Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shizuka no Mori

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shizuka no Mori

Shizuka no Mori T8htNBc

Smešten usred ogromnog prostranstva otvorenog mora, Shizuka no Mori je očaravajuće ostrvo koje služi kao skriveni sveti prostor unutar ninja sveta. Ovo izolovano utočište ponosno predstavlja zapanjujuću kombinaciju prirodne lepote i drevne mistike, gde šaptav vetrovi nose tajne prošlosti.

Dok koračam duž obale Shizuka no Mori, osećam se kao da ulazim u svet magije i tajni. Morski povetarac miluje moje lice dok mi talasi donose melodiju okeana. Sunčeva svetlost igra na površini vode, stvarajući blistave odsjaje koji obasjavaju obalu.

Ovo ostrvo je kao skriveni biser, čuvar drevnih tajni i mističnih moći. Drveće koje se nadvija nad obalom stvara senke koje igraju svoju sopstvenu igru, dok se ptice slobodno kreću nebom, noseći sa sobom mir i harmoniju.

U ovom svetom prostoru osećam se povezano sa prirodom i duhovima prošlosti. Osećam prisustvo starih duhova koji me posmatraju s poštovanjem, dok mi vetar šapuće tajne koje su zapisane u srcu ovog ostrva.

Dok nastavljam da istražujem ovu oazu mira, duboko se uranjam u njene tajne i misterije, sa poštovanjem prema svemu što ovo ostrvo predstavlja. Shizuka no Mori je ne samo mesto, već i iskustvo, koje ostavlja neizbrisiv trag u duši onih koji ga posećuju.

Bilo je to mirno popodne na mirnom zabacenom ostrvu gde se jedino mogao cuti zvuk talasa i skripanje peska pod njihovim nogama, vec je prosao jedan period, gde su njih dvojica provodili svoje kvalitetno vreme zajedno sireci bratsku ljubav, gde su otisli malo kako bi zaboravili na nevolje vanjskog sveta... Sunce je blistalo na vedrom nebu, a talasi su nezno udarali o obalu. Plaza je bila gotovo pusta, sem njih dvojice i nekoliko galebova koji su leteli iznad i nekoliko skoljki rasutih po pesku. U jednom momentu, krajickom Genjijevog  oka pojavljuju se 2 siluete, bili su daleko kako bi mogao prepoznati ko su, znao je da ih nisu jos primetili, udario je Esaua u rame kako bi mu dao do znanja a potom su se sakrili medju senkama drveca, zanimalo ih je ko su njih dvojica pa su odma krenuli da to i saznaju. Sto su se vise priblizavali to je Genji  mogao vise prepoznati njihove njuske, -Da li je ovo moguce?  pitao se u sebi... toliko meseci je proslo bez ikakvog traga o njima, a sada su ih uspeli pronaci na ovako nasumicnom mestu.

-Spremi se za okrsaj, ovo su jedni od najtrazenijih nindzi sela, ne smemo ih pustiti da pobegnu-


Vadim svoju masku iz inventara i stavljam je na lice, osecam kako mi njena moc tece kroz vene dok istog momenta povecavam moju i Esauovu inteligenciju (umovi su nam vec povezani pa ne moram da pridjem da ga poljubim za ovu tehniku)
#card623 #card1307

Zatim u jednom mahu iskacemo iz krosnji drveca i stajemo pred njih dvojicu (30m smo od vas dvojice)
Shizuka no Mori Giphy
-Vidi vidi... ko je to odlucio da izadje iz svoje mišje rupe-


Pokazujem prstom na obojicu jer volim, a potom na njih bacam svoj genjutsu
#card220
ide na vas 900dmg
(500+400int)Bistar Um
Genji je već postavio scenu, ja ću samo malo da ga dočaram.

Ovako lep momenat izmedju mene i trećeg Takikagea je prekinula pojava dvojice glisti. Famozni? Djene djene. Nebitni? Poprilično. Nisam morao ni da im prilazim da bih znao ko su i šta su. Pratio sam Genjieve korake u milimetru, držeći se njegovog čvrstoga tela, ne dozvoljavajući išta da nas rastavi. Možda će nam ovo biti poslednji lepi momenat zajedno. Eto šta ja pričam.

Dozvolio sam Genjiu da započne sa uvodnom špicom. Iskočili smo na 30 metara ispred njih, tik jedan do drugog, dovoljno da osećam toplinu njegovog tela na svome. Preuzeo sam inicijativu, postavljajući scenu za dalju borbu. Krošnje su nikle svuda po plažici, stvarajući prijatan i prekopotreban zaklon od sunca. Vidimo se medjusobno svi normalno, samo što postoji lepa šumica na terenu, čisto da ne dobijete ideju da vas ne vidim il da sam stvorio nedaj bože stablo ispred sebe.

Vizuelizacija napada :


#card1219 #card1214
#card1205 #card1207

1300 dmg - 260 zagarantovanog od razornosti - underground roots je propratan efekat, ne tehnika koju izvodim odmah. Underground roots ne bi trebao da ide na Genjia pošto je tik uz mene.

Korenje je krenulo da divlja, kružnom putanjom krenulo je od mene, pa kroz šumu, pa vama sa desne strane (moje desno vaše levo, računam da je prvi na meti Sanna pa Kiyoshi). Slobodnog oblika je tako da neće zahvatiti Genjia a neće ni šumu oštetiti dok prolazi kroz nju.

#card1221

Svaka radnja treba da ima svoj zaključak, a moj će biti lepi rozi cvetovi koji su krenuli da niču po mojoj šumi i luče otrovan gas. Štedeo sam na rečima, u ovakvom momentu sve je bilo suvišno sem jutsua koji su se razbacivali unaokolo.

Prije nego sto se branimo bacam chakra sense, otkrij sta ste uradili.
#card10Uzumaki diff
Moj skriveni :
Esau :Bistar Um
Kiyoshi i Sanna dok su putovali neka dvojica ninji je naletilo na njih, nisu izgledali bas najprijateljski tako da su Sanna i Kiyoshi odlucili da se bore sa njima i da to rjese. Oni su poslali neke lagane napade na Kiyoshija i Sannu tako da su odlucili da se odbrane, ali prije nego sto su ih napali Kiyoshi je iskoristio senzor i rekao Sanni sta je vidio.
#card696
Ovaj seal stavljam na Sannu posto smo 1 m udaljeni jedan od drugog.
#card6
Ulazem 60 ch to me brani od genjutsua.
#card130
Prizivam jaki vjetar koji cisti dim sa terena tako da ne gubimo vrijednosti od te tehnike.
#card411
Imam lanac od +800 dmg i stavljam ga u svoj sledeci napad.
#card126
Ovaj napad ima 500+800= 1300 dmg i 260 zag od razornost.
#card122
Zato jer sam iskoristio efekat vjetra u potezu prokuje mi se pasivna, i beast tearing plam kombinujem sa Sanninim napadom.Uzumaki diff


Dok su Sanna i Kiyoshi tumarali ovim prelepim ostrvom i tragali za nekim, dva kerića su se stvorila 30-tak metara ispred njih. Počeli su nešto da ih vredjaju ali Sanna nije razumeo romski. Sanna je maštao o  totalnoj Uzumaki dominaciji i osetio je da je vreme došlo da to i pokaže.

