Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sato Forge

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sato Forge

Sato Forge Rds5M4e

Sato Forge je živahni centar industrije i aktivnosti smešten na poluostrvu Sato Mano. Ovaj prostrani kompleks je dom najveštijim i talentovanim kovačima u zemlji i ključni centar za proizvodnju oružja i opreme koju koriste ninje.

Kada je Taisei zakoračio u Sato Forge, osetio je ne samo buku kovačkih čekića već i pulsirajuću energiju industrije. Hodao je među radionicama, gde se miris metala mešao sa zvukom vrelog gvožđa. Prošao je uskim prolazima i pratnji, upijajući u sebe atmosferu kovačkog centra, svestan bogatstva znanja koji ovi ljudi poseduju, pa je potražio nekoga da ga malo poduči.

U jednoj od radionica, Taisei je došao do Ishide, majstora mačeva čija je veština bila legendarna. Ishida ga je ljubazno pozvao da posmatra proces izrade mača, a Taisei je s divljenjem posmatrao svaki precizan pokret i čuo mudre reči majstora.

Tokom razgovora, Ishida je svečano otvorio vrata svojeg bogatog znanja pred Taiseijem. Majstor mačeva, sa godinama iskustva urezanih na svom licu, nesebično je delio tajne hlađenja gvožđa nakon kovanja. Taisei je bio zarobljen u čarima ovog dragocenog trenutka učenja, fasciniran ne samo veštinom, već i dubokim razumevanjem materijala. Pitanja su se nizala poput reke, prodireći duboko u srž kovačkog zanata, dok je Ishida strpljivo delio svoje mudrosti s posvećenim učenikom. 

Nakon završenog razgovora s majstorom mačeva, Taisei je s uzbuđenjem zakoračio u radionicu majstora Akire, kovača oklopa čije je ime odjekivalo u svetu zanata. Akira, sredovečni majstor s ozbiljnim izrazom lica, dočekao je Taiseija s toplim osmehom. Odmah ga je uvukao u svet svojih veština, predstavljajući mu raznovrsne tehnike ukrašavanja oklopa. Pokazao mu je umetnost graviranja i bojenja, otkrivajući tajne koje su pretvarale običan oklop u prava remek-dela.

Taisei je s nestrpljenjem pokušavao primeniti naučene tehnike, ali metal mu ne popušta. Svaki pokret čekića izazivao je nepravilnosti. Osećajući frustraciju, Taisei je shvatio da mora još učiti. Sa strepnjom u srcu, ostavio je radionicu, odlučan u nameri da se vrati tek kad bude spreman savladati izazove kovačkog zanata.

I tako Dawn je stalno trenirao. Volio je da se bori sa oruzjem. ALi nigdje nije nasao oruzije koje je za njega. I takoon je cuo da postoji jedan kovac. On je odlucio da ode do tog kovaca i poprica sa njim. On je usao pozdravio se sa kovacem . Dogovorili su se da mu napravi mac. On je dosao sledeci dan pokupio mac i otisao. Mac mu se bas svidio i do dana danasnjeg jos trenira sa tim macem...

Dosao sam da se divim novom macu, koji me podseca na lepe momente.

Oprema je jedna od ključnih stvari za svaku misiju zbog toga je ovo mesto potrebno posetiti.