Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Meadow Arena

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Meadow Arena

Meadow Arena 00hPzk9

Poljanska arena je daleko od pasivne lokacije. Livada se redovno koristi kao borbeno polje za ninje koje žele usavršiti svoje veštine i testirati svoju hrabrost protiv svojih vršnjaka. Prikladna atmosfera ovog mesta pruža savršeno okruženje za intenzivne borbe, bez straha od ozbiljnih povreda ili štete.

Taisei je stupio na Poljansku arenu, osećajući prisustvo drevnih kamenih zidina koje su okruživale ovo borilište. Postavio je sebe usred terena, fokusiran na sledeći korak u svojoj nindža obuci. Vetar je šaputao kroz travu, pružajući mu podršku dok je počeo svoj trening.

Svoj mač je držao čvrsto u ruci, fokusiran na preciznost svakog pokreta. Odlučio je da vežba svoje brze tehnike, poboljšava reflekse i pronalazi nove načine za kombinovanje udaraca. Početak treninga obećavao je napredak koji će uslediti.

Nakon zagrevanja, Taisei je prešao na testiranje svoje snage. Iskoristio je kamenite zidine za vežbanje udaraca, primenjujući različite tehnike na svaku površinu. Udarcima je stvarao pritisak, razvijajući moćnije udarce i bolje kontrole nad mačem.

Svaki udarac zvukom seče vazduh, a Taisei je osećao rastuću sigurnost u svom radu. Raznovrsnost površina omogućila mu je da istražuje različite načine manipulisanja svojim oružjem, stvarajući inovativne tehnike koje bi mogle poboljšati njegovu borilačku veštinu.

Nakon jačanja snage, Taisei je prešao na trening okretnosti. Koristio je teren arene kako bi vežbao agilnost i brzinu pokreta. Skakao je između kamenih blokova, izbegavao izmišljene zamke i simulirao situacije borbe.

Svaki skok i svaki izbegnuti udarac su bili deo intenzivnog treninga. Osećao je potrebu da se usavršava, razvijajući svoju sposobnost da brzo reaguje u nepredvidivim situacijama borbe.

Nakon fizičkog treninga, Taisei se fokusirao na taktičke vežbe. Postavio je mentalne prepreke, stvarajući simulacije borbe i smišljajući strategije za njihovo prevazilaženje. Analizirao je svoje poteze, tražeći poboljšanja u svojoj borbenoj strategiji.

Ovakav pristup treniranju zahtevao je ne samo fizičku spremnost, već i mentalnu disciplinu. Taisei je razmišljao o svakom potezu, pokušavajući da unapredi svoju taktiku i prilagodi je različitim situacijama.

Dok je sunce zalazilo, Taisei je završio svoj solo trening. Njegovo samopouzdanje je poraslo, a inovativne borilačke tehnike postale su deo njegovog repertoara. Svetlo suzenih očiju, pogledao je arenu, znajući da je ovo samo jedan korak na njegovom neprekidnom putovanju selfimprova.

Misija me je dovela do prazne poljane, gde sam se našao oči u oči sa mojim neprijateljem. Prema samom opisu, trebao je biti mnogo jači od prethodnih neprijatelja sa kojima sam se susreo. Bila bi šteta da ne ispadne tako.

Stojim na 20 metra ispred protivnika, gledajući ga sa šaringanom. Vodeni balon se formira oko njega.

#card1366 #card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world204

Po običaju, nije mi krenulo iz prve. Već poznata barijera opkolila je teren. Obojica smo bili spremni za okršaj.

Livada na kojoj smo stajali krenula je da guta tek niklu travu zajedno sa protivnikom. Živi pesak nije birao. Za svaki slučaj, namontirao sam kandžu na ruku. Čekao sam njegov odgovor.

#card1459 #card395

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world209

Silina eksplozija se mogla osetiti kroz vazduh. Napad od protivnika nije bio inteziteta na koji sam ranije navikao, već dosta jači. Napad za napadom, počeo sam da bacam na eksploziju, pokušavajući da spasem živu glavu.

Pesak za peskom pa voda.

#card1446 #card1461 #card36

Posle prvog napada, pesak koji ostaje na terenu je 140 lvl koji bafuje sledeći napad peska koji kad se sudari ostavlja 208 levela al zaokružujem na 200 radi lakšeg računanja. trenutno je 340 levela peska na terenu. Potom ide zmaj od vode koji će umanjiti napad za 600. Prvi napad 700, drugi napad 1040, treći napad 600 2340 i primam 60 dmg.