#card1348
Aktivirao mi se ghost incoming seal. Sada naredna 3 poteza imam jedan slot više. (45 chakre)

#card6
Nepoznati nindža je pokušao da razapne Kiyoshi,a i Sannu nekim slabim genjutsu.om. Sanna je iskoristio cancle tehniku kako bi se oslobodio od ovog genjutsu. (55 chakre i 1 slot)

U jednom trenutku je Sanna osetio da se zemlja trese, izlazi ogromna šuma svuda oko njih, Kiyoshi brzo vetrom razduva neki nepoznati gas, doda Sanni poseban seal koji je pojačao njegov zagarantovani demage.

#card576
"Šal koji sam dobio od svoje žene." Puštanjem chakre kroz ovaj šal  Sanna dobija 300 demage na 4 naredne tehnike. (25 chakre i 1 slot)

Sanna Uzumaki je prepoznao belokosog nindžu, učini mu se da je to onaj lik iz Sage hrama pa viknu na sav glas: "Jao, pa ti si onaj Esau Cigani, zar ne?" Na ove Sannine reči mladi i lepi belokosi nindža je odlučio da prizove neke masivne čemprese i da napadne Sannu.

#card1512
Još dok je korenje počelo da izlazi oko Esau,a i da se formira (sa sve ovim efektom underground roots), Sanna odluči da Esau,ov napad saseče u korenu. Gadja Esau,ov napad (i pre nego što on uspe da dodje do Sanne i napadne ih) uništava sve što je bilo od čempresa i korenja. Da objasnim: Bacam 3 lava bullet, svaki lava bullet ima 550 demage i 100 zagarantovanog. Velikim lava eksplozijama uništavam Esau,ov napad i zagarantovani ali nanosim i ogromnu štetu šumi (350). (30 chakre i 3 slota)

"Sanna vreme je! viknu Kyoshi koji je upravo izveo pojačani napad vetra i poželeo da ga kombinuje sa Sannom. Sanni je ovo dalo samopozdanje pa pomisli: "Hajd sada. Baš kao na treningu Sanna."

#card432
Biram vatru u ovom potezu.

#card63
Sanna i Kiyoshi koji su bili na svega par metara jedan od drugog namestiše se kao na vojnom poligonu, Dok je Kiyoshi izvodio svoju tehniku vetra Sanna je dodao malo začina. Kiyoshi,ev napad ima 1300 demage (500 osnovnih + 800 od chakra mixcture,a) a moj napad ima 600. Na vas obojicu (pošto stojite vrlo blizu jedan drugom) ide napad od 1900 demage,a, napad sadrži ključnu reč neodbranjivo i ima 380 zagarantovanog. (25 chakre i 1 slot)

#card60
#card72
Odmah posle našeg kul  razornog napada koji će vas polupati ja šaljem svoj napad Firebullet koji sam ojačao svojim vatrenim paukom. Demage mog fire bulleta je 500 ali ako iskoristite neki def da se odbranite od našeg kombinovanog napada ovaj napad će pojesti vaš def i dodati ga svom demage. Takodjer, ako ovaj napad nekako pogodi u prazno pogodiće u stvari u šumu kojoj je ostalo 350 hp, zapaliće je i uništiće i ono malo što je od nje ostalo. Zapalićemo i ovo prokleto senju seme. OVAJ NAPAD IMA 100 ZAGARANTOVANOG (ukoliko se njegov demage ne poveća.). (35 chakre i 2 slota).


NAPOMENA: NA TERENU GORI 75 VATRE.Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?


Atmosfera je postajala sve toplija i toplija... a to nije bilo zbog sve ove vatre na terenu. Pravim znake rukom i prizivam vodeni zid koji ce oslabiti vas prvi napad, napad vam je sacinjen od elemenata tako da moj zid dobija 300defa i spusta napad na 1100dmg 80zag
(1900dmg 380zag udara u 500hp 300defa)
#card38
(Napadi nastavljaju ka nama, za ostatak ce se Esau pobrinuti u njegovom potezu)

Takodje aktivirali ste moj Red Sky  koji mi daje +400dmg na Yamanaka genjutsue
(+50 od pasivne genjutsua takodje sto je 450).

Pocinjete videti crvene oblake koji se sakupljaju iznad ostrva, ali samo u vasim umovima... Kod mene i Esaua je jos uvek lepo vreme.
Zatim posto ste se odbranili od genjutsua, aktiviram jos dodatnih buffova za njih, povecavam svoju inteligenciju do limita.
#card1324 #card1313
Potom sakama pravim oblik pravugaonika i na obojicu bacam moj naredni genjutsu
#card1316
Genjutsu ima 1250dmg
(500+600int+100 yamanaka buff+50pass)

'Glavom i bradom'

Promrljao bi na Sanninu lošu foru. Nakon što je Genji stvorio zid od vode na sred terena i nakon što je probijen, vetar kreće ljutito da vijori oko nas dvojice, umanjujući nadolazeće napade. Unutar sloja vetra, stvara se zid koji će poništiti ostatak demidža.

#card136 #card141

Vizual odbrane :


Rekap - Vaš neodbranjiv napad se sudara sa zidom od vode -800 demidža. Nastavlja 1100 ka nama. Vetar umanjuje damage na 700 i sudara se sa zidom od vetra. Tvoj metak prolazi takodje kroz vetar i umanjuje ga na 100 demidža, ali dmg će mu se povisiti na 300 prenego što ga moj zid u potpunosti poništi.

Vetar nastavlja da struji oko nas, ne dozvoljavajući vatri na terenu da nas dotakne. Sklopio sam svoje ruke, na šta se iz mokuton semena radja drveni zmaj koji vam ide sa ledja.

#card1209 #card1223

1300 damagea, 260 zagarantovanog od razornosti

E sad, da ne ispadnem Cigani, definisaću sad da je na 10 metara iza vas. Da je bliže, ne bi ste mogli razornim napadima da se branite od njega al jebiga ja to nisam definisao u skrivenom tako da je ovo više fer za vas. Ako na bilo koji način prodje kroz vas/ne poništite ga, zmaj ne nastavlja na nas pošto on napada vašu chakru/uradio bi polukružno i samo bi se u sledećem potezu vratio na vas. Meta koju će zmaj da prati je Sanna.

