Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Cliffs - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Cliffs

First topic message reminder :

Cliffs - Page 2 ZrbFq1F

Litice koje se nalaze na planini Gedora. Hladni vetrovi kruže kroz ove stene, predstavljajući srednji izazov svakom planinaru koji prolazi kroz ovo područje. Atmosfera oko ovih stena je opasna i nepredvidljiva, sa zvukom hučanja vetra koji konstantno podseća na teške uslove.

Minazuki je stao u svom koraku kada je čuo panični glas koji je dopirao iz skrola.
Izvadio je skrol iz džepa i pogledao u njega..."Ko si ti?!",proderao se začiuđenim i zbunjenim hglasom,nije mogao shvatiti da je neko zapravo bio u ovom skrolu..polako je rukom dotakao omot oko skrola,razmišljajući da li da ga otvori ili ne...naravno ovdje bi bilo rizika da ga oslobodi jer Minuzaki nije znao kakav je tip osobe ovaj lik....
"Izvini,ali ko god da si ti bojim se da te ne mogu pustiti sve dok ne dobijem odgovor od Abura..obećavam da ću te pustiti čim saznam kakve si prirode.
Nadam se da nisi klaustrofobičan.

Posle kratke panike Shin je zacuo samo glasan zvuk proderavanja koj ga pita koje on.Začuđen Shin takođe nije znao ko je ali je znao da je poslan od strane Aburo da bi se sastali i sa bi ga njegov prijatelj oslobodio.Trebao je maći nacin kako da mu to objasni sto prostije i da bi mu verovao.

Slusaj sada dobro.Ja sam ti Shin, Shin Senju drugar Aburo njegov saborac .Ovde sam jer me je spasio i trebam se osloboditi odavde.Poslao mr je tebi ti si onaj ko treba da me spasi o izvadi ovde.I da naravno da se plasim maloh mesta ne bih se drao da me pustiš.

Panicljivim glasom se Shin zacuo i skrola nadajuci se da ce biti oslobocen od ovog drugara Abura.Mislio ur ako je Aburu drug i njemu je tako da nece imati problema.

Minazuki je saslušao glas paničljivog čpvjeka u skrolu,uzdahnuo je i osmotrio oko sebe...razmišljao je o situaciji u kojoj se nalazio,ali ovaj momak je znao Abura..mora da ima dobre namjere,pa je Minazuki upitao Shina u ozbiljnom glasu:"Poznaješ Abura....u redu Shine..pustiću te pod jednim uslovom..."
Minazuki je rekao dok je držao skrol u rukama,krenuo je da upita Shina pitasnje koje ga je zanimalo:Odakle dolaziš Shine?I zašto te je Aburo baš meni poslao?"
Skontao je da mora da izvuče informacije iz Shina sad kad je imao priliku...

Shin se malo smirio jer je svatio razumnost coveka sa kojim razgovara.Tako da je sad mirno mogao da mu objasni sve sto se dogodilo.

Veoma je prosto.Aburo i ja smo bili u selu i onda se prica zapezljala i hteo je da me spasi i onda me je poslao ovde kod tebe na bezbednom.I da koji je to uslov?

Znao je Shin da je prebrzo rekao sve ovo ali morao ako bi hteo da mu ovaj covek poveeuk.Jer sada nije mogao biti ljut morao je ostati smirem a razumljiv kako bi uspeo da izađe iz ovog kaveza papirom obavijenom.

Minuzaki je pogledao skrol a onda razmislio,na ppar sekundi;"Reci mi vise o vašem selu,šta se desilo u njemu i zašto si pobjegao...takođe želim da znam sve osobe u selu i informacije...sve što znaš i ne izostavljaj ništa."Minazuki je rekao a zatim držao skrol iznad visoke litice,"Inače ćeš saznati veći aspekt života."

Normalno su razgovarali kao civilizovani ljudi.Ali neki potez je promenio razmišljanje stranca kao da je imao neku nasilnicku narav.Promenio je stav i ton i celu strukturu njegovog lika u par sekundi.Preteci Shinu da ce ga pustiti niz liticu ako mu me odgovori na pitanja.Mada na nesrecu Shin nije imao mnogo odgovora znao je samo svoj tim za logisticke probleme i ro jedva sve osim Abura.

