Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | White Stone Passage

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

White Stone Passage

White Stone Passage G8ZBtyB

Beloput prolaz je jedan od mnogih prolaza u regiji Rakimitsu. Sastoji se od visokog belog kamennog mosta koji povezuje dva visoka terena i prolaza ispod mosta, omogućavajući brodovima da prođu ispod njega i nastave uz reku.

Prosao sam preko lepog mosta

Ugledao sam neki podzemni prolaz pored mosta

Aoto je prelazio preko prelijepog visokog bijelog mosta njegov stil i izgled su ocarali Aota kao i pogled koji se pruzao sa njega. Prelazeci ga aoto je uocio neka dva prolaza. Setajuci po mosti razmisljao je "Hmm sta bih sve mogao da uradim kad se vratim kuci, mozda bih mogao da malo renoviram ili napravim jos neku kucicu za ptice"

Dolazim na Beloput prolaz, gde visoki beli kameni most dominira pejzažom. Njegova impozantna građevina stoji kao simbol povezanosti između dva visoka terena, dok prolazi ispod njega omogućavaju brodovima nesmetan prolaz duž reke.

Dok korakom prelazim preko mosta, osećam se kao da se uzdižem iznad svakodnevnih briga. Pogled na reku ispod mene donosi osećaj spokoja, dok se voda lagano kreće ispod kamena, odražavajući svetlost sunca.

Ali dok sam fasciniran lepotom ovog mesta, u meni se budi i neka doza tjeskobe. Putovanje kroz ovaj prolaz može biti i avantura i izazov. Ne znam šta me čeka na drugom kraju, ali spremam se da se suočim s tim.

Dok nastavljam svoj put, razmišljam o svrsi ovog putovanja. Prolazi poput Beloput prolaza podsećaju me na prolaze u mom životu - izazovni, ali istovremeno i prilika za rast i spoznaju. Sa svakim korakom prema napred, osećam kako se približavam svojim ciljevima, spremajući se za sve što me čeka.