Napomena, šuma je živa a vi ste očistili gas samo u tom potezu. Cveće je i dalje na drveću i pupolji jače nego ikada. Samo jak gas nastavlja u vašem potezu. Još jedna napomena, gas je providan i vidimo se.

Kiyoshi nakon sto je kombinovao svoj napad vjetrovite chakre sa Sanninim napadom vatre Sanna je taj napad bacio na sumu i cvjetove koji su se nalazili u sumi, Kiyoshi je tada odlucio da sam rijesi to tako sto je izbacio lance iz sebe koji su unistili sve te probleme.
#card1356
Unistavam sve cvjetove i svu sumu oko mene i Sanne, sa destruction kusari.
#card1495
Ovaj seal stavljam na Sannu i on dobija +100 dmg na klasu koju on odabere.
#card6
Ulazem 90 chakre i branim se od genjutsua.
#card1500
Ovaj seal stavljam na sebe i dobijam +200 spretnosti na 3 poteza.
#card1494
Dobijam +100 dmg na vjetar zato jer sam stavio seal na sebe.
#card135
Ovaj zmaj ima 900 dmg i 180 zag od razornosti, malo se udaljavam od Sanne i sada smo udaljeni 1.5m jedan od drugog, i sada saljem ovog vjetrovitog zmaja na Genjija tako sto prvo ide 5 m udesno nakon sto je presao 25m vertikalno nastavlja dalje na Genjija.Uzumaki diff

Kada Esau nije reagovao na njegovu foricu Sanna je pao u bedak. Mislio je da će Esau biti srećan što vidi starog prijatelja, samo ovaj put će Sanna njime obrisati pod. Zmaj koji se stvara na desetak metara iza Sanne mu je dao odličnu ideju.

#card6
Prvo se branim od Genji,evog pussy napada. (85 chakre i 1 slot)

#card58
#card61
Upijam 75 vatre na terenu i sada svaki moj naredni napad vatre ima +150 demage, dok se Kiyoshi zabavljao kidanjem šume i cvetovima prišao je Sanni i dao mu je mali poklon, Pure Chakra seal mi daje 100 demage na moje lava tehnike. (25 chakre i 1 slot)

#card59
Zmaj koji leti pravo na mene primiće metak u glavu, ovaj napad će oslabiti tvog zmaja za 550 demage i smanjiće zagarantovani demage na 160 (još u ovom potezu imam exploding dragon seal). (25 chakre i 2 slota)
#card103
Odmah posle mog ispaljenog metka stvaram sebi zemljani zid koji će se sudariti sa tvojim zmajem i potpuno ga negirati. Demage tvoj zmaja je 750 i nije dovoljan da uništi moju strukturu. (25 chakre i 2 slota)
#card89
Stvaranjem earth shore return,a prokovao sam pasivnu tehniku zemlje i sada imam 100 hp štita.

Sanna je video da se Kiyoshi pomera u stranu, ovo je značilo samo jedno: Kiyoshi se spremao za jedan od svojih razornih napada. Sanna kada je video da Kiyoshi stvara svog vetrovitog zmaja odluči da mu se pridruži.

#card69
Kombinujem svoj napad sa Kiyoshi,em koji je poslao svog zmaja od vetra na Genji,a. Ja šaljem svog vatrenog zmaja isto na Genji,a, ukupan demage našeg kombinovanog napada je 1550, zmaj će pratiti Genji,a i ima 310 zagarantovanog. (35 chakre i 2 slota)Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Na tren krajickom oka gledam u Esaua odmahujuci mu glavom, nisu nam trebale nikakve reci da bismo se sporazumeli, obojici je bilo jasno sta ce ko da uradi u nadolazecem momentu, koordinisem nase umove i dajem obojici po 100 preciznosti i brzine dok ce Esau da se pobrine za vase napade.
#card1309
-Nakon sto nas je Esau odbranio -
Atmosfera je postala previse topla pa sam odlucio da je malo rashladim, Sanna je hteo da mi sprzi guzove njegovom vatrom pa cu se postarati da su oni za sada hladni, prizivam vodopad koji ce napraviti jezero i ugasiti preostalih 50 vatre na terenu, ovo nece stetiti Esauovim kreacijama i voda nam je do dlanova.
#card28
A potom na vas ide moja naredna iluzija dok pravim znak rukama jer tako volim
#card1314
Genjutsu ima 1550dmg
1 slot zbog Yamanaka curse
(400+600int+400red sky+50pass+100 yamanaka buff)

Ja sam malo istrolovao prosli potez jer nisam dodao buff od red sky-a al moja je greska pa neka ostane ovako. Taj genjutsu je trebao imati 1650 a ne 1250 tako da sam poklonio obojici po 30ch eto Sanni za rodjendan. xDDBistar Um
///Kiyoshi brate moj, taj napad ne može tako da se baci, kao i da ga baciš, samo će se odma zaokrenuti i nastaviće pravo ka nama. Računamo da si ga bacio tu ispred nas kako bi Sanna mogao s tobom da kombinuje.///

Kako su uništili lancima šumu, ona je opet krenula da se regeneriše. Na početku vašeg poteza opet se branite od pupoljaka. Genji je posmatranjem bafovao moj um, dodavajući mi preciznost i brzinu. Napadam vaš kombinovani napad mojim zmajem od vode, a potom stvaram zid od iste ispred nas koji će nas zaštiti od napada.

#card36 #card38 #card23

Water dragon ima 700 dmg, Zid od vode ima 500 hp i 300 def.

Potom, pružam ruku i šaljem kolac ka Sanni, koji će smanjiti cooldown mog Jukai Koutana i probiti tih bednih 50 damagea i nastaviti na Sannu (trebalo bi i na kiyoshija zbog razornosti, nije nesto daleko od tebe). Kolac ima 800 dmg ali nastavlja 750 dmg, što znači 150 zagarantovanog od razornosti. Uz njega, korenje kreće da niče opet po terenu, a uz korenje, kreće i Jukai Koutan koji će izbegavati i korenje, i trte i mrte (bacam ga na isti način kao i prethodni - zaobićiće bilo kakvu prepreku, a potom će vas napasti sa Sannine leve strane iliti moje desne. Bitno je da naglasim da prvo se braniš od kolca, pa onda od napada korenja.

Vizual napada :


#card1212 #card1214
#card1205 #card1207

Da ponovim, kolac nastavlja sa 750 dmg, 150 zagarantovanog od razornosti - Jukai Koutan ima 1400 dmg, 280 zagarantovanog damagea.

Priroda se budi, brćkam se u plićaku, cveće se regeneriše i napada vas na početku vašeg poteza.

#card10
Otkrij te sta ste uradili.Uzumaki diff
Necemo.