Izvini momak ali ja ti ne znam nista vise od Abura i jednog crvenokog tipa cije ime ne znam.A toliko dugo nisam ni bio tamo da znam nesto.

Morao mu je reci sta zna i da ga ne laze jer ovo je odmicalo negde gde nebi trebalo.Tako da se moralo zavrisiti Shinu se ozbiljno islo u vece nije bila kratka duznost vec ona druga.

Minazuki se nakezio i povukao svoju ruku od litice,zatim odmotao zavoj oko skrola...evo trenutka koji je čekao...da vidi kakva se osoba krila ispod skrola,kakve prirode je bio i da li je bio nevinog srca kao što je Aburo....samo jedan način je bio da se sazna.
#card390
Izvukao je folije skrola i dim se pojavio,zatim je pogledao gore i ustao,gledajuči dole na dječaka ispred njega.
Pa jesi srećan sad,imaš slobodu ponovo...,Minazuki se okrenuo prema drugoj strani gledajući na liticu dole.
Nadam se da si doista dobre duše,nemoj me natjerati da se kajem kasnije....
Rekao je,pitajući se jel odluka bila dobra.
Cliffs - Page 2 295048
Usput zovem se Minuzaki,siguran sam da to već znaš.
I kažeš da si aburov drug zar ne?

Posle malog straha koj ga je zahvatio od padanje sa litice.Ona aura se vratila drasticno kao pre.Sto je Shina vratilo u mirovanju ,a pritom je i pusten iz svitka na slobodu.Ovo je cekao tako dugo izraz lica mu se uvrnuo skroz.

Hlava bogu sto si me pustio da si me ostavio duze mislim da bi poludeo.I da odgovoricu ti na sve to nakon sto odem u wc .

Dok je pricao Shin je poskakivao zbog besike.Osvrnuo se da vidi da li ima neke sume a video jd drvo pa je brzo kao munja otrcao iza njega da izvrsi nuzdu.Ali pre toga je dao opasan pogled Ovom Minazukiu ako je to njegovo ime.Shinrova Aura je slucajno isplivala jer je bio ne pazljiv tako da ju je mozda i primetio.
Cliffs - Page 2 Images_1

Minazuki je primjetio Shinovu auru,ali nije joj toliko dao pažnje.
Umjesto toga je gledao Shina kako se oslobađa svojih unutrašnjih tekućina sa malo zabrinutom facom..."Vidim da si proveo....puno vremena u tom skrolu a?
Cliffs - Page 2 OYlN4eunIap3B3NEE7K28EA2BRFhSVfEvAQDxE~tplv-photomode-zoomcover:720:720
Minazuki je rekao,a onda se okrenuo nazad ka litici,da da momku malo privatnosti.
"Da li je stvarno bilo potrebno da pred njim obavlja nuždu?"-zapitao se u sebi.
Sada je samo čekao da mu Shin odgovori na pitanje pa da nastavi dalje sa životom.

Nakon sto je oslobodio svoju besiku na jadno drvo.Video kako Minazuki gleda prema litici pa je hteo da mu objasni plan.Plan koj ce ih spasiti od smrti.Mada se nije mogao koncentrisati na plan jer je od velikog mlaza vode koje se odbijala pod uglom od drvo je dosta bucila.Cak umalo nije poprskao sebe na pantalone nije mogao da ga obuzda poceo je da prsti na sve strane.Jer je svo vreme i u selu i u svitku zadrzavao
tako da je sada samo puklo.

Agghhhh kako dobar osecaj (shhhhhh,suuuuuuuuu zvuk mokrace).Nego Minazuki moja glava je verovatno ucenjena ili me vec traze tako da cemo morati da ili bezimo ili da se borimo.

Opusteno je rekao to dok je otreso stap(polni organ) i pomerio se do njega.Pokusao je odrzati ozbiljnu facu iako ke video malo flekicu na njegovim pantalonama.

Cliffs - Page 2 28f0db037c8aa68b65bca8f11b88903ea3bbe166r1-985-985v2_hq

Nego ja bi ti preporučio da cim dobijemo priliku da odemo negde i napravim skloniste i da zivimo dalje od njih.Za nase dobro naravno ti biras jer ja moram biti sa tobom dok se ne nađem sa Aburom.

