Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kasai no Kyōkai

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kasai no Kyōkai

Kasai no Kyōkai I5FaNzC

Naslonjen uzvišeno na ivici ostrva, Kasai no Kyōkai, poznat i kao Vatrena litica, je zadivljujuća lokacija unutar široke i raznolike stvarnosti. Uspinjući se visoko iznad bjesnećeg okeana, ova moćna litica kombinuje sirovu snagu prirode sa mistikom drevnih legendi, nudeći pozadinu koja pali maštu.

Na horizontu ostrvo je bilo sve jasnije i jasnije, predamnom se otvara spektakularan prizor vatrenih litica o kojima sam čitao u knjigama. Sunce je polako zalazilo stvarajući očaravajući prizor svetlosti ka liticama. Osećam atmosferu koja mi pruža dobrodošlicu kao da me samo mesto poziva da otkrijem tajne koje čuva.

Na svom putovanju ovim prostorima primetio sam prisustvo drugih nindži, pričuo sam da su takodje pozvani na venčanje, nisam im se otkrio. Naizmenično su razgovarali deleći iskustva i očekivanja, ako ništa sada znam da zasigurno nisam jedini na listi pozvanih, ovo je pravi dogadjaj.

Vetar donosi mirise palminog lišća stvarajući prijatnu atmosferu uzbudjenja i uzajamnog poštovanja izmedju prirode, došao sam do mesta gde okean baca svoje talase na samu liticu. Morska pena prskala bi u visinu, sve u svemu bio je ovo prelep prizor.

Nakon nekoliko koraka osetio sam vibracije koje pulsiraju kroz ovo mesto, bio je to blagi zemljo. Prilazi mi kunoiči nepoznatog lica pružajući ruku u znak pozdrava, ali ja znam bolje, ne bi žena prišla bez da želi nešto, nisam se juče rodio. Nastavio sam svojim putem potpuno ignorisajući ovaj pokušaj, u sebi, znao sam da je dobila šta zaslužuje.

Na horizontu su se javljali prvi zvezdani sjajevi, dug put započinje a moja očekivanja rastu. Osećam se kao deo nečega većeg, rekao bih sudbine, zaplovio sam sličnim brodom koji me je doveo do ove destinacije, bilo je to lepo mesto ali put me je čekao.

Stigli su na lokaciju gde se po informacijama nalazs vodje Kazanin klana, dobro su istrazivali okolo ne bi li ih nasli. Nakon nekog vremena uspeli su da ih pronadju, stvorio je svoj ledeni mac, sneg je poceo jako da pada i ledeni siljak se obrusio pravac na na njih dvojicu.

#card1405 #card1407
#card1420 #card1418
30 chakre, 3 stacka, 1200 dmg 

Na našoj misiji koja je predvidjena radi razvoja organizacije, smo putovali Na drugi kraj svijeta radi druge organizacije koja je koristila porodicu na visokom mjestu da bi nametnuli svoju vladavinu nakon dugotrajnog traganja sreli smo grupu shinobija koja je bila glavni krivac za ovo.
Bez puno beskorisne priče uvjerivši se da su to zaista naše mete Yabai i ja smo započeli kraj njihove priče.
Stavljam pečat na yabia i aktiviram ga tako mu i šaljem chakru
#card1345#card1348#card1353#card97

Član 'Mujin' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Kasai no Kyōkai #world195 Kasai no Kyōkai #world191

Ovo je bilo gotovo i brze nego sto je ocekivao, samo je svoje telo pretvorio u vodu kako napadi ne bi imali uticaja na njega i laganim koracima odlucio da se uputi zajedno za Mujinom nazad u organizaciju.

#card49

Ajmo, ovo je bilo brze nego sto sam ocekivao.

Umrli su istog momenta kada su stupili u dvoboj sa nama mladi Yabai je imao tanke živce zbog dugog puta te kad ih je ugledao iživio se na njima bez ikakve milosrdi.
Ošurio ih sa samom hladnoćom pečati i tehnika ojačavanja nisu nam ni bile potrebne.
Pokupivši šta su imali na sebi i uzevši dokaze, zapisah u svoju sveščicu još jednu uspješnu misiju.
Te sam lagodno u imunitetu propustio napade da prodju nez efekta pored mene.

#card116

Informacija o neprijatelju me je dovela s jednog kraja ovog sveta na drugi. Opasan shinobi, bla bla bla.. Nisam imao vremena za male detalje. Zacrtan na litici, spreman da se okrši sa mnom, nalazio se ogroman čovek - ko planina. Stajao je na litici, ledjima okrenut. U trenu kada se okrenuo vodeni mehur je krenuo oko njega da se formira.

#card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kasai no Kyōkai #world213

#card1456

Protivnik ubrzava svoje telo i pojavljuje se iza mene, spreman da me dokrajči sa napadima vetrovitih zmajeva. Zmajevi prolaze kroz mene, ali ne nanose štetu. Rupa u mome peščanom telo se u trenu regenerisala, prenego što bih se okrenuo ka njemu. Vetrovita ruka izleće iz mene i pokušava da uhvati protivnika.

#card127

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kasai no Kyōkai #world211

Nažalost, protivnik biva onesvešćen od moje vetrovite ruke. Pljunuo bih ka njemu, govoreći

'Očekivao sam iskreno više od toliko opasnog šinobija. Hvala ti za protraćeno vreme - adio'

#card332 #card19

Na šta sam mu zabio senbon u čelo, završavajući epohu ovoga kriminalca. Nakon uspešno obavljene misije, nestajem sa ovoga mesta.

#card21