Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Rocky Beach

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Rocky Beach

Rocky Beach WNQjYyo

Stenovita plaža se nalazi na severoistoku shinobi kontinenta, tik uz rub sveta. Plaža je pusta i bez ljudskog naselja, što je čini savršenim odredištem za one koji traže samoću i izolaciju.

Rocky Beach JUPoIBW

Ovo je bila destinacija njegovog poslovnog puta. Trebalo je našamarati neke genine koji su se u javnosti reklamirali kao Kuroshi Alliance i umislili ludilo. Došao je na plažu na koju su se sakrili od ostatka sveta. Oni su ga opkolili u formaciji trougla i bili su mu jako blizu. Tu su krenule prozivke i pretnje dok u jednom trenutku nije eskaliralo.

#card1386
150dmg 50en mač
#card1385

po 1 zamah na svakog od neprijatelja
250dmg

The member 'Ushiwakamaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Rocky Beach #world177 Rocky Beach #world174 Rocky Beach #world178


Krenuo je da ih šiba po glavama svojim mačem napravljenim od kostiju. Protivnici su što su više smanjili distancu između njega i njih. (bliska borba +50def) On na napade koji su mu pretili odgovorio je izbacivanjem čakre iz tela i formiranjem aure koja ga je od istih odbranila. Jednog je svojim šibanjem utepao, ostala su mu još dvojica. Napao ih je, na svakog po zamah. (250dmg)

#card5
100def

The member 'Ushiwakamaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Rocky Beach #world172 Rocky Beach #world179

#card1

Tehnikom zamene izbegao je sve što mu je pretilo u ovom potezu. Situacija je bila sledeća; Ostao je još samo jedan neprijatlej, dok su ostala dvojica bila u nesvesti. Sada je bilo vreme i njega da utepa. Zamahnuo je na njega. (250dmg) Posao će se završiti iznenađujuće brzo i lako što ga je obradovalo. Nikad lakši novac nije zaradio u životu. Ipak ovo mu je bila prva misija na kojoj nije vraćao mačke bogatim gospođama.


The member 'Ushiwakamaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Rocky Beach #world179

Jel ovo najbolje što možeš?

Tako ga je provocirao protivnik. Na provokacije je odgovorio mirno akcijom. Napao ga je sa koščanim mecima, malo da promeni taktiku. To bi trebalo da ga iznenadi jer je Ushiwakamaru do sad samo mahao mačem. Ushi se nadao da će ovo završiti posao i što pre se vratiti da pokupi nagradu.

#card1389
4x50dmg

The member 'Ushiwakamaru' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Rocky Beach #world172

To je to. Kada je video da je ovaj pao onesvešćen primio je štetu koju je napravio mehur. Njih onesvešćene je zavezao konopcem tako da ne mogu da se maknu i onda ih je preneo jednog po jednog do drveta i ostavio tako zavezane. Par dana kasnije došao je sa konjem i hranom, nahranio ih je pa sve posložio na konja onako kao džakove. Držao je konja za uzde i šetao se pored njega ka dalekom Akemetsu gradu gde će ove mamlaze isporučiti kao zatvorenike.

Taisei je lutao kroz zabačeni deo zemlje, duboko uronjen u misli o jačanju svojih Yuki tehnika. U tom trenutku, naišao je na dvojicu nindži koji su mirno stajali pod senkom drveća. Nešto u Taisei-ovim očima promenilo se, probudivši duboko ukorenjene sociopatske nagone.

Bez razmišljanja, Taisei je odlučio da skrati njihove živote. Sa brzim pokretima ruku, ledena magija je bila oslobođena, stvarajući smrtonosne projektile koji su leteli prema nindžama. Oči Taisei-a nisu pokazivale ni trunku kajanja dok je zamišljao razlog za ovaj krvavi čin.


Rocky Beach 0e14d2ba5294117296710cc3a9eabedb30893c13

Nakon trenutka, Taisei je pristupio njihovim telima, smišljajući izgovor u svojoj glavi. "Pretili su bezbednosti mog sela, a ček ja nemam selo" reče hladno. Njegova distorzija uma bila je očigledna, a sociopatska priroda je sada prožimala i njegove odluke.