O.....pa to je bedak. Nego....gdje si planirao da napraviš sklonište..da li se trebamo seliti iliii....?
Minazuki je rekao sa začuđenim pogledom,bio je zbunjen zašto traže  Shina onda skontao da je možda zajebao nešto ili napravio neki lapsuz tamo u selu,a pitao se jel i on sad tražen zbog Shina.
Pa,pošto vidim da si završio sa....opuštanjem pretpostavljam da je bolja da krenemo Shine,vjerovatno te neko iz sela već traži
Minuzaki se okrenuo na svojim pretama i pogledao u daljinu,kao da je pogledom pitao Shina kuda da idu jer on nije bio baš neki navigator,pogotovo ne u ovom ogromnom svijetu.

Video je odlucnost Minazukija sro mu je olaksalo posao dosta.Sada je bilo samo da naprave skloniste i odu do njega da bi malo odmorili i bolje upoznali.

Ajmo onda idemo odavde na neku bolju lokaciju ovde bas duvaju vetrovi.Nije mi prijatno.

Mislio je kako ce uspeti da se sakriju pre nego sto neko iz sela stigne do Shina.Brinuo se za Abura koj je bio u selu da l ce mu se nesto desiti dok je tamo.Mozda nije trebao da ga ostavi razmišljao je Shin.Međutim moral se primiriti za sad jer su imali bitnija posla trenutno .

Nacicemo neku finu lokaciju među ravnicom kako bi se sakrili.Naravno ako imas neku ideju slobodno je reci.

Minuzaki je klimnuo glavom a zatim krenuo šetati,iskreno nije imao pojma gdje bi mogao da pravi sklonište ali i dalje je razmišljao za sad.
Shinova preporuka da izgrade sklonište na nekoj ravnii mu je zvučalo super,naravno on bi se vjerovatno složio sa bilo kojom idejom stime što mu se nije dalo razmišljati puno..to je uvijek ostavljao osobama koje su znale šta rade.
Ali trenutno je morao da nađe mjesto gdje će da izgrade sklonište i sakriju Shina,što i ije bilo tako teško...mjesto je puno skrovišta pa se moglo nešto riješiti.

Nakon konacne borbe u klanu gde je bilo drastičnih desavanja odlucio je da se opusti u svet.Tada je dosao do litica koje su mubile najbliže seo je na jednu od njih i gledai u provaliju.Razmišljao je sta ce sada jer je oduvek bio masina za ubijanje bez zivota i icega nije znao sta moze sada da radi.

Kada je bio na hladnom planinskom vazduhu malo se opustio i glava mu se razbristrila.Sada je mogoga da okrene novu stranicu u da krene novi zivot na drugi i novi nacin.Nikada nije mogao ovako slobodni ziveti i ne znam sta ce da mu se desi nadalje u zivotu.Sta ga moze cekati tamo daleko ili tacnije ko.Sada kada je uzeo da pesaci do nekog drugog dela ovog sveta malo da se osamostali.

Vracao sam se nazad na misije kada mi se u daljini ovog divnog pejzaza ukazala silueta. Da li je uopste silueta ili je zaista to neki nindza? Proveravao sam poternice koje sam pokupio usput iz nekog sela i uporedio njegov izgled sa slikom sa poternice. Plava zastrasujuca kosa i osmeh koji je ledio krv u zilama, definitivno dobar test za mene. Adrenalin polako krece da radi svoje i u meni se budi instinkt da samo prezivim ovo danas. Bezanje ne dolazi u obzir.
"Genji, zar ne?! Nisam mislio da cu se u svojoj prvoj borbi boriti sa ovako snaznim nindzom.. Pre sam za cajanku, ali izgleda da nisi bas raspolozen za to...."
#card1205
#card1219
+200 dmg
#card1214
Ulazem 50 cakre kako bi ovaj napad imao 1000 dmg-a.
Korenje se stvara ispod protivnika i izlazi pravo ka njemu.
1200 dmg 240 zag
#card27
Ovo isto ide na tebe


Laganim hodom vracao se sa misije koja je bila u blizini ovog mesta. Hodao je po stenama, sa cigarom u ustima uzivajuci u pogledu, u jednom trenutku mogao je videti momka jake crvene kose koji mu je nesto dobacivao, nije ga mogao mnogo razumeti jer su mu misli bile ometene lepotom ovog prelepog pogleda, ali je mogao cuti da mu je uzviknuo ime. Odma par momenata nakon vikanja momak je, kako je njemu to izgledao,  panicno bacio napade na Genjija, korenje je izaslo iz jakih stena tacno ispod njegovih nogu napadajuci ga, iznenadjujuci ga u momentu


