Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Doriyaki Mine Enterance

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Doriyaki Mine Enterance

Doriyaki Mine Enterance UTBMvFA

Doriyaki Rudnik je zlokoban ulaz u tamno i opasno podzemlje. Ulaz se nalazi na dnu strme Doriyaki planine i okružen je stenovitim terenom koji ovom području daje jeziv i zlokoban osećaj.

Nakon njegovog brodoloma i budjenja na ostrvo hintami Kaminari krece dalje u potragu za hranom ali ne nailazi ni na šta dok ne dojie na ulaz jedne ogromne i zlokobne pecine koja odaje miris strave.Iscrpljen ulazi u nju u nadi da ce naci nesto jestivo.I  bio je u pravu nasao je gnezdo čudne zivotinje koja je naizgle licila na lemura i zatekao uzasavajuci prizor malog lemura kako lezi kraj uginule majke,brace i sestara i urliče za pomoć.

Kaminari nije imao srca da ga ubije,stoga ga je stavio u svoju majicu ,nedugo zatim pronasao ogromno drvo sa čudnim i jestivim plodovima koja su ličila na jabuke i podelio sa svojim novim drugarom.Zatim ih je sustigao mrak i siti su pričali smejali se ali je kaminari shvatio da njegov najbolji drug nema ime. Dugo je razmišljao o tome i dosetio se jednog imena i rekao je ovako ,, nasao sam te u samom mrakau kako sijaš sa u mraku  tako da ću te nazvati 希望-(nada),mada moguli te tako zvati ?"Mali lemur klimnu glavom sa sjajem u očima nsmeši se i skoči na Kminarijevo rame.

Nakon prve noći provedene sa Kiboom Kamnari je pronašao staru olupinu broda na ostrvu,Krenuo sa Inoćijem pravo u nju gde su zatekli razne: mape,relikvije polomljne vlaše a zatim su  otvrili vrata kapetanove sobe(barem  je na vratima pisalo tako)i pronašli brdo zlata,medjutim Kaminari je bio u ptpunosti razočaran,dok je lemur pokusavamo da pojede svo to zlato.Kamiinari je sa nekom tugom u ocima govorio,,Kibo ta hrpa kamenja,nema nikakvu vrednost,nemozemo to cak ni da jedemo,hajdemo da nadjemo nesto zaista vredno"lemur ga je začudjeno pogledao i pomeo 5 zlatnika sa sobom.Nakon što su pronašli par očuvanih mačeva izašli su iz broda i nakon toga ga je Kaminari razneo svojim jutsuom.Ljutito rekao,,dosta mi je ovog prokletstva".

Nakon mesec dana provedenih zajedno,Kaminari i Kibo su odlučili da zaplove morem u nadi da će pronaći članove,koji če se pridružiti njihovom timu kako bi ispunili njihov san.Odlučili su da naprave za koji će kao bazu iskoristiti razbacana drva po obali plaže a sve to vezati lijanama sa drveća.Tako su oni dva dana i dve noči pravili čamac koji bi prešao to divlje more.,,USPELI  SMOOO zajašimo ove talase!!"rekao je Kaminari.prenegošto će poći zajedno su se oprostili od grobova Kiboove porodice i zaplovili morem.Medjutim,makon 10 minuta veslanja iz vode je izronilo ogromna morska zver koju je Kaminari svojim jutsm spržio iz jednog poteza,zatim je otkinuo deo zveri i tako sa ozbizrazom lica nastavio da vesla ka morskom nedogledu.

https://images.app.goo.gl/gYEiGpGAjwpFnZYU7

Ahiru je dosao do mesta gde je trebao da nadje 4 zlocinca koja su ukrali neke specijalne artifakte. Nije nimalo cekao odmah je napao najjace sto je mogao i nije zastajkivao. Shvatio je da je najbrze da ubija jednog po jednog pa je to i uradio.

#card381
200dmg na prvog.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world175

Posto je video da je ubio prvog protivnika bio je jako srecan sada su mu ostala jos samo tri. Brzo je uradio isto sto i malopre samo sto je primio dmg koji je poslat na njega. I onda nastavio kao i malopre sa napadima.