Nista sto osecate s chakrom, i Genji i ja.

Kiyoshi nakon sto je provao da ozlijedi protivnika svojim zracnim zmajem on se uspio odbraniti, tako da je Kiyoshi pdlucio da poslaje jos jaci napsd za koji ce mu trebati dosta snage da ga stvori tako da se polako treba primpremiti da ga ispali.
#card49
Usao sam u imunitet i moje tijelo je sada postalo voda i samo struja i cista chakra djeluje na mene.
#card6
Ulazem 110 chakre i branim se od genjutusa :/
#card441
Moj sledeci napad dobija +100 dmg i focused efekat.
#card411
Imam lanac od +2000 dmg i stavljam ga u svoj sledeci napad.
#card36
Ovah napad ukupno ima 800+2000+100= 2900 dmg i 500 zag od razornosti, ovaj napad ide na Genjija.Uzumaki diff


Sannini protivnici su bili uporni i malčice dosadni, Esau je definitivno činio razliku u ovome sudaru jer je drugi nindža skoro bio i neprimetan. Njegovi genjutsu,i su bili jaki ali njegove veštine su bile slabe. Kada je Sanna video da je Kiyoshi shvatio njegovu ideju iz prošlog poteza nastavi vredno sa planom.

#card1022
Dodajem slot više i imunitet važi i sledećeg poteza. (45 chakre i 3 slota)

#card6
Potom koristim cancle tehniku da se oslobodim Genji,evog genjutsu,a. (105 chakre i 1 slot)

#card98
Svoje telo od lave ojačavam debelim slojem zemlje, ova zemlja će me odbraniti od svakog zagarantovanog demage koji ide na mene tako što će ga apsorbovati. Napadi koje je belokosi ludi nindža poslao na nas samo prolaze kroz nas kao i skriveni potezi. Meni ostaje 70 hp štita. (25 chakre i 2 slota)

#card57  
Izbacujem malu vatru (100 demage + 150 od FIRE SOUL,A) koja će oslabiti šumu ali i malo je zapaliti. (10 chakre 1 slot)

#card432
Biram lavu u ovom potezu

#card1017
Pošto gori 25 vatre na terenu ja mogu da istopim Earth Shore Return koji se nalazi iza mene. Moj sledeći napad ima plus 300 demage.

#card1019
Na preostalu šumu i cvetove (450) bacam ogromnu količinu lave, na vas nastavlja 1200 - 450 (750) demage, moj napad je probojan i ima zagarantovani od 240. Moj napad će po drugi put uništiti vašu šumu i tako sprečiti cvetove da nas otruju. Napad ide posle Kiyoshi,evog i ide na obojicu jer stojite blizu. (45 chakre i 1 slot)

Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

//Kiyoshi je primio 270 zag jer nije nikakav def ili hp stit napravio vec samo usao u imunitet//

-Umesto sto se fokusiras na besmislene provokacije bolje se fokusiraj da pomognes Kiyoshiju, jer covek sam bije ovu borbu-
Vodopad gasi svu vatru na terenu

Kvasim svoje telo, ulazim u imunitet vode kako bih izbegao sav dmg dok ce se Esau pobrinuti za ostalo.
#card49
-Ostalo ide nakon sto nas je Esau odbranio-

Odbranili ste se od mog genjutsua i time mogu opet da aktiviram ovaj buff na Yamanaka genjutsue i potom dodajem jos jedan jer je Kiyoshi izgubio 270hp u vasem potezu.
#card1324 #card1321
ovo mi daje 100+270dmg na genjutsu, srecno

Ojacavam genjutsue i punom snagom bacam svoj naredni genjutsu koji ce vas naterati da isprdite preostalu chakru.
#card1323
2 slota zbog Yamanaka Curse 
 2120dmg
I ide 2 poteza
(600+600int+400 red sky+270 Yamanaka Buff+200 Kireina Shojimon+50 pass)

Izgleda da necu mret danas Uzumakiji
Shizuka no Mori 847e0a4af6f75424271b6272f020d7f3Bistar Um
Čitava borba mi je bila nekako jednodimenzionalna, bljuckava. Moći koje su Sanna i Kiyoshi pokazivali nisu parirali onome što su pokazali u Sage hramu, a iskreno ni tad se nisu nešto pokazali. Možda su samo ostarili. Providna chakra barijera se stvorila ispred mene i Genjia dok smo pretvarali naše telo u tečno stanje. Kiyoshijev napad na kraju nije imao nikakvog uticaja na nas.

#card239 #card49

Nakon vaših napada, šuma pada i teren se manje više vraća u slično stanje kao i pre, izuzetak je voda koja je nicala na terenu. Ispaljujem chakra zmaja ka Sanni.

#card244

Zmaj ima 600 dmg. Jezero na terenu gasi vatru na terenu opet.


#card10
Radim senzor, otkrijte mi vaše skrivene poteze.

Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Kiyoshi nakon sto se odbranio od napada koje su protivnici poslali on je odlucio da se pripremi za svoj napad koji ce poslati na jednog od protivnika, kada ga je posalo odbranili su se od Kiyoshijevog napada tako da je Kiyoshi odlucio da se malo vise uozbilji i posalje jos jaci.
#card1358
Dobijam +200 dmg na uzumaki klasu na 4 poteza
#card35
Ulazim u imunitet vode i tvoj gej-jutsu ne radi na mene.
#card1507
Ovaj seal stavljam u svoj sledeci napad i on dobija kljucnu rec cista chakra.
#card1346
Ovaj napad ima 1300 dmg i saljem ga na genjija.
Vizual napada :Uzumaki diff

Pošto sam se uverio da nemate nikakav skriveni potez nisam vikao na Kiyoshi,a. Sanna se pomeri još malo više u stranu (sada je naša udaljenost 5 metara). Kiyoshi je nastavio i dalje verno i spretno da napada Genji,a koji se držao samo svojih blesavih genjutsu napada i glumio stalak za infuziju.