-Sta koji k...-

Gledao je brzo da odreaguje, refleksno je odleteo od zemlje kako ga korenje ne bi zavezalo, a potom prizvao zid od 800defa koji ce oslabiti prvi napad na 400dmg i potom ce letenjem izbeci oba
#card114 #card108
Slika govori vise od 1000 reci :
Izbegao je oba napada bez ikakvih posledica, zastao je na sekund da uzme dim 


-Lud neki klinac, ajde da vidim sta sve ume-

Pomislio je u sebi, hteo je da vidi kakve sve vestine ovaj momak poseduje, napravio je pravugaonik njegovim sakama a potom na njega poslao genjutsu
#card1316
genjutsu ima 800dmg
Cliffs - Page 2 88348fd4e643c40b57e4f5ca31871a70

Ma daj, poceo je cak i da leti. Genjutsu korisnik nije li?! Bice veoma tesko da izdrzim sa ovom kolicinom cakre do kraja, ali moram pruziti otpor i probati da ne obrukam svoj hvaljeni Senju klan
"Nista manje nisam ni ocekivao od nekoga kao sto si ti."
#card6
Prvo koristim Cancel tehniku kako bih se odbranio od tvog genjutsua ( 60 - 15 = 45 )
+200 brzine
#card39
#card1222
1100 dmg 420 zag
"Da vidim kako ces se iz ovoga izvuci, Genji." 

Skriveni iz Proslog Poteza :

Objasnjenje skrivenog
/S obzirom da si me napao aktivirao si moju zabranjenu koja mi daje +400dmg na genjutsu klasu 4 poteza i +50 od pasivne genjutsua jer se ovo racuna kao genjutsu efekat/

/Takodje napad ti ima 220zag od razornosti ili 200zag od brzine/


Nadolaze crveni oblaci, koji celo nebo boje u crveno dajuci momku crvene kose zastrasujuci prizor, ali samo u njegovom umu... Ovo je posledica jedne od Genjijevih omiljenih tehnika, od ovog trenutka borba postaje interesantnija


-Divno nebo zar ne? Slaze ti se uz kosu-

Osmehuo se, znajuci da je momak vec upao u njegovu klopku, klopku vecitih iluzija koje ce ga crpeti sve dok ga ne slome
Cliffs - Page 2 A85883bbefe85834d82e4d33304b010b
Suma se stvara oko mene, u momentu moje telo se pretvara u vodu
#card49
Izbegavam tvoj napad ali me 220 zag uspeva zakaciti, imun sam na napde u ovom i narednom potezu

na terenu pravim vodopad, koji ce svaki potez skidati tvojim sumama po 200hpa (jer su kreacije jelte), takodje koji ce ti napraviti jezerce do struka
#card28
Potom na tebe bacam naredni genjutsu
#card220
genjutsu ima 1250dmg
(500+300int+400zabranjena+50 pasivna genjutsua)

Deluje kao da cu jedva izvuci zivu glavu odavde, skrivene tehnike i trista cuda me jako zbunjuju i polako moram uci u njegov um. Sta je sledeci potez, gde da obratim paznju? Mislim da znam sta bi mogao uraditi sledece.
#card35
Ode tvoj genjutsu napad.
#card113
Oblikujem teren tako da razdvajam ove izvore vode i ovo tvoje brdasce, tvoj vodopad ne postoji zajedno sa jezerom.
"Kako se crveni nebo.. Mogao bih da ga gledam ali otom potom. Moracu da sklonim ove tvoje vodene carolije, nece niko ovde da sklanja moja stabla!"
#card96
Na tebe ide moj zemljani vuk od 300 dmg i 200 zag ( od brzine, Shark Hiding Mode )
/ *Podsetnik da su se Poison Flowers pasivno aktivirali nakon sto je Kajukai Korin suma ostala na terenu
#card1221
*/

/Imao sam prosli potez 100hp stita od pasivne zemlje pa time sam primo 100dmg manje, ispravicu/

