada koji je apsorbirao.
#card49
Ulazim u imunitet na 2 poteza i sada moj napad
#card50
Trosim 200 chakre za ovaj napad u nadi da cu ubit chunina posljednjeg.
Ajde!

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Shiburu Fireflies #world186

Napokon Agrom je uspio da ubije chunine koji su ga pratili i na kraju je odlucio da se vrati u svoj hideout ali prije toga je morao da se odbrani od napada posljednjih chunina
#card1
Trosim 30 chakre .
A sada hajde da se vratim u svoj hideout jer sam tamo najsigurniji i niko ne moze da me prati ili napadne .
Rekao je i otišao iz ove sume.

U dubini sume, medju senkama pojavio se nindza sa maskom na svom licu, koja je podsecala na lik lisice, bio je to Hatchiro, koji je nosio masku tako da ga niko ne moze prepoznati, krijuci se u senkama drveca
#card328
 pre odlaska u selo, hteo je obaviti jednu jako bitnu misiju o kojoj niko iz sela nije imao predstavu, misiju koju je drzao u tajnosti samo za sebe, znao je rizik toga da se Kage krece sam po svetu, te je odlucio prizvati svog orla, i poslati poruku selu za pojacanje, nije otkrivao cilj misije, vec mu je trebala straza koja ce cuvati okolni teren, straza koja ce sprecavati ostale da intervenisu kako bi mogao svoju misiju obaviti bez vecih problema (jebiga Kakashine)


#card16 #card380


Fokusirao je chakru u svome prstu, i napisao poruku koju ce dostaviti Matsudi, njegovom dobrom prijatleju u koga je znao da moze imati poverenja, i za koga je bio siguran da se trenutno nalazi u seluᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Nindze iz sela sirile su glasine da se meta nalazi u ovim krajevima, medjutim, koliko god je Hatchiro hteo da svoju tajnu misiju obavi brzo, meta mu je izasla iz traga, neko vreme je vec proslo od kad je trazio, ali nije mogao ugledati coveka kome je hteo presuditi, bio je uveren da nije bio lociran, al verovao je da se meta sakrila u svoju misju rupu, te je Hatchiro odlucio odloziti misiju za drugi put i vratiti se seluᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