#card6
Koristim prvo cancle tehniku da se oslobodim tvog genjutsu. (145 chakre i 1 slot)

#card1349
Potom se od Esau,ovog napada branim svojim lancima. (25 chakre i 2 slota)

#card113
Potom raznosim vir koji je genji stvorio, tako da se teren od sutra više ne plavi, hehehehhe. (25 chakre i 2 slota)

#card379
Vadim svoje dve pilule i pijem ih kako bih se pripremio za sledeći napad.Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Shizuka no Mori Shocked-surprised
-Sanna kad skonta da ce genjutsu nindza da baca genjutsue na njega-

Esau ce da skine sve sealove sa vas tako da vam napad gubi svojstvo ciste ch i prolazi samo kroz obojicu jer smo i dalje u imunitetu, takodje gubite i ostale sealove koje imate

Prvo idu moji napadi, prvo sto radim je da bacam podzemnu eksploziju od 500dmg 100zag od brzine na Kiyoshija
(imam +100 preciznosti koja ide na ninjutsu i +100 brzine od coordination of mind)
#card99
Zatim naredni napad ide vodeni zmaj
#card36
Vodenog zmaja bacam na Sannu i ima 600dmg 100zag od brzine
-Ne kombinujemo nase napade al zato ce svejedno da vas bole-Bistar Um
#card248

Uz brze znakove rukama tlo kreće da puca i ispušta chakru svuda po terenu. Kiyoshijev napad gubi seal i taj napad nije više napad od čiste chakre tako da nam lanci neće nauditi (u hidrifikaciji smo). Sklopio sam ruke i raširio ih, kiteći teren sa mojim Santon peskom. Desnom rukom bih zamahnuo, na šta je nikao razoran talas peska koji je išao ka Sanni, ali zbog razornosti nastavlja i na Kiyoshija.

#card1448 #card1446

Prvo idu Genjievi napadi, pa će moj napad da ide. Talas od peska ima 1000 dmg (600 base, 200 preciznosti i 200 levela peska na terenu). Trenutno je na terenu 300 levela peska.

Prije nego sto se branimo bacam chakra sense, otkrijte nam vase skrivene poteze


#card10Uzumaki diff
Skriveni :Bistar Um
Kiyoshi kada je napravio svoj napad posalo ga je samo na jednog protivnika posto mu se on nekako cinio malo vise dosadnijim, ipak ga je njegov saborac odbranio i tada je taj ninja iskoristio genjutsu isti kao maloprije i posalo je ninjutsu napad. Tako da je Kiyoshi krenuo u akciju i poceo se braniti od tih napada koje je taj ninja posalo na njega.
#card144
Oko sebe stvaram vjetar koji mi daje 200 defenca za 2 poteza.
#card6
Ulazem 150 ch i branim se od Genjijevog genjutsua.
#card138
Poljecem u nebo i tako izbjegavam tvoj napad od 500 dmg i 100 zag jer imam 200 def, izbjegavam i Esauov napad jer sada nisam blizu Sanne nego letim u nebu tako da tvoj napad ne radi na mene nego samo na Sannu.Uzumaki diff

Sannini protivnici su delovali samouvereno ali za sada Kiyoshi i Sanna vode borbu kako oni žele. Kiyoshi je počeo stvarati nekakav vetar, doneo je svoja krila i poleteo u vazduh i viknuo Sanni: "Bye, vidimo se uskoro. Kiyoshi je poleteo visoko pre Esau,ovog napada, tako da Esau,ov napad nema nikakvog efekta (isto udaljeni smo mnogo više nego pre nekoliko poteza i tvoj napad svakako ne bi trebalo da deluje i na Kiyoshi,a ako pratimo ono novo pravilo sa diskorda 100 demage - 1 metar udaljenosti.).

"Vreme je momci da vam pokažem zašto smo mi Uzumakiji superiorniji od vas."

#card6
Koristim cancle tehniku da se prvo odbranim od tvog genjutsu. (145 chakre i 1 slot)

#card108
Stvaram ogromne zidove (koji će ujedno prokovati i moj gaznam, tako da sada imam 170 hp štita.) Moji zidovi me brane na sledeći način: Prvi Genji,ev napad se samo sudara sa njima i nestaje, Esau,ov napad ruši moji zidove i nanosi mi 200 demage (1000 - 800) ali pošto imam svoj hp štit povreda je minorna. Esau,ov napad nije mogao da deluje i na mog saborca jer je i sam Esau napisao da njegov napad ide posle Genji,evih što znači da je Kiyoshi već uveliko bio u vazduhu kada je ovaj napad išao na mene.(95 chakre i 2 slota)

#card432
Biram vatru

#card62
Poništavam svoj fire soul. (25 chakre 1 slot)

#card73
#card74
Na Genji,a pada ogromni zmaj od vatre, ovaj zmaj je ojačan ovim mojim vatrenim tehnikama. Demage mog zmaja je 800 ali njegov zagarantovani demage je 460 od razornosti. Pošto ste jako blizu jedan drugog ovaj zmaj pada na obojicu i obojica morate da se branite od njega. (10 chakre i 1 slot)

NAPOMENA: NA TERENU GORI 150 VATREShizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Pre svega, palim senzor da otkrijem sve skriveno i ne skriveno. Otkrijte ako ima nešto, Uzumakiji.

#card245Nema skrivenih.Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Genji je nekoliko momenata iznenadjeno gledao sta njegov partner radi, bio je ubedjen svo vreme od onda kada su se upoznali da potice iz Senju klana, a sada odjednom ni od kuda baca pesak na sve strane. Dok je bacao svoje napade od pucketanja vatre koja je bila svuda oko njih takodje sa sustanjem peska morao je malo uzviknuti kako bi ga Esau mogao cuti.

-Sta se desava, zar ti nisi Senju?-


Upitao ga je malo zacudjeno, sreca pa je imao masku na svome licu pa pesak nije mogao da mu udje u oci. Nakon sto su se njihovi napadi sudarili fragmenti vatre nastavili su ka nama koji su i dalje predstavljali pretnju, napravio je znake rukama i stvorio vodeni stit od 300defa koji ce ih uspeti blokirati i za njega i za Esaua.
#card23 #card34
(1 slot zbog pasivne, prosla vodena tehnika je bila napad)

Moje iluzije postajale su sve slabije i slabije kako je borba isla, Red Sky je izgubio svoj efekat i Genjiju nije mnogo chakre preostalo, ali je imao dovoljno kako bi nastavio borbu, poslao je svoju narednu na protivnike kako bi pokusao sto vise da ih iscrpi i maltretira isto kao sto su oni nase selo mesecima.
#card220
1050 dmg
(500+100+400int+50 pass)

A zatim pravi oblik pistolja svojim prstima, i ispaljuje mlaz vode pod velikim pritiskom koji je dovoljno ostar da probije svaku strukturu ka Sanni
#card33
400 dmg
-Ne kombinujemo napade, napad ide nakon Esauovog-

Potom vatra se sirila brzo, Genji je prislonio dlan na zemlju i napravio mali zemljotres koji ce raspodeliti Esauov pesak koji je bio rasut svuda po terenu, njime i zemljom je zatrpati i potpuno ugasiti vatru
(gasim svu vatru samo, pesak je i dalje na terenu)
#card113
Situacija se svakim momentom po malo smirivala, bio je upoznat sa celom situacijom nakon sto je procitao misli mladog momka pod imenom Tsumi, ali ni crvenokosi momak nije znao sve, koja je bila poenta svega ovoga i njihovih dela... to je jedino mogao saznati od ove dvojice pred njima.