#card381
200dmg na drugog.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world178

Shvatio je da sada mora da se odbrani od napada koji ide na njega da bi mogao nastaviti fino da se bori. Stvorio je malu barieru oko sebe kako bi se odbranio. Zatim je opet napao kao i malopre sa bombicama.

#card1354
#card381
200dmg na drugog. Barijera ima 400hp 0 deff.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world178

Opet je morao da se odbrani od istog napada kao i malopre ali je sada bilo malo lakse. Vec je imao barijeru koja ce ga odbraniti pa se nije morao brinuti oko toga. Opet je bacio isti napad kao i malopre jednu bombicu.

#card381
200dmg na drugog. Barijera 400hp.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world177

Opet mu je protivnik izbegao napad koji je poslat na njega. Shvatio je da je morao da se uozbilji i da ih ubije sve koji su mu preostali. Nije mu bilo svejedno morao je da pobedi tu misiju sto pre.

#card379
dve
#card381
200dmg na drugog. Barijera ima 400hp 50deff.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world177

Protivnik je opet izbegao napad koji je Ahiru poslao na njega. Uopste mu se nije svidjalo sto on toliko izbegava njegove napade i morao se bas uozbiljiti. Morao je opet probati napasti protivnika kao i malopre da nebi umro na ovoj misiji.

#card381
200dmg na drugog. 400hp 100deff barijera.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world172

Konacno je ubio protivnika koji mu je toliko izbegavao napade. Bio je presrecan sto je ubio njega i sto moze da predje na ostale protivnike. Preostala su mu jos samo dva protivnika i to je bilo veoma odlicno za njega.

#card1350
#card1346
970dmg na oboicu. Barijera 400hp 150deff.

The member 'Ahiru Kaja' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Doriyaki Mine Enterance #world174 Doriyaki Mine Enterance #world176

Video je da je ubio oboicu odjednom i bio je jako srecan sto moze da ide kuci konacno. Barijera ga je odbranila od svih napada koji su isli na njega i polako je krenuo kuci srecan sto je zavrsio misiju uspesno.

I tako 3 dana ploveći po lepom i mirnom moru pod vedrim nebom,Kaminari i Kibo nailaze na jedno ostrvo na kome se mogao videti veliki ruralni grad.,,Preživeli smo"uzvikivao je Kaminari dok je krčućeg stomaka trčao pravo ka gradu(na brodu je bilo par bobica i ostajalo meso morske zveri koju su ulovili).Ono što je zatekao u gradu mu se jako svidelo,bio je to festival žetve na koji je bio u punom jeku.,,Pogledaj svu ovu hranu Kibo" rekao je on,odmah je otrčao do prvog štanda i krenuo da jede sve što bi mu stalo pod ruku.,,NEMRDAJ"proderala sa mala bakica koja je bila iza štanda,,TO SU MOJE SUŠENE ŠKOLJKE"Kibo je čudno gledao bakicu i u Kaminarija.

Odmah nakon što je bakica to rekla Kaminariju je toliko zakrčeo stomak toliko jako da je ceo trg zaćutao.Bakica je za sa besom u očima(mada i sa sažaljenjem)pogodila Kaminarija u čelo sa školjkama i rekla,,NEMOJ DA SAM TE VIDELA ZA MOJIM ŠTANDOM PONOVO JER NEĆEŠ OSTATI SAMO SA ČVORUGOM TI MALI"Kaminari se zahvalio i brzo pobegao u planine sa osmehom na licu.Dok se penjali uz planinu Kibo ga je posmatrao i primetio nešto čudno u njemu,što mu nije bilo jasno kao da je na Kaminariju video srećno i zadovoljno lice mada opet nekako tužno nostalgčno sećanje koje je virelo iz njegovih očiju.


Doriyaki Mine Enterance BstDgjc8VLhX9krb8https://images.app.goo.gl/BstDgjc8VLhX9krb8

Ovog puta me je misija dovela na Doriyaki planine. Definitivno hladnija, al možda čak i prijatnija atmosfera za mene. Lepa je bila vlaga, ali preterana količina mi je samo uništavala kožu umesto samo hidrirala. No, to nije cilj moje današnje posete.

