Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Northstar Mountain Dojo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Northstar Mountain Dojo

Northstar Mountain Dojo WpUiiXJ

Severna Zvezda Dojo je poligon za trening smešten u srcu planinske regije Toyama. Dojo je smešteno na visoravni, okruženoj visokim vrhovima i opasnim terenom. Vetar besni kroz područje s intenzitetom, čineći treniranje na visoravni vežbom izdržljivosti.


Prošlo je nekoliko dugih dana od kako je neko napao Hayata i Kogu, Koga je krenuo na put do oblasti 7. jer je čuo u oblasti 13. da se tamo dogodilo nešto veoma slično, nekoliko čudnih stvorenja se pojavilo usred magle i napalo nekoliko nindži sela Snegova. Koga je pošao do oblasti 7 da to istraži, a nije ni shvatio da mora preći preko ogromne planine Toyama kako bi došao do tamo.

Fukushuki je dosao na tlo i ispred njega je velika planina koja se nalazi blizu planina na kojoj je njegova kuca, tako da se polako i oprezno krenuo penjati uz nju da ne bi slucajno skliznuo. To i nije bio neki veliki problem za Fuksuhukija zato jer je bio jako vjest , a i nakon 100 metara se nalazi put uz kojej mozes lagono doci na visidio planine.

Dok se penjao uz planinu oblaci su bili sve blizi i blizi, a i magla se pocela pojavljivati tako da je bilo jako tesko vidjeti kuda ides i kuda je opasno za ici. Fuksuhukijeva cula su bila jako razvijena tako da je mogao sve da osjeti, cuje i vidi, tako da ga ni ta prepreka nije sprejicla do njegovog puta.

Među poternicama koje je Makoto pokupio od Raspu bandita bio je lik dva brata blizanca koji haraju ovim mestom. Jedino je njihova lokacija bila potvrđena pa je krenuo prvo na njih. Pauzirao je svoje crtanje jer se jako iznervirao, hteo je samo da se seče sa nekim. Stao je ispred vrata dojo-a i svojim mačem udarao sve dok neko nije otvorio. Iza njih je bio mlađi brat blizanac sa svojim oružijem u ruci. Makoto je pokrio svoje sečivo ledom, sebe strujom, ušao u stav i zamahnuo na borca sa namerom da mu oduzme ruke.
"Sad ću te isečem!"
#card567 #card1407 #card191 #card186 #card190
300dmg i 100dmg na kenjutsu od munje. ukupno 1450 300zag
2 ledaHAHAHAHAHAHAHA!!
The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Northstar Mountain Dojo #world196

Nisu džabe bili meta Raspu bande, znao je i blizanac po koji štos sa sabljom. Malo okruznut, krenuo je na Makota oštricom. Veoma brzo nindža ratnik stvara jedno ledeno ogledalo između sebe i suparnika, a jedno iza istog tog protivnika. Ulazi u to prvo ogledalo i zamahuje na mač koji se zalaće na njega, zaustavlja napad i nastavlja dalje svojim sečivom. Skroz će da ga pocepa ako pogodi.
#card1417 #card189
Dva zamaha od po 1300. Prvi blokira napad i nastavlja sa 500. Oba po 300 zag.

6 leda.
brat 1- 1700hpHAHAHAHAHAHAHA!!
The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Northstar Mountain Dojo #world200

Glupavi mlađi blizanac pozvao je svog učenika da mu pomogne u borbi. Možda je to bio i pokušao ponižavanja Nindža Ratnika, da ga koristi kao lekciju. Problem je što nisu bili spremni na njegovu oštrinu, tačnije oštrinu njegovog mača.‚Makoto je ostao u ogledalu i preko celog borišta bacio mraz. Potom je vrlo jako zamahnuo sa tornadom na oba protivnika ne bili ih okončao. Napad je krenuo i na starijeg blizanca koji je tek krenuo da izlazi iz dojo-a.
#card1409 #card201
1700dmg + 500 od tornada, 2200dmg 300zag
8 leda
brat1 - 1100hp brat2- 2000hp učenik 600hpHAHAHAHAHAHAHA!!
The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Northstar Mountain Dojo #world197 Northstar Mountain Dojo #world192 Northstar Mountain Dojo #world192