#card395

Na kraju, za preostali slot, ispaljujem kandzu kako bih stunovao neprijatelja.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world202

Peščani zid iskače ispred napada, ublažavajući njen udar a potom napad od peska ublažava ostatak talasa. Protivnik je bio jak, al što se više odužavala borba, to je meni donekle više išlo u korist.

#card1454 #card1457 #card127

Pružam ruku ka protivniku, na šta ruka od vetra izleće iz moje blizine, pokušavajući da zdrobi protivnika. Napad smanjuje cd na sand waveu.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world206

Vetar oko mene se zgrušava, stvarajući štit od istoga koji će me zaštititi od zagarantovanog, a potom pretvaram svoje tijelo u pijesak. Ispod protivnika niče pesak koji pokušava da ga onesposobi i stunuje.

#card144 #card1456 #card1455

Tehnika je bila poprilično dosadna, al znao sam da ću uspeti da se izborim.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world205

Dosadne loptice su nastavile da pucketaju oko mene, ali nisu mi mogle nauditi. Pružam ruku ka protivniku opet i voda se skuplja oko njega, želim da ga zarobim u vodenom mehuru. Borba je bila mukotrpna, nisam više mogao da predvidim šta bi protivnikov sledeći potez bio.

#card26

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world208

Chakra loptice pucketaju, ali ne uspevaju nauditi mome telu koje je u trenu postalo voda. Kao dodatna odbrana od zagarantovanog damagea, oklop od peska se za to postarao. Protivnik je bio na izmaku snage, imalo je i smisla zbog same siline napada da će da pukne kad tad - al za svaki slučaj ako opet klekne, bacam stun.

#card49 #card1451 #card1459

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Meadow Arena #world212

Protivnik je izgleda odustao, zanemario je odbranu i fokusirao se na napad koji samo ne utiče na mene. Stojim u vodi, ne verujem i prilazim mu. Vadim u trenutku senbon i zabijam mu u čelo, završavajući ovu epohu njegovog života. Nakon uspešne misije, nestajem sa polja borbe..

#card332 #card19 #card21

Kada je cuo zvuk dolazio je odavde i sada kada je ovde on je prestao da se emituje.Nije znao da li je pogresio put ili samo se ova pustinja poigrava sa njim.Mada video je 2 kaktusa u daljini kako stoje i rade znakove rukama.Znakove rukama molim to nije kaktus to su ljudi.Svatio je da je ovo genjutsu u koji su ga ubacili pa je brzo usao u stav za borbu i krenuo.
#card1405
#card1417
Jedno ogledalo (pored mene)
#card1418
30 ch 600 smg +200 stack+200preciznost 1000dmg

The member 'Akimaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Meadow Arena #world187 Meadow Arena #world183

Bio je upravu ta dva kaktusa nisu bili kaktau vec ljudi koj mu se igraju sa glavom.Znao je da ih treba eleminisati time pada jedan od njih dvoje rukama Akimaru gde se malo saosetio sa njim.Naravno taj osecaj se brzo gubi jer njima ne treba da se pokaze milost.
#card1406
40ch
#card1414
Odbario ne os napade svojim ledenim zidom koj cim se spusta pretvara se u zmaja koj juri na preostalog neprijatelja.

The member 'Akimaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Meadow Arena #world190

Nije uzvrati napad sto znaci da je na samom kraju i da se pobeda blizi
Ulazi u instiktk ubice i salje velikog ledenog kita koj ce smrskati tog neprijatelj.
#card1413
1100dmg
Rekao je sebi da je ovo bila brza borba gde je samo spasio neke ljdue ovde.Ali to je to to je misija dužnosti.

The member 'Akimaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Meadow Arena #world186

Protivnik je bio nadjacan i sada je Akmaru mogao da se vrati svome normalanom zivotu.Na putu do kuci video je da nije ni mrak pocoe da.pada koliko je on bio brz.Sada ce se posvetiti svom prijatelju kod domovine.

Agromova ptica je tražila Akimarua ali napokon ga je maska sletila je na njegovo rame i glavom pokazala na poruku koju treba da pročita.
Poruka
Dragi,Akimaru dugo se nismo vidjeli tako da je najbolje da se ovih dana nadjemo imam dosta stvari da ti ispričam i to da sam izbačen iz sela ,nadam se da ce mi se sresti ponovo kako bi ti rekao neki svoj plan koji zelim da ostvarimo,nadjimo se sto prije.
-Agom