Povecavam svoju brzinu za 200, tako da je tvoj zagarantovani od brzine negiran jer imamo isto brzine, tvoj ker ce samo proci kroz mene jer sam i ovaj potez u imunitetu vode
#card39
Zadrzavam dah kako ne bih udahnuo otrov koji ide od otronvih biljaka
#card17
na tebe bacam naredni genjutsu
#card218
genjutsu ima 1150dmg

Konacno je izasao, sada mogu jasno da ga vidim. Vreme je da se odbranim od ovog genjutsua i krenem u protiv napad.
#card6
80 - 15 od kontrole = 65 cakre
"Deluje kao da si konacno odlucio da izadjes."
#card1205
#card1214
Korenje izlazi svuda oko mene i napada te direktno sa svih strana
1200 dmg 240 zag
#card99
#card1218

Aktiviram senzor kako bih video sta si to sve nevaljalo uradio
#card10

e moj jusko, nema nicega

/Korenje i napadi slobodnog oblika ne mogu napadati sa svih strana, racunacemo kao da ide pravo na mene kao sto si i rekao na diskordu/


-Prokleto korenje-

pomislio je u sebi, nije mogao na glas to izgovoriti jer je i dalje drzao dah kako ne bi udahnuo otrov
#card17
letenje mi se zavrsavalo u ovom potezu, time dok se polako spustam na zemlju prizivam  zid na kom cu stajati kako me korenje ne bi dotaklo, takodje ovaj zid ce upiti tvoju eksploziju od 400dmg i ostace mu 200hp
#card92
nacrtacu na slici, trenutno stojim na tom zidu i preostaje napad korenja koji ide na mene, na taj napad pucam 300dmg kako bih ga spustio na 900 a zatim ga ponistavam najslabijom zemljanom karticom
#card96 #card103
napad od 900dmg udara u 300defa, oslabljen je na 600dmg i potom ponisten, zagarantovan blokiran defom


Slika govori vise od 1000 reci :

Eto jusko taman imas priliku da me napadnes svim sto imas

Odlicna pozicija, vreme da iskoristim sve svoje potencijale i primenim sve iz procitanih cakra knjiga.
"Impresioniran sam, Genji."
#card23
Vrtlog se stvara oko mene, stojim u njemu, i sve dok stojim u njemu dobijam +200 dmg na moje vodene napade
#card25
-50 ch zbog pasivne
#card50
1550 dmg i 310 zag
"Nadam se da ce biti dovoljno da ti ugasim tu cigaru."

Kako bi izbegao nadolazecu stetu, Genji  izbacuje malo chakre iz sebe kako bi napravio def i ulazi u zemlju ili ti u zid koji je ispod njega, napad udara u Earth Shore Return i oslabljen je za 300, zagarantovani je 10 al necu da ga primim jer bi mi ugasio cigaru zato i stvaram def od chakre, volim
#card5 #card116
video je da momak ima potencijala, medjutim jos je bio mlad i zelen i nije primetio da moj prosli genjutsu ide 2 poteza 
(jer je prizvao korenje na terenu koje je root ili ti ujedno i crowd control, time taj genjutsu ide na njega 2 poteza kao sto pise na kartici)


Nakon sto je ispalio njegov vodeni napad, osetio je veliki bol u glavi i samo je pao na zemlju onesvescen od genjutsua. Genji se kretao  pod terenom sve dok nije dosao do njega, potom napokon pustio dah kako bi mogao progovoriti


-Ovoga puta nisi uspeo da mi ugasis cigaru-

prisao mu je blize i zatim ga je lagano  lupio po glavi


-Do sledeceg puta klinac-

i ostavio ga u zivotu, potom u tren oka nestao, nastavljajuci svojim putem
#card21

Budim se, ovaj genjutsu kao da je trajao 500 godina.. Izmoren sam izmucen.
"Zasto me samo nisi dovrsio, Genji....."
Uistinu, nisam mogao parirati ovakvom nindzi, uradio sam sve sto je bilo u mojoj moci, i dalje mi nece biti jasno zasto me je ostavio u zivotu, ali to je sigurno motiv vise da moram da ojacam.
Mrak je, mogao bih potraziti skloniste negde naokolo, samo za veceras, takodje sam i jako gladan, ne znam gde cu sada, jos jednom se pitam zasto me je uopste ostavio u zivotu i kuda je otisao.
Eh taj plavokosi tenin, sada cu imati traume od ove borbe do kraja zivota..