Preukupirani bacanjem svojih napada, stariji blizanac i učenik ovog mlađeg iscepani su na komadiće. Tornado prošaran ledenim vazduhom isekao ih je po celoj površini njihovih tela. Ipak oni su uspeli da pošalju velike talase, ili ti cunamije, na Makota. Morao se odbraniti. Na prvi napad čiste chakre baca ledeno koplje koje se neprimetno stvorilo u njegov ruci. Za nadolazeću vodu stvara ledenu barijeru oko sebe koja potpuno blokira prvi talas koji je ruši. Drugi nastavlja, ali se Makoto brani štitom koji stvara njegova velika oštrica. Kako se odbranio od svih nedaća koje su mu htele nauditi, izlazi iz ogledala i zaleteće se na usamljenog ratnika koji tužno gleda palog brata.
#card1418 #card1406 #card204 #card189
Ice spear 30ch i 1 led, 800dmg. ice creation 40ch i 1 led, 800hp. Oborozukiyo 1 zamah preko 1000. Samurai swing 1200dmg 300zag
9 leda.
brat1- 800hpHAHAHAHAHAHAHA!!
The member 'Makoto Nagano' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Northstar Mountain Dojo #world192

Šokiran smrću svoga brata blizanca, mladi borac nije stigao da reaguje na napad Nindža Ratnika. Sve što je uspeo je da iskoristi klasičnu tehniku njihove prodice i škole, kao njegov poslednji izdah. Još jedan cunami, kojima je Makoto bio sklon, išao je da napravi štetu. Ispred talasa stvara još jedan veliki ledeni zid koji biva uništen, ali oslabljava napad. Zatim stvara još dva ista takva jedan za drugim, svakim udarom voda slabi, sve dok potpuno ne nestane. Početak borbe mu je obečavao. Na kraju se ispostavilo da su ova braća bila samo prevara na koju je amaterska Raspu banda nasela. Valjda ostatak poternica neće biti ovog nivoa, već će doneti neku zanimljiviju priču. Bez velikog osmega (jako tužno), Makoto je krenuo put nazad. Nije imao ostale poternice sa sobom, a ni blizu da zapamti likove. Takođe su ga njegova braća krabe čekale da im se vrati.
#card1415
3 puta stvoren zidHAHAHAHAHAHAHA!!
Dug je put bio od kapije dovde, medjutim spreman sam za svoju novu misiju. Uzeo sam papir da vidim koliko ih tacno ima kako bih znao takticki da se pripremim za njih, jedva sam cekao novi test kako bih mogao da se dokazem nasem novom Kageu Genjiju.
"Kakva depra od mesta.."

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Northstar Mountain Dojo #world68

Cak 17 njih ma jel? Dobro, ne deluje toliko izazovno osim sto su duplo izdrzljiviji nego obicni cunini. Setao sam se polako sve dok nisam naisao na sam ulaz Dojoa gde me je njih 5 vec sacekalo.
"Nadam se da primate goste."
#card1214
800 dmg 160 zag
Napad ide na svih 5 cunina, stoje jedan do drugog na razdaljini od pola metra, korenje se stvara ispod njih i ide na svakog pojedinacno

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world181 Northstar Mountain Dojo #world190 Northstar Mountain Dojo #world188 Northstar Mountain Dojo #world187 Northstar Mountain Dojo #world183

Dvojica su pala lagano, ostala su jos 3, kao da su ljuti gusari. Vreme je da se odbranim od ovih losim pokusaja.
#card116
Ulazim u zemlju kako bih izbegao sve napade koji idu na i ka meni osim ciste cakre. Izlazim iz imuniteta nakon sto me je odbranio od svih napada koji nisu cista cakra.
#card1
Odbranio sam se i od ciste cakre.
#card1222
Napadam preostala 3 cunina

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world188 Northstar Mountain Dojo #world181 Northstar Mountain Dojo #world188

Na mene idu dva napada od ciste cakre koji ukupno imaju 700 dmg.
#card103
Udaraju tacno u ovaj zid tako da su neutralisani i zid se rusi.
"Moracete malo vise da se potrudite."
#card1
Izbegavam talas vatre od mrtvog nindze ