Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shenzan

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shenzan

Shenzan LwNqi9X

Reka Šenzan je brza reka koja vijuga kroz divljinu Zemlje kiše. Obala reke je puna stena i velikih kamenja koja doprinose brzini i intenzitetu reke, čineći je savršenim mestom za trening agilnosti i brzih refleksa. Zvuk žuborenja vode ispunjava vazduh, stvarajući energičnu i živahnu atmosferu koja inspiriše pokret i akciju.

Hajato Takamura je svoje putovanje nastavio kroz Zemlju kiše, gde je svaki korak bio poput hodanja kroz veo vlažnog, svežeg vazduha. Dok je lutao kroz ovu zelenu divljinu, uskoro je naišao na Reku Šenzan, čiji je brzi tok odmah privukao njegovu pažnju.

Reka je bila divlja i neobuzdana, sa vodom koja je jurnula preko stena i velikih kamenja, stvarajući bučnu, ali harmoničnu simfoniju zvuka. Hajato je stao na obalu, posmatrajući kako se reka vijuga kroz pejzaž, savršen primjer neukrotive prirodne snage. Odmah je prepoznao da je ovo idealno mesto za trening agilnosti i brzih refleksa.

Bez oklevanja, Hajato je počeo svoj trening. Prvo je pažljivo koračao po klizavim stenama, testirajući svoj balans i spretnost. Njegovi pokreti su bili promišljeni, ali fluidni, dok je skakao s kamena na kamen, prateći ritam brze reke. Osećao je kako mu se mišići zatežu i otpuštaju u skladu sa svakim izazovom koji mu je reka postavljala.

Zatim je Hajato počeo da koristi mač, vežbajući udarce i blokade dok je stajao na nestabilnoj podlozi. Svaki zamah mača bio je sinhronizovan sa bučnim žuborenjem reke, kao da je voda njegov tajni plesni partner. Ova praksa nije samo testirala njegovu fizičku spretnost, već i njegovu sposobnost da ostane fokusiran i miran usred haosa.

Kako je vreme prolazilo, Hajato je postao sve više u sinhronizaciji sa rekom Šenzan. Njegovi pokreti su postali brži, precizniji, a njegova percepcija prodornija. U ovom intenzivnom okruženju, naučio je važne lekcije o adaptaciji i o tome kako iskoristiti nepredvidive elemente prirode u svoju korist.

Nakon nekoliko sati intenzivnog treninga, Hajato se povukao sa obale, osećajući kako mu energija pulsira kroz telo. Pogledao je još jednom na reku Šenzan, zahvalan na lekcijama koje mu je pružila. Dok je nastavljao svoje putovanje, nosio je sa sobom novo saznanje i snagu, spremniji nego ikada za izazove koji ga čekaju na njegovom samurajskom putu.

P.S. Ovde sam napisao 6 postova jer sam u prethodnoj temi napisao 4.

Hajato je stigao na već poznato odredište. Ruka sudbine vodila ga je, kroz misiju koju je dobio, na ponovni susret sa brzom rekom. Misija je bila jasna. Podzemni lanac trgovine ljudima morao je da se zaustavi, cena tog podviga bila je zanemarljiva u odnosu na eho dostignuća ukoliko bi bio uspešan. Sakrivši se u obližnji žbun Hajato je nameravao da svoju siluetu sakrije od bilo koga ko bi tuda nailazio. Tehnikama disanja umirio je tok svoje čakre i dostigao balans. Znao je da neprijatelja ima ukupno pet i da nije pametno da se u otvorenoj borbi nađe brojčano inferioran, s toga je strpljivo nameravao da sačeka jednog po jednog. Skrovište koje je izabrao bilo je strateški planirano jer je šiblje bilo tik uz put i svako ko bi tuda prošao ušao bi u Hajatovu neposrednu blizinu. Smirenost uma i pravilan protok duhovne energije omogućili su ovom, naizgled zapuštenom, samuraju da izoštri svoja čula i oseti ono što arhaičnog uma ne bi mogao.

#card10

Pukim plesom slučajnosti niotkuda naišao je jedan od petorice koji su odgovarali opisu. Pažljivo planiranje mesta se dakako isplatilo. Lagano je spuštao svoju ruku na dršku katane, u svojim pokretima beše glasan poput jedine kapi kiše koja pada na mekano tlo. Kada se meta približila dovoljno, Hajato jurnu silno iz grmlja trzajući katanom u dva zamaha, ciljajući protivnikove vitalne tačke u cilju da ovaj duel završi i pre nego što protivnik shvati da je počeo.

#card188
#card353The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world171

Protivnik je pokušao da se suprotstavi ali Hajato u svojoj nameri beše nepokolebljiv. Poput razjarenog predatora skočio je na protivnika koji je pokušao da pruži otpor i brzom sekvencom počeo je da radi znakove rukama, formirajući vatrenu loptu... Ali beše prekasno i Hajato iz ovog dvoboja izađe kao pobednik. Krv je crtala pejzaže po travi dok je Hajato nosio leš da ga baci u reku, kako ne bi ostavljao očigledan trag onima što dolaze.

Nakon što je izvršio planirano, Hajato se osvrnuo na okolini još jednom, ovoga puta njegove oči promatrale su novo mesto za pogodno sklonište i munjevito dejstvovanje. Odlučio je da se popne na drvo, čije su se krošnje razvijale iznad puta, odlično mesto za neočekivani napad iz vazduha. Vrativši katanu u korice, spretno poput mačke, Hajato se ustremio u visine uz drvo.

Dok je strpljivo čekao dolazak sledeće mete sa svog spiska, mladolikom samuraju zapuštenog izgleda samoća je bila jedini prijatelj i utočište. Lišće je plesalo u paru sa blagim vetrom koji se probijao kroz krošnje. "Istinski zanimljiv element prirode", odjeknulo je u hodnicima samurajevog uma. Sam ali ne i usamljen, Hajato se polako stapao sa svojim okruženjem, bivajući jedno. Šaka desne ruke opet se, nehotice, našla na dršci jedinog samurajevog prijatelja.

Dok je u hladu krošnje posmatrao put na horizontu, začuo je usamljeni par koraka iz suprotnog smera. Okrenuo se tiho, i čekanje ne beše uzalud. Katana je već bila u njegovom stisku, spremna da bljesne ljutito kada momenat bude pravi. Čim se prilika ukazala, Hajato se zaljulja unapred i slobodnim padom, glavom ka protivniku, poput jastreba koji je ugledao svoj obrok, on se sjurnu na njega. Njegov kratki let ornamentovan je sa dva brza i precizna trzaja mačem, sa ciljem da se protivniku nanese fatalna šteta preko vratnih arterija sa obe strane vrata.

#card188
#card353 (X2 zamaha)

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world179

Hajatov inicijalni plan je propao. Faktor iznenađenja doveo ga je samo u neposrednu blizinu protivnika čije snage nije bio svestan i s toga je želeo ovu borbu što pre da reši. Iako je jurio glavom ka dole, vešti samuraj uspeo je nakon izbegnutih zamaha da se dočeka na noge, a inercija tela težište je slala bliže tlu, pa se tako Hajato sada nalazio u čučećem stavu. Nije čekao dugo, te čim je osetio tvrdo tlo i stabilnost on oštro i precizno počini još jedan zamah, a zatim obrnu katanu u šaci, njena drška kao da se magično lepila za sudbinsku ruku svog gospodara a on potom počini još jedan zamah, probijajući se iz čučećeg stava u polu-stojeći, koji je podjednako bio silovit i precizan, ali za razliku od ovog išao je sa suprotne strane, usmeren ka protivnikovom vratu još jedan put.

#card188
#card190
#card353 (X2)

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world173

Hajato beše prebrz za još jednog protivnika. Oba udarca silovito su prošla i tu više nije bilo sumnje. Ta precizna oštrica samuraja praćena je simfonijskom vibracijom vetra dok je sekla kroz vazduh, tkaninu i meso. Još jedan zločinac sa liste pade pred noge časnog. Svet je manji za jednog ološa. Ipak, običaji i tradicija njegovog pravca, stari koliko i samo vreme, nalagali su da se poginulom u borbi ipak oda počast, što je Takamura Hajato rado i učinio, poklonivši se pred još toplim telom svog neprijatelja.

Ovaj protivnik neće imati sahranu, već će i njega odneti brza struja neukrotivih tokova reke Šenžen. "Nadam se da će tvoja duša pronaći mir van ovoga sveta koji je splet bola i patnje", otpustio je blago sa usana dok je telo spuštao u plavu grobnicu. Vrlo dobro je znao da su dela za koja ovoga čoveka traže neoprostiva, ali uprkos tome, neka stara podsvest prošlog života nagonila je na postupke kontradiktorne prosečnom umu.

Hajatov sledeći korak bio bi da se posveti kratkoj meditaciji i kroz nju povrati izgubljene životne resurse. Sada je već mogao da zaključi da iz nekog razloga mete sa liste neće dolaziti u većoj grupi, ili barem nisu do sada. Još samo trojica ostala su do ispunjena misije. To je podosta krvi na rukama ali barem je cilj bio plemenit što je Hajatu pridodalo na odlučnosti da nastavi kao produžena ruka pravde.

Sledećeg protivnika Ronin je sačekao na kolenima u meditaciji, njegova katana ležala je na njegovim krilima. Kako je silueta čoveka bivala sve bliža i crte lica kao i figura sve vidljiviji golom oku, Hajato je postajao sve sigurniji da je njegova meta na putu ka sopstvenoj propasti. Ustao je lagano i obema rukama čvrsto stisnuo dršku svoga mača. U punoj brzini kretao se ka svom protivniku, u cik-cak pokretima, pokušavajući da prikrije sa koje će strane doći udarac. I ovoga puta, Ronin je ciljao da protivnika završi u dva zamaha.

#card188
#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world178

Hajato je stegao zube nakon što je njegova kombinacija doživela krah, a protivnik je već krenuo u siloviti kontranapad. Uzimajući u obzir blizinu na kojoj se odvijala borba, Hajatu je bilo izuzetno teško, ali Ronin dade sve od sebe i baš pre nego što bi ga napad pogodio, on završi u panju, cepajući ga na male cepanice.

#card1

Hajato iskoči iz obližnjeg žbuna i krete u siloviti kontranapad, zamahujući katanom dva puta na svog protivnika.

#card188
#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world177

Hajato je postajao uznemiren činjenicom da neprijatelj konstantno izbegava njegove napade i pokušaje. Ponovio je svoju tehniku izbegavanja, spremajući se ovoga puta za žustriji napad.

#card1

Hajato se ponovo nalazio u neposrednoj blizini svog ljutog protivnika. Nije bilo mnogo izbora, strategija i um nalagali su, po svim njihovim univerzalnim pravilima, da je sada jedino pravo vreme za žustri kontranapad, a Hajato nije mora da preispita svoj instinkt. Brzo se zaleteo, opet praveći dva zamaha.

#card188
#card190
#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world175

Hajato je junački primio štetu nadolazeće tehniku, verujući da će ga bol iskaliti, ojačati i napraviti od njega savršeno fizičko biće, kompletnu manifestaciju onoga što Roninovi um predstavlja. Zemljotres ga je potresao, i on je poklekao, padajući na kolena. Zabadajući katanu u zemlju, napravio je sebi potporu i oslonac kako se ne bi priljubio sa prašinom.

Nakon što je samuraj postigao svoju drugu veliku pobedu u dvoboju, opet se poklonio svom protivniku. Njegov mač, koji je visio uz njegov bok nakon što ga je vratio u korice, sijao je na sunčevim zracima koji su se prelamali na krvavoj oštrici.  

Samuraj je bio zadovoljan pobedom u još jednom dvoboju, ali u njemu je buktala tiha tuga. Svaki put kada bi njegov mač zasekao vazduh u borbi, deo njega je žudeo za mirom, za životom bez sukoba i bola. Sećanja na njegove protivnike, čiji su životi završili pod njegovom oštricom, proganjala su ga tiho.

Sećao se seljaka iz svog sela, kako bi bilo da umesto mača drži plug, i umesto borbe sa protivnica, bori se sa zemljom da iz nje izvuče plodove. Ali, život samuraja bio je isprepleten s dužnošću i čašću, i nije mogao tek tako da odustane od svog puta.

Dok se gubio u mislima nakon bitke i stajao iznad protivnika, iznenada pojavljuje se još jedna figura od interesa. Hajato je opet zgrabio svoj mač, iako umoran od dosadašnjih borbi, delovalo je kao da je Ronin u sebi našao neku skrivenu snagu.

#card188
#card353 x2

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world175

Nakon što je brzim pokretima i velikom silom u svojim katama uspeo da poseče protivnika, Hajato je mogao da oseti kako zemlja pod njim počinje da podrhtava. Nije mnogo vremena gubio, već je odlučio da iskoristi svoju preostalu energiju i uz pomoć utrenirane tehnike naprezanja svojih mišića izbegne nadolazeću štetu koju je protivnik uspeo da pošalje u poslednjim izdisajima.

