Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Enigma Plateau

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Enigma Plateau

Enigma Plateau 0tMVwO4

Enigma visoravan je stenovita ravnica smještena u zemlji stena. Ravnica je karakteristična po svojim čudnim i bizarnim stenovitim strukturama koje se čine neobjašnjivima. Atmosfera oko Enigma visoravni je neugodna i misteriozna, s jezivim osjećajem koji prožima zrak.

Sunce je polako zalazilo dok se Taisei približavao Enigma visoravni. Kamenje je bilo sveprisutno, činilo se kao da zemlja sama isijava misteriju. Taisei je hodao kroz neugodan vazduh, osjećajući trnce nesigurnosti dok je prilazio neobičnim stenama.

"Ovo je jedno čudno mesto," promrmljao je, gledajući oko sebe. Stene su bile isprepletene u čudne oblike, poput nekakvih kamiondžija iz nekog starog filma.

Pogledao je prema nebu, razmišljajući o nindža stvarima - oružju, zamkama, prikradanju. Mesto je imalo nešto jezivo, ali Taisei je znao da ne može ostati samo posmatrač. Morao je istražiti tajanstvenu ravnicu.


Taisei je koračao kroz Enigma visoravan, svestan svake stene koja ga okružuje. U svojim mislima, osećao je novi mač, čvrsto držeći ga u ruci. Setio se trenutka kada je stao pred majstora kovača, izabrao svoj novi oružje - mač koji je odjekivao snagom, možda nije on izabrao mač, nego on njega.

Dok je istraživao, primetio je čudne formacije u stenama, koje su bile skoro kao da je priroda sama pokušavala govoriti sa njim. Taisei je zastajao, promatrajući ove neobične oblike i razmišljajući o njihovom značenju.

Njegovo istraživanje bilo je dublje od običnog fizičkog traga. Bilo je to pokušaj povezivanja s duhom ovog mističnog mesta, razumevanja njegove priče koja je bila ispričana u jeziku stena i atmosfere koja je lebdela u vazduhu.


Nakon temeljnog istraživanja Enigma visoravni, Taisei je postao svestan da, uprkos svojim naporima, ne može pronaći ništa više što bi otkrilo tajne ovog čudnog mesta. Bio je iscrpljen, ali i ispunjen osećajem da je doživeo nešto jedinstveno.

Odlučio je da se vrati nazad, koristeći isti put kojim je došao. Dok je prolazio kroz stene koje su činile visoravan, ponovo je promišljao o svakom koraku koji je preduzeo, o svakoj formaciji koja je ostala nerasvetljena.

Nakon putovanja nesto vise od sedmicu dana napokon sam dosao do mjesta gdje moram poraziti 2 genina i vodju chunina. Dosao sam do oblasti Enigma Plateau gdje ce se odrzati ova borba. Ovo mjesto je ravnica koja se nalazi ispod planina i dosta je jezivo i to se osjeti u samom zraku. Nema ni jedno selo blizu ovog mjesta i niko ovdje ni ne dolazi,a ja sam morao doci da zaustavim ninje koji su spretni u sakupljanju informacija koje kasnije salju do svog sela Shinju Sentinels. Tako da tome mora doci kraj.
Stigao sam vas napokon da nastaviti dalje sve unistavati i da pogodite jos sela bijedom. Spremite se za svoj kraj.
Govorio sam dok mi bas nije bilo svejedno ali moram to uraditi ovdje i sada.

Odmah cu napasti prvog sa Taijutsu force koji na 100 energije protivniku nanese 100dmg. To ce mi pomoci sto prije da ga porazim.
#card13

The member 'Imado Kazuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Enigma Plateau #world172

Jedan genin me napao sa vodenim mehurom ali dzabe, to cu lako da izbjegnem on je i onako vec gotov.
Odlucio sam da koristim Substitution Jutsu koji na svakih 150 damage koji protivnik planira nanjeti mozemo uloziti 10 cakre da bi izbjegli taj napad.
#card1

Dok sam sredio prvog odmah sam krenuo na drugog.
Pa vi nemate sanse da me sredite. Ajde sta cekas neka krene iduci na mene. Ne znam sto samo stojite i gledate.
Prije nego sto nastavim dalje koristim Rest koji sluzi za odmor i da se regeneriše 50 čakre i energije.
#card8

Dok sam se odmorio poslao sam Burning Effect koji pali vatru na terenu. Na taj nacin stvara požar od kojeg će protivnik gubiti hp. Svaki jutsu vatre koji uradim diže damage požara za 25 po potezu (max200).

#card56

I odmah nakon toga saljem Flame Bullet koji salje džinovski plameni metak na svoga protivnika. Ovaj metak topi protivnicki defence i nadodaje ga na svoj damage.
#card60

The member 'Imado Kazuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Enigma Plateau #world176

Sa lakocom sam pobedio jos jednog Genina i izjebagavam njegova 3 kunia koje je poslao prema meni koristeci tehniku zamene.
#card1

Ostao mi jos vodja Chunina kojeg moram nekako da porazim. Ali ja mislim da to nece biti problem. Spremam za njega nesto sto nece ocekivati. Odlucio sam da prema njemu saljem Fire Breath koji ispali vatru iz usta tako što fokusiram cakru na tom mestu. Za svakih 10 ulozene cakreova tehnika dealuje 100dmg. Ja sam odlucio da iskoristim 40 cakre i dealujem 400 dmg na vodji Chunina.
#card57

The member 'Imado Kazuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Enigma Plateau #world187

Izbegao je moj napad i napao me sa zamahom Kusanagija od 300 damage-a. Ali ja opet koristim tehniku zamene i branim se od njegovog napada koristeci 20 cakre da bi sprecio 300 dmg.
#card1

Povlacim se nazad da se sto prije odmorim i skupim energiju i cakru. Tako da sam odlucio koristiti Rest koji regenerise 50 cakre i energije.
#card8
Dok sam to radio smisljao sam svoj iduci potez.

Odlucio sam da koristim 2 tehnike ovaj put. To je Exploding Flame Shot na koji sam potrosio 30 cakre i Flame Bullet na koji sam potrosio takodjer 30 cakre.
Razmisljam u sebi da li je ovo pametan potez jer ponestaje mi cakre, a energija mi je vec slaba. Moram sve pametno i takticki uraditi.

Prvo saljem Exploding Flame Shot kojeg ispljunem vatrenu loptu koja eksplodira pri pogotku i daje 200 damage.
#card59

Odmah nakon toga saljem Flame bullet koji salje džinovski plameni metak na svoga protivnika. Ovaj metak topi protivnicki defence i nadodaje ga na svoj damage. i tako cu napraviti dodatni 200 dmg i probati pobediti Chunina.
#card60

The member 'Imado Kazuki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Enigma Plateau #world185

Pobedio sam Chunina ali brzo sam se morao odbraniti jer je napao mene sa 300 damage.
Odlucio sam koristiti po treci put tehniku zamene koju sam najbolje upraksao. Za tehniku zamene sam odlucio koristiti 20 cakre jer je imam jos dosta, da bi se odbranio od svih 300 damage sa kojim je vodja Chunina pokusao mene da napadne i porazi.
#card1


Tako da mi je ostalo jos 320 cakre i ovo mi nije prestavljalo nikakav problem.