Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Piratska taverna "Yo Ho Ho!"

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Piratska taverna "Yo Ho Ho!"

Piratska taverna "Yo Ho Ho!" GAmZ4BM

Piratska taverna je živo središte aktivnosti, ispunjeno bučnim zvucima morskih pesama i smeha. Miris morske vode i ruma prožima vazduh, a raznolika posada mornara i shinobija okuplja se oko grubo obrađenih drvenih stolova kako bi razmenjivala priče o avanturama na otvorenim morima. Slabo osvetljen prostor ukrašen je pomorskim artefaktima i blagom, stvarajući osećaj morskog šarma i intrige.

Ulazim u bar, i prva stvar koju primetim je miris dima koji se lagano širi prostorijom. Svaki korak ka šanku je popraćen tišinom razgovora i blagim treperenjem svetla. Kada stignem do šanka, osluškujem zvuke koji dopiru iz ugla, tražeći savršeno mesto za sedenje. Na kraju odabiram stolicu blizu prozora, gde mogu posmatrati ulicu.

Konobar prilazi, a ja naručujem pesmu od svirača, tražeći nešto opuštajuće. "Neka bude nešto lagano", kažem, osmehujući se, dok se okrećem ka sviraču, čije ruke već lepršaju nad instrumentom.

Zatim naručujem čašu mleka, ne mareći previše za poglede koji su upereni u mene. "Nešto jednostavno", dodajem, dok konobar klima glavom i odlazi da ispuni moju narudžbinu.

Dok čekam, oslonim se unazad, osećajući kako me mirna atmosfera bara obavija poput nežnog zagrljaja. Zvukovi oko mene postaju sve prijatniji, i dopuštam im da me odvedu daleko od svakodnevnih briga. Ovo je trenutak za mene, da se opustim i uživam u jednostavnim radostima života.

Tokom svoje pustolovine Minuzaki je dobio želio da popije nešto i malo uzme predaha,morao je takođe u WC pa kada je video tavernu usred ove zemlje bio je presrećan. Laganim korakom otvorio je vrata i prišao prednjem šanku. Koonobar ga je primetio i bacio mu lagan osmijeh"Dobar dan gospodine,recite šta želite,a ja ću Vam reći jel imamo to!",Minazuki je klimnuo glavom i naručio običan koktel,na koji je konobar potvrdno odgovorio i usuo jednu čašu finog domaćeg koktela. Nakon sitne priče upitao je konobara gdje je WC a nakon što mu je konobar pokazao sa lijeve strane vrata Minazuki je ubrzano požurio i izvršio brzu nuždu. Pozdravio se sa konobarom i omoren nastavio avanturu.