-Zasto ste izabrali ovaj put Uzumakiji...Put mrznje i unistenja...koji je vas smisao u svemu ovome...-Bistar Um
#card232

Ušao sam im u chakra trag - tolike rezerve chakre su samo iscurele kroz nekoliko poteza. Nije bio ugodan osećaj znajući da ovoliko sladak dečko može da namesti toliko unutrašnje štete - kako u chakra kanalima - tako u umu.

Borba se nastavlja. Teren je u odredjenim momentima bio pun korenja i cveća, pa čist, pa opet zakopan, pa evo upravo - opet topao. Sanna je raširio svoj plamen na terenu, prizivajući plamenog diva koji se rušio na mene i Genjia.

Ispružio sam desnu ruku ka nebu na šta se peščana ruka zaletela na zmaja, neutralisajući napad. Dozvolio sam Genjiu da se pobrine za ljuspice vatre koje su polako padale s neba (zagarantovani dmg od Sanne).

#card1452

1000 dmg - 200 zagarantovanog od razornosti se sudara s tvojim napadom. Ostavlja 100 levela peska, trenutno je na terenu 400 levela peska.

Na Genjievo pitanje samo sam želeo da upalim šaringan i namignem, al neka, saznaće kad tad.

'Jedna četvrtina Armani, druga Santon, treća Senju, a četvrta..'

Namignuo sam mu, ne nastavljajući misao. Malo i ja da mu uzburkam koktel u mislima.

Pre Genjieve promene terena, sklopio sam još jednom ruke. Chakra unutar prisutnog peska se uzburkala, ojačavajući napade od istoga. Uz još jedan brzi zamah, talas peska je krenuo ka Sanni.

#card1460 #card1461

Talas peska ima 1500 dmg, 300 zagarantovanog od razornosti.

Slušao sam pažljivo Genjia koji je nakon poslatog napada, upitao nešto Sannu i Kiyoshija.

//Nažalost, Genji nije uspešno izveo Earth Flow Divide, tako da ste obojica izgubili po 150 hp. (računam da on nije sklonio tvoj pesak sa terena ali nije ni moju vatru, dakle, primiliste 150 vatre iz prošlog poteza).//

#card1354
Stvaram dve moje Uzumaki barijere oko sebe. Svaki sloj barijere ima 900 hp i 150 def, dakle ukupno imam 1800 hp i 300 def. Kada tvoj napad udari u moju barijeru biva oslabljen tako da su na meni ostale barijere koje mi daju 300 def i 600 hp (ono što je preostalo od Esau,ovog napada), potom Genji,ev napad udara u moju barijeru i gubi zag od brzine ali probija moju barijeru. (50 chakre i 2 slota)

#card1
Genji,ev probojni napad vode udara u moju zamenu. (25 chakre i 1 slot)  

#card6
Potom razbijam ovaj blesavi genjutsu. (65 chakre i 1 slot)"Svi znate da su nin je Uzumaki klana uvek bile odane i marljive. Uvek smo se trudili da budemo jedna od osovina našeg sela ali onda... Sanna je počeo da razgovara sa Genji,em i Esau,om, posle svih izbegnutih napada i čudesa, delovao je malo ljut. Sanna iz nekog razloga nije voleo selo niti nindže Takigakure. "Nestanak prvog Takikage,a je bila prva stvar koja nas je naterala da se pobunimo, verujemo da je on nestao zbog nekih senki u našem selu...Druga kap koja je prelila času jeste smrt mog učitelja i prijatelja. Drugi Takikage je iz nekog razloga otišao sam na misiju i na njoj stradao. Posle ovoga smo odlučili da želimo da raspustimo selo... Sanna je nastavio da im objasnjava svoje razloge a potom je rekao nešto što će po njemu dokazati superiornost Uzumakija: "Put koji smo odabrali mi je pokazao put demona! Ove reči su delovale malo zbunjujuće obojici ali Sanna je u stvari želeo da ukaže na super moć i super chakru Uzumaki klana kojom mogu da zapečate repate zveri, koje su kao što vide njegova opsesija. Samo Uzumaki nindže mogu tako efektno da kontrolišu repate zveri i zato mora da su superiorni!


#card432
Biram lavu


#card1021
Stvaram jezero ispod Genji,a ali pošto ste blizu jedan drugog (bukvalno se po vašem niste pomerili od početka borbe, a grejete guzove jedan drugom) trebalo bi da jezero utiče na obojicu. Pošto imam 150 vatre na terenu ukupan demage mog jezera je 650. (35 chakre i 2 slota)

#card1018
Potom na vas (računam i dalje da ste veoma blizu jedan drugog) bacam ogromnu količinu vatre. Moj napad ide tik iza mog prvog napada i ima 600 demage. ("Svaki put kada bacite ovaj napad u borbi on dobija +100dmg do kraja borbe.") (15 chakre i 1 slot)

NAPOMENA: NA TERENU GORI JOŠ 150 VATREShizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Kiyoshije je maloprije samo poletio posto i nije bio bas spreman da posalje neki napad na njih ali je zato sada bacio napad na Genjija i sumljao je da ce se Genji uspijeti odbraniti od tog napda, zato jer mu taj napad ide direkt naglavu ili ti ga s neba.
#card53
Nesto postaje pomalo vruce tako da cu stovirti kisu, ova kisa svima osi meni skida 50 ch 5 poteza.
#card146
Moj sledeci napad dobija prevail boost efekat.
#card411
Imam lanac od +2000 dmg i stavljam ga u svoj sledeci napad.
#card132
Ovaj napad ima 700+2000= 2700 dmg i 500 zag od razornosti, posto sam u nebu poljecem prema Genjiju i Esau i sada sam ja direktno iznad njih visina izmedju mene i njih je oko 15m, sada ovaj napad saljem na Genjija, ali zbog razornosti ide i na Esaua.
Napad :Uzumaki diff
Dok sam koračao obalom gledao sam očaravajiće pejzaže koji krase obalu ovog mjesta

Dok sam koračao obalom gledao sam očaravajiće pejzaže koji krase obalu ovog mjesta. Bilo je sunčano i osjećao sam harmoniju

Dok sam koračao obalom gledao sam očaravajiće pejzaže koji krase obalu ovog mjesta. Bilo je sunčano i osjećao sam harmoniju. Ovo mjesto je izgledalo i previše normalno i lijepo. Osjećao sam se kao da crpim energiju iz ovog zanimljivog mjesta. Također ima zaista druželjubivih bića.