//rp razlog nije potreban//


#card1417
(stvaram 4 ogledala i ulazim u jedno od njih)

#card1418
(900 dmg na obojicu , 2 staka trenutno)

Na putu do ovde belokosi shinobi ga je prekinuo u citanju heroglifa, Guasuki je namrstenim pogledom ispalio vatreni blasti iz svojih pluca na njegove ledenice. Pogledao je Shindaija sugestirajuci da preduzme stvar u svoje ruke, pocesao je glavu te se nadao najboljem.
#card57
-20ch
200 dmg salje na tvoj napad.

Na putovanju ka nepoznatoj destinaciji susreo ih je neki ninja Shindai je znao da su u problemu te rece Guasukiju "Guasuki ovaj je neki zajeban sad smo u problem to jest u velikim govnima smo jebiga sta da radimo ne znam ni sam odbranicu nas od ovog napada ali od vise nisam siguran".

#card93
Bacam na tvoj napad.
#card92
500 hpa branim nas od napada

Nindže su se uspele odbraniti od prvog napada, a Taisei je shvatio da će morati primeniti jače tehnike kako bi postigao svoj cilj. Sa zlokobnim osmehom, podigao je ruke visoko iznad glave, prikupljajući energiju iz okoline.


Hladan vetar je počeo da se diže, stvarajući vir u centru gde je Taisei stajao. Ledeni oblaci su se formirali iznad njega i mećava je krenula najavljujući dolazak moćne tehnike. Sa odlučnim izrazom lica, Taisei je ispalio svoj napad, njegovu unikatnu tehniku - ledenog zmaja.

"Hyorimaru, presudi im!" - tiho reče Taisei , dok je radio znake rukama

Rocky Beach 219c6a83032f34ec860219e0609f0ee2


#card1420

#card1409
( + 250 dmg - 5 staka trenutno)

#card1414
(šaljem iz ogledala, na vas obojicu ide 1150 dmg)

//da se napomene da nisi naglasio da si iza ove tvoje gradjevine tako da bez nebuloza skrivenih i ostalo//

Srecom, uspeli su se odbraniti od prvog napada ali posle njega dosao je jedan jaci napad. Guasuki bio je u dilemi sa samim sobom ali na kraju odlucio je da Guasuki i Shindai kombinuju napade i time poraze ledenog zmaja koji je protivnik poslao.
#card58
upijam 25 dmg vatre
#card59
-30ch
425 dmg ide na tvoj napad


,,Shindai, kombinujmo napade!''

///prvi sam ja odradio ovaj moj potez samo je dusko postova///

Video je kako uspeva da odrzi korak sa tim jakim ninjom i da mu Guasuki pomaze u tome smislio je taktiku kako se mogu opet odbraniti od tog napada bice tesko ali opet ce uspeti. "Guasuki uspecemo se odbraniti jos od ovog napada nisam siguran da li mozemo da se branimo vise od ovoga".

#card95
stvaram klona
#card96

Klon radi:
#card96

Napade bacamo na tvoj napad


"Tako slabi," promrmljao je Taisei, dok je posmatrao dvojicu nesrećnika koji su ležali ispred njega. Bez trunke sažaljenja, podigao je ruku, i presudio im je. U sledećem trenutku, hladan vetar naišao je, donoseći sa sobom osećaj nečeg zlokobnog.

Rocky Beach Toshirohitsugaya-bleach

Osećaji krivice nisu pritiskali Taiseija; umesto toga, osećao je neku vrstu zadovoljstva. Sociopatske tendencije u njemu su bujale, a mračna energija koja ga je okruživala dala mu je osećaj moći koji nije mogao ignorisati. Ovaj trenutak označavao je početak nečega novog mračnog u Taiseijevom srcu, nečega što će ga voditi kroz zamršeni lavirint moralnih izazova.  Pokupio je sav ryo koji su imali, okrenuo se i zaputio ka svom domu.