Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Temple of the forgotten sound

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Temple of the forgotten sound

Temple of the forgotten sound VbrmUqY

Duboko u srcu Ilex šume nalazi se Hram Zaboravljenog Zvuka. Hram se sastoji od nekoliko velikih tori vrata, sva ukrašena zvonima i zvečkama svih veličina. Mirna atmosfera koju hram pruža jedino je narušena blagim zvukom zvona koji lebdi na vetru.

Dok je Yuu prolazio pored hrama odlucio je da stane na par trenutaka i da se malo pomoli. Sojaci tako mislio je o svom zivotu i sta moze da radi sada kada vise nema nikakv veze nisakim. Bio je slobodaj,al se nije osecao tako. Bez ijednog zvuka se pomolio po poslednji put i nastavio da hoda svojim putem.

wow

Hodajuci bez ikakvog plana naisao sam na prelijepi hram. Mirna atmosfera obavijala je prostor. Tu i tamo je puhnuo i neki vjetar koji je pomjerao zvona i zvecke koja su stvarala prelijepu pjesmu koju do sada nikad nisam cuo. Nazalost put me zove moram poci, ali cu se vratiti obavezno.

Nakon duge setnje, umornih noci, vidjeo sam hram . Bila je lijepa atmosfera topli vjetar me je pirkao dok sam ulazio da se pomolim. Nastavio sam dalje bez i jedne rijeci i nijednog ispustenog zvuka.