U tom momentu, Genji ojacava svoje genjutsue snagom koju je u tom momentu mogao da prikupi, i poslao jos jedan genjutsu kako bi se postarao za ono malo chakre sto je Sanni preostalo.
#card1324 #card1316
genjutsu ima 1300dmg
(500+400int+300 buff+100pass)

Nakon toga, prvo Sanna baca napade lave dok Kiyoshi dolece, Genji radi zemljane znake rukama i priziva stub na kom stojimo sa zemljanom kockom na vrhu koja nas ogrce sa svojim zidovima, kocka je veca od samog jezera lave, (nacrtacu) ona ce blokirati Sannino jezero kao i mlaz lave, dok ce isto oslabiti Kiyoshijev napad i ponistiti mu zagarantovani pre nego sto unisti nase lepo skroviste, i odma nakon toga Genji je usao u zemlju i pomerio se nekoliko metara u stranu od tog mesta kako bi ostao nepovredjen, Kiyoshijev napad produzava i unistava jezero lave ispod nas. Ispod zemlje sam tako da me kisa ne moze dotaci.
#card108 #card116
Crtez diplomiranog arhitekte :

Kiyoshi nakon lansiranja njegovog napada oseca neizdrziv bol u glavi koji uspeva da ga baci u nesvest i pocinje padati ka nama bez svesti sa visine. 
Sanna je bio na izmaku snage, dok je Kiyoshi bio onesvescen.
Mogao je drzati tlo pod nogama u ovoj borbi ali sada...sam i isrpljen... bilo je samo pitanje vremena kada ce se ova borba privesti kraju. Genji je poslusao njegove razloge da se okrene tami ali su mu i dalje bili nerazumljivi.

-Znaci tako...selo je tog perioda pretrpelo velike udarce, i ono sto ste vi odlucili da uradite je da ga izdate dok je bilo na kolenima i kao vas cilj smislili njegovo unistenje?...Ceo Uzumaki klan ste provukli kroz blato, zbog vas su nevini ljudi stradali mesecima... ali sada vasim terorima dolazi kraj..-


U tom momentu komesale su mu se emocije besa i zadovoljstva za njihova ucinjena dela tako i zbog toga sto ih je napokon presreo i uspeo zaustaviti, stavljajuci tacku na njihov teror nad selom.Bistar Um
Izgleda da sam ja bio na kraju krajeva izvor ovog konflikta, a obe strane nisu bile ni svesne. Osećaj je bio čudan - s jedne strane opet, nije da sam to sve ja želeo, Hatchiro je namestio svoje odluke koje su ga dovele do groba. Izgleda da ova priča oko Takikageove smrti umire zajedno s njima.

Borba se odigravala u sekundama, možda sam i trebao paliti onaj šaringan čisto da je bolje ispratim. Dok su se Sannini napadi formirali, Kiyoshi je tek leteo ka našoj poziciji. Genji je stvorio strukturu koja će nas sačuvati od Sannine lave, ne znajući da najgore od Kiyoshija tek dolazi. Ne bi li razmišljao, samo ulazim u imunutet od peska - nijedan napad vaš nema uticaja na mene.

#card1456

I odjednom, ogroman talas vetra je saseklo njegovo skrovište odozgore ko ništa. Napad vetra je takodje uništilo Sannino jezero lave koje je bilo ispod strukture koju je uništio.

Nisam uspeo ni da primetim Kiyoshija koji je padao s neba na moje peščano telo. U momentu njegovog pada, moje telo se raspršuje u peščanu masu, ublažavajući pad onesvešćenog shinobija. Sastavio sam se maltene odmah s desne strane nesrećnika. Na čitavu situaciju, mogao sam samo da kažem

'Eto'

Sklapam ruke, na šta korenje kreće da niče s moje desnice, nastavljajući pravo ka Sanni. Korenje ga prati i ima 1100 dmg i 220 zagarantovanog damagea.

#card1214 #card246

Zatim, ispaljujem jos jedan napad u baražu, a to je chakra blast koji ide posle mog korenja opet pravo ka neprijatelju. 800 dmg, 160 zagarantovanog dmg od razornosti.Kiyoshi odjedanput pada iz vazduha, neka kiša odmah poče padati. Sanna se osetio vrlo slabim. (zbog Kiyoshi,eve kiše gubim 50 chakre).

#card8
Prvo se koncentrišem kako bih sakupio chakru da se odbranim od Genji,evog genjutsu,a.
#card6
Radim cancle tehniku ali..Sanna posle Kiyoshi,a pada na kolena i pre nego što se onesvesti izgovori:

"Moji Uzumaki..." Sannin glas puca. "Nepravda koju sada ovde činiti jednom će biti ispravljena. Naše će sene lutati po Vodopadu i plašiti gospodu." Sanna pada u nesvest i u nemogućnosti je da se odbrani od Esau,ovih napada koji su nastavili ka njemu. Sannine poslednje reči su bile upućene svima, njegove poslednje reči su bile zamišljene više kao poruka novim Uzumaki generacijama, onim generacijama koji će doći sa njegovim idejama i nastaviti ono što je on započeo. Sanna na kolenima ali u nesvesti, prima Esau,ove napade. Prvo ga udara ogromna količina korenja a potom velika koncentracija chakre. Od Sanninog tela nije ostalo ništa jer su napadi bili previše razorni.

Shizuka no Mori C1562e0f806508c3640e66d35e465b09


Crvu, pa ti još pričaš?

Kiyoshi dok je bio u zrako sve vise vise je bio ponosniji na svoju borilacku sposobnost posto je i on primjetio kako ove ninje uopste nisu slabi i tako je postao cak i jos vise ponosan na sebe, on se dobro priprrmio za ovaj napad i konacno ga je poslao na protivnike cak i Kiyoshi nije vjerovao sebi koliko je ovaj napd bio mocan. Ali odma nakon sto je poslao taj napad nesto isto kao da je proslo kroz njega i odjednom se osjecao vrlo slabim, sledecu stvar koju je vidio je samo nebo kako postaje crno i dalje nista nezna. Tako Kiyoshi onesvescen pada na pod ispred Genjija i Esaua, tada je iskoristio svu svoju snagu da kaze nesto sto je on i njegovprijatelj Sanna vjerovao citavo vrijeme dok su bili u organizaciji.
"Uzumaki ce op...."
Nazalost genjutsu koji je onesvjestio Kiyoshija je bio vrlo jak tako da nije moga da izgovori tri rijeci, ali Kiyoshi sada moze vjecno zaspati u miru ne misleci da je prestao da vjeruje u sebe.Uzumaki diff
I tako...obojica bivase porazeni...tama i mrznja koja ih je vodila nije bila dovoljno jaka kako bi ih dovoljno motivisala da postanu jaci...jedan od njih oseca preveliki bol u glavi nakon lansiranja njegovog napada i pada direktno ispred Genjija i Esaua, neosvescen, dok drugi pada na kolena a potom u sledecem momentu... pada na pod gubeci svoj zivot...Genji je verovao da je ovo kraj sukoba i da pocinje novo - bolje vreme, verovao je da nema niko vise u Uzumaki orgainzaciji ko bi predstavljao pretnju selu... ali malo je on znao...a to je bilo samo njegovo verovanje...
Shizuka no Mori Giphy
-Nije moralo ovako da bude Uzumakiji, gotovo je sada...-
 