Dva neprijatelja su se krila unaokolo, moj zadatak je bio da ih se rešim. Na moju sreću a njegovu nesreću, naišao sam na jednog neprijatelja.

Brzim pokretima ruku, jedan vodeni babl se stvara oko neprijatelja.

#card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world206

Skroz očekivano da će protivnik izbeći, ipak, jača misija je u pitanju. Moje telo se stapa sa vodom kako bih izbegao nadolazeći napad, a potom se tlo terena menja u živi pesak koji pokušava da usisa protivnika i stunuje ga.

#card49 #card1459

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world213

Protivnik se brzim pomeranjem pojavio iza mene i počeo da izigrava nekog krejzi kastera, ali njegovi napadi nisu imali uticaja. Samo sam se odmakao laganim koracima, a potom poslao šaku od vetra koja ima cilj da zdrobi protivnika i da ga stunuje.

#card127

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world204

Protivnik je iskoristio vreme da postavi neprobojnu barijeru, kao da sam i pokušavao da pobegnem do sad. Vetar kreće da struji oko mene, štiteći me od nadolazećeg napada chakra loptica.

#card136 #card144 #card1455

Nakon uspešne odbrane, pesak se diže, pokušavajući da ga proguta.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world204

Protivnik je baš ali baš voleo svoje barijere. Svako ima svoju strast i guess.

Na svoju ruku stavljam metalnu kandžu koju potom sa svojih 100 preciznosti ispaljujem ka protivniku kako bih ga onesposobio i ponizio. Nadamo se da će da prodje.

#card395

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world206

Protivnik je opet izbegao, al je opet iskoristio onu dosadnu tehniku sa chakra lopticama. Malo me je okrznula prošli put, više neće. Stvaram peščanu strukturu oko sebe koja će me odbraniti od kuglica a potom se urušiti. Oko protivnika stvaram vodeni babl kako bih ga stunovao.

#card1454 #card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world212

Osetio sam prvi tremor, na šta sam pretvorio svoje telo u pesak i odbranio se od šiljaka i loptica. Potom, u svom peščanom obliku prilazim stunovanom protivniku, zadajući smrtonosan ubod senbonom u predeo njegovog čela. Jedan je pao, još jedan neprijatelj je ostao, verovatno će ga privući tremori koji je ovaj stvorio.

#card1456 #card332 #card19

Protivnik je pao a ja sam uzeo da se odmorim - barem to malo vremena prenego što se moje telo povrati u normalu. Priseo sam dole dok su oko mene izbijali šiljci od zemlje i pucale prangije od chakre. Nije neka atmosfera za odmor, ali chakra je uvek dobrodošla.

#card8

Zemlja opet počinje da se trese dok je novi talas šiljaka izbijao. Poleteo sam u vazduh, tek na tu visinu gde me šiljci ne bi dotakli više. Gledao sam iz ptičje perspektive ostatak terena, tražeći poslednjeg neprijatelja i odmarajući se usput dok sam lebdeo.

#card138 #card8

Nije prvi put da sam naišao na ovaj jutsu, al sama jačina me je zadivila. Ipak potrebno je dosta chakre da bi se ovakva tehnika održavala - iako je protivnik bio mrtav znači da je barem umro pokušavajući što sam mogao da cenim. Šiljci me nisu dotakli zbog mojih krila, a ja sam se odmorio valjano za ova 2-3 poteza.

#card8

Kako sam dotakao tlo, opet su tremori krenuli a vetar oko mene se zgrušao, stvarajući defense i health štit koji me je zaštitio od šiljaka. Za koji tren, neprijatelj se pojavljuje i zaleće se ka meni, a ja oko njega stvaram vodeni balon kako bih ga zaustavio u mestu.

#card144 #card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Doriyaki Mine Enterance #world211

Srećom, ovaj put, uspeo sam da ga zaustavim bez nekih komplikacija. Prišao bih mu sa senbonom u dlanu, a potom bih ga zabio njemu u čelo. Svi protivnici na misiji su bili rešeni a ja sam uspeo da se izvučem sa minimalnim povredama.

Odlazim sa ovog mesta.

#card332 #card19