Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Forest Path

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Forest Path

Forest Path S3Jf9hj

Šaptući Put je tih i miran put unutar neimenovane šume, ispunjene visokim drvećem i krivudavim stazama koje vode kroz njeno srce. Šuma je poznata po svojoj blagoj atmosferi, a tihi šušanj lišća na vetru stvara umirujuću melodiju koja može umiriti čak i najnemirnije duše.

Nakon noći provedene na steni, Hajato Takamura nastavio je svoje putovanje, vodeći ga dublje u srce neimenovane šume. Naišao je na stazu koja je bila poznata među putnicima kao Šaptući Put - tajanstveni prolaz kroz gustu šumu, gde se visoko drveće uzdizalo ka nebu kao tihi čuvari nevidljivih tajni. Dok je koračao ovim putem, Hajato je osetio kako se atmosfera menja. Vazduh je bio pun mirisa sveže zemlje i divljeg zelenila, a tiho šuštanje lišća na vetru stvaralo je umirujuću melodiju. Ovaj šum nije bio samo zvuk, već gotovo vidljiva prisutnost, obavijajući ga poput nežnog zagrljaja. Svaki korak na Šaptućem Putu bio je kao hod kroz san, gde se stvarnost spaja sa čarolijom.

Hajato je hodao sporije, dopuštajući sebi da potpuno upije ovu blagu atmosferu. U ovom delu šume, svaki pokret, svaki dah, svaki otkucaj srca činio se pojačanom, kao da je vreme usporilo, dajući mu priliku da zaista živi svaki trenutak. Njegov um, obično zauzet mislima o treningu i izazovima, sada je bio miran, gotovo meditativan. Dok je prelazio krivudave staze, Hajato je naišao na malu čistinu, gde je svetlost sunca probijala kroz krošnje drveća, stvarajući mozaik svetla i senki na zemlji. Odlučio je da se tu odmori, sedeći na mekom pokrivaču opalog lišća. Okružen umirujućim zvucima šume, Hajato je ponovo zatvorio oči, prepustivši se trenutku.

U tom trenutku introspekcije, razmišljao je o svojim putovanjima, o lepoti prirode koja ga okružuje, i o malim, ali dragocenim trenucima mira poput ovog. Shvatio je da svaki korak na njegovom putu nije samo fizičko putovanje, već i duhovno, putovanje kroz različite aspekte svoje ličnosti i života. Šaptući Put je bio više od staze kroz šumu; bio je put kroz duboke slojeve njegovog bića. Nakon nekog vremena, Hajato se polako podigao, osećajući se obnovljenim i ispunjenim novom energijom. Nastavio je svojim putem, noseći sa sobom mir koji je pronašao na Šaptućem Putu, spremniji nego ikada da se suoči sa izazovima koji su pred njim. U njegovom srcu, šum šume je i dalje odzvanjao, podsećajući ga na to da je prava snaga ponekad u tišini i miru.

Nakon što je proveo vreme u miru i introspekciji na Šaptućem Putu, Hajato Takamura se polako pripremio za nastavak svog putovanja. Dok je napuštao tu oazu mira, njegov um i telo su bili ispunjeni novom energijom i jasnoćom. Ali pored potrebe za unutrašnjim mirom, Hajato je bio vođen i snažnom namerom da ispita teren i stekne strateške prednosti za buduće sukobe. Kako se kretao dalje kroz šumu, njegove veštine posmatranja i analize su dolazile do izražaja. Svaki detalj terena - od rasporeda drveća i gustine šiblja do orijentacije rečnih tokova - Hajato je pažljivo analizirao. Razumeo je da poznavanje okoline može biti ključno u borbi, pružajući prednost koja često odlučuje između pobede i poraza.

Iz velikog grada poput munje, koje sam gospodar velikom brzinom sam se uputio na misiju u selo koje je bilo pod opsadom tri jako sposobne nindze. Moj zadatak je bio da ih porazim i odbranim neduzne seljanje od njihove tiranije. Dobio sam informaciju da su se uputili ka sumi nadomak sela da na drugom kraju iste sa proplanka gde imaju pogled na okolinu provere da li neko dolazi da ih zaustavi. Sa tim na umu plan je bio da im presecem put i porazim ih ovde gde nece doci do nepotrebnom prolivanja krvi mestana.
cim sam ih ugledao znao sam sta mi je ciniti i krenuo u napad.