Bilo je mirno u tom momentu, svi barazi napada koji su svo vreme isli na sve strane odjednom su stali, jedino se mogao cuti zvuk vetra koji ih je milovao u tom momentu zajedno sa zvukovima talasa, totalni mir zavladao je mestom... tisina nakon burne borbe...Genji je izasao iz zemlje i prisao neosvescenom Sanni i uzeo mu sve iz dzepova, a potom dosao do Kiyoshijevog, koje nije primilo mnogo stete od pada, i takodje prosao rukom kroz njegove dzepove uzimajuci neke stvari koje je mogao naci (steta da se baci, 715k rya od Kiyoshija i nekih 165k od Sanne, flash bomba). Hteo je saznati vise, hteo je saznati sve od informacija sto je mogao prikupiti, kako od lokacije njihovog hideouta u kom su bili svo ovo vreme, tako i do ostalih clanova organizacije i njihovih buducih planova, ako oni i sami postoje... Stavio je dlan na Kiyoshijevo celo i odjednom su sve njegove misli pocele da plove Genjijevim umom, sve mu je bilo jasno do poslednjeg detalja...
#card1310
Video je da ovome nije kraj... da postoji i dalje potencijalna pretnja i mnogi drugi koji cine ovu teroristicku organizaciju, neki su bili nepoznata lica a neki sasvim suprotno... znao je da ce i njima kad tad morati stati na put, ako to bude bilo potrebno...

-Dakle... ovo je daleko od kraja...-


Bio je tuzan ali isto toliko i srecan u isto vreme, napokon je stao na put neprijateljima i usao u njihov trag, znajuci sve njihove planove i informacije koje su imali...ali ratu izgleda nije dosao kraj...nadao se suprotnom... nije znao da li ostala lica imaju nesto licno protiv sela i kakve su njihove namere. Izvadio je svoj kunai i zadao momku zavrsni udarac, postovao ga je za dobru vestinu koju je prikazao te ce se pobrinuti da njegova smrt bude brza i bezbolna.
#card330 #card19
Sve Kiyoshijeve misli prekinuo je Genjijev kunai. Potom okrenuo se prema Esau-u

-Hvala ti za ovo Esau...ova borba nije bila tvoja odgovornost, a opet si mi pomogao... da nije bilo tebe stvari bi bile mnogo teže...-
 

Okrenuo se i rekao mu sa blagim osmehom, koji Esau nije mogao da vidi od maske, i pruzio mu pola uzetog rya kao malu zahvalnicu za to sto mu je pomogao... a bice ih jos...

Skinuo je svoju masku kako bi mu lice malo prodisalo, osecajuci lagani povetarac... a potom zapalio jednu kako bi smirio svoje burne misli nakon svega sto je saznao...prstom je izvukao jos jednu do pola i ponudio je Esauu, znao je da je sada bolje vreme nego onda kada su se sreli u baru...
Shizuka no Mori 19495e881606d504d5e47f4569a24e8f
-Uzmi...prijace ti jedna dobra...-Bistar Um
Nakon nekoliko dugih minuta, sam čin borbe je bio okončan. Nikakva specijalna osećanja - ništa. Izgleda da me je ovaj shinobi svet podosta iskvario. Možda su mi osećanja samo zatupela. Stojao sam mirno i staloženo, svedočivši padu Uzumakija i početku neke nove ere sela vodopada.

Jedno vreme sam posmatrao Genjia kako se poigrava sa Kiyoshijevim umom, no, nisam želeo da trpam svoj nos u afere njegovog sela. Nakon nekoliko momenta, Genji je podigao svoj dlan i uradio ono što je situacija zahtevala. Nije mogao da mu dozvoli da puzi unaokolo i da širi njihovu propagandu koju je slušao od Sanne. Izgovor za izgovorom, barem je to bilo ono što su moje uši čule.

Na Genjieve reči, odgovorio sam sa

'Ne spominji. I ti bi isto uradio za mene, zar ne?'

Na šta sam se blago nasmejao. Primio sam polovinu 'nagrade', a potom nasrnuo na cigaretu u pakli. Spustio bih je ka tlu, dozvoljavajući Sanninim umirujućim plamenovima da je zapale. Otresao sam to malo pepela s vrha, a potom uzeo jedan dug cim. Ispuštanje dima su propratile moje reči

'Napuštam te za sad Genji. Vidimo se uskoro, nadam se nekim lepšim povodom'

#card21

Na šta nestajem u oblaku gustoga dima

Za razliku od proslog puta, sada je rado prihvatio jednu od mojih cigareta sto uvek nosim sa sobom... a ko ne bi posle ovakvog dana... odmahnuo sam mu rukom u znak pozdrava nakon sto je odlucio da ide prekrivajuci me gustim dimom onog trena kada je otisao, ne krivim ga, verovatno ima nekog veoma vaznog posla. 
Shizuka no Mori F9f386ed45b0b799af4a0dfd847e5894
-Do sledeceg puta...-

Iako se moj posao ovde cinio zavrsenim, to jos uvek nije bio slucaj. Morao sam se postarati za njihova tela, cak i ako nikakvo postovanje nisu zasluzili za neku vrstu sahrane jer su mom selu naneli samo haos i unistenje, ostavio bih ih ovde da trunu, ali nisam hteo da ih iko pronadje, niti da iko sazna sta se sa njima desilo osim onih koji vec znaju. Njihova tela, prvo ono Kiyoshijevo doneo sam do male litice koja se nalazila u mom vidiku, a potom sa nje ih spustio u more i gledao kako polako tonu na dno okeana gde ih niko nikada nece moci pronaci, svake sekunde njihov lik se gubio u crnini dubine do koje ni suncevi zraci nisu mogli da prodru, gledao sam mahnuci im kao poslednji oprastaj.

Ostao sam jos nekoliko minuta na plazi, prijalo mi je duši, razmisljao sam o svemu...koji li je naš naredni potez, da li je sve ovo napokon gotovo ili će ostali Uzumakiji smisliti neki novi plan, nije mi više ni bilo toliko bitno. Uživao sam gledajući u talase dok sam sedeo na jednom kamenu ispod palme kako me sunce ne bi spržilo jer sam se dovoljno pržio u Sanninoj vatri, bilo je jako vruće, proveo sam još neko vreme na plaži, onoliko koliko mi je prijalo pre nego što sam odlučio da krenem dalje svojim putem, dugačak je put bio nazad do sela.Bistar Um