#card2

"Četiri...četiri...još samo jedan je ostao." - odzvanjalo je hodnicima uma ronina, nije dozvoljavao da ga bilo šta drugo remeti. Čekao se još jedan protivnik, finalni izazov. Hoće li uspeti da izvrši svoju misiju i napokon stane na put trgovcima belim robljem?

Napetost je bila gotovo opipljiva dok je ronin čekao svog poslednjeg protivnika. Svi prethodni dvoboji bili su samo priprema za ovaj trenutak. Misija mu je bila jasna: prekinuti mračne poslove trgovaca belim robljem koji su godinama terorisali nevine i nemoćne.

Kako se sunce spuštalo iza horizonta, pojavio se poslednji protivnik. Bio je to muškarac velike snage, sa očima koje su odavale surovost. Njihov pogled se susreo, a vazduh je postao težak od neizgovorenih obećanja o predstojećoj borbi. Tenzija je bila skoro opipljiva u atmosferi.

Ronin je izvukao svoj mač, osećajući težinu svog zadatka u svakom centimetru oštrice. Znao je da će ova borba biti najteža, ali i najvažnija

#card188

U stavu sa oštricom ispred sebe, pod uglom od 45 stepeni u odnosu na telo, Ronin se zaleteo silovito, ponovo čineći dva zamaha toliko precizno da je vazduh vibrirao u presečenim tragovima iza nje.

#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world180

Činilo se kao da Hajato Takamura nije previše mario što su njegovi napadi promašili. Nemi posmatrač bi rekao da od ovoga nema apsolutno ništa, ali Hayato beše spreman da iznenadi svakoga. Strategija je ipak bila da ova dva udarca budu udarci otvaranja. Sledeća dva ciljala su da budu smrtonosna.

#card353

The member 'Hayato' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world173

Borba očigledno nije bila završena i još jednom Hajato biva povređen dok je protivnik ispuštao posljednji dah. Još jedan razlog za poštovanje. Dok je poslednji protivnik padao na tlo, ronin je shvatio da je njegova misija završena. Oslobodio je ne samo one koje su trgovci držali u ropstvu, već i samog sebe od tereta koji je nosio

Hodajući dalje od mesta borbe, sa osećanjem olakšanja i unutrašnjeg mira, znao je da je njegov put sada slobodan za nova putovanja i nova iskušenja, ali ovaj put sa srcem koje više nije opterećeno u istoj meri koliko je bilo pre ovog iskustva.

Prolazio sam pored ove reke,na prvu mirno mesto gde se čuje samo žubor brze reke.Osećao sam prisustvo nekoga u blizini pa sam bio mnogo oprezniji.Prvi put sam osetio mali strah.
#card11

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world180

VIDI OVO

#card155
#card331

The member 'Kowai Hatake' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Shenzan #world173

...
#card1

Uh, bila je teška misija, ali sam je prešao uz pomoć mojih saboraca, Enomoto reče ponosno. Sad da vidim novu misiju što uzeh sa table sa misijama, aha evo tu pise da trebam ubiti tri genina jer su pobegla sa mirovnog sporazuma, pa ako tako mora biti nek bude učinjeno. Nakon sto to reče Enomoto ode tražiti tri genina.

Uh, hodam već satima i tražim bandite sa poternice koje imam ali sreće nemam. Enomoto reče smorenim glasom uzdišući i hodajući bez nade da će naći ikoga. Kad odjednom Enomoto vide u daljini jednog bandita te potom reče tihim glasom. Uh neću se jos isticati pred njim, prvo ću otići malo dalje od njega da treniram, nakon sto to rece Enomoto ode tihim koracima.

Ah,boli me silno udaranje u stablo starog hrasta, proslo je malo vremena a nisam nista mnogo napredovao,ali Enomoto je rekao hajde možeš ti to. Nakon što to reče Enomoto stade i zapita se, da li je u redu da pojedem koru drveta, hm... Ma u redu nakon što to reče uze mali deo kore i zagrize je, te reče ahhhhh boli, ovo bre nije jestivo te brzo ode do reke da se osveži.

Uhh dobro je napokon sam ispovraćao prokletu koru drveta, i sad ću meditirati pored ove reke, amm... Enomoto govori u sebi lišče pada, reka žubori, vetar vijori, vatra pukće a ja dišem. Amm samo se osećaj smireno i opušteno. Ništa ne osećaj budi pero, budi smiren, samo postoji praznina, te Enomoto nastavi svoju meditaciju.