#card155 #card354
Kreni moj gromoglasni zmaje rastrgni ga da nista ne ostane
#card168

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world188

Mislio sam da me nikada neces razocarati zmaje moj svemocni ali i to sam docekao... Boze moj za sve ima leka izgovarao je Oliva dok je sakupljao cakru u svom dlanu ne bi li je ispalio u obliku prodorne munje koja kosi sve pred sobom.
Da vidimo kako ces se sa ovim poneti naivno dete
#card165

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world183

Racunica je pala u vodu mora da sam samo pod velikim pritiskom ali sve ce se to srediti. Taj napad ti nece proci rekao bih da se dzaba trudis ali ne volim olako da shvatam svoje protivnike. Poceo je da crveni dok je naprezao svoje prepucano telo spreman celog sebe baci u nebo i doktrajci iskvareno za njega i dalje dete
#card362

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world181

Nisam ocekivao da moj sut ne bude letalan. Zaista imas potencijala decko ali nazalost svoj zivot si bacio u vodu time sto si naisao na mene. Oliva vec vidno uznemiren i ljut zauzeo je stav i krenuo da jurisa ka protivniku. Sa krvlju uocima i ubilackim istigtom poceo je da udara protivnika razornimvatrenim pesnicama.
OVO SI TRAZIO ZAR NE, UZIVAJ
#card371

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world187

DOBAR SI MALI TO TI PRIZNAJEM. Nastavimo sa plesom moje telo i dalje gori od zelje za dobrim pesnicenjem, pokazi mi od cega si satkan sada se odvaja zito od kukolja Oliva je vikao dok je nastavio da razmenjuje udarce sve dok nije uvideo priliku i rupu u odbrani svog protivnika HAHAHA JOS UVEK SI MLAD BAAMM.
#card355
dmg 500
en 250

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world182

Idemo dalje.. tihim i smirenim glasom rekao je Oliva dok je okretao glavu ka druga dva protivnika. Nisam ocekivao da cu morati da ovo iskoristim ali naterali ste me malo me je umorio vas drugar. Poceo je da slaze znakove rukama u njima jos nepoznatu tehniku i 4 velika stuba su se pojavila oko njih drzeci ih u kavezu munje osudjene na smrt
#card178

The member 'Kakao Oliva' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Forest Path #world184 Forest Path #world181

Nisam ni ocekivao drugi epilog momci. Pohvalio bih vaseg druga kao najboljeg borca od vas trojice ali on nas je napustio pre vas preznojen i premoren uz duboge uzdahe je izgovarao Oliva nesvesan da ga niko ne cuje vise. Slozio je ono sto je ostalo od njihovih spaljenih tela i prineo ih telu prethdno preminulog nindze. Zao mi je sto se uvek ovako zavrsi ali potreban sam kuci ne mogu da dozvolim da me neko poput vas porazi
#card1

U ovoj borbi se moglo videti koliko je Oliva jak i na sta je sve spreman, kao i njegova divlja strana koja se ispoljava u borbi. Ona strana zeljna dobre borbe i nadmetanja sa drugim talentovanim i jakim borcima. Nakon sto je pokovao pale ratnike otisao je do sela da im javi da je sve u redu i da je porazio njihove a i njegove neprijatelje i da mogu da nastave sa zivotom u normalu.

:)

Nakon napornih misija ovo mesto je lek za dusu.

Samo mali covek koji sece velikom sumom, lagan povjetarac vijorio je lagano mu pomjerajuci veliki plavi kaput koji je nosio na sebi. Setao je stazao diveci se prirodi. Uzeo je mali odmor od posla lovca to je bila prava prilika da se malo odmori i razmotri druge stvari koje bi mogao raditi pored svoga posla.

Dosao sam

1615

Vidio sam livadu

L

Prosao sam deo pustinje i stigao do sume koja ima put kroz sumu hodajuci kroz sumu bilo je fin pejzas drveca povetarac i pticice kako su cvrkutale.Tokom hodanja sam video kraj sume te sam i izasao i bio sam blizu do mesta kod kog moram doci.

Vracajuci se nazad sam naleteo na sumu koju sam prolazio te sam krenuo istim putem kojim sam dosao poceo da sam da hodam.Posle nekog vremena sam hodao i izaso iz zone sume te sam nastavio daljim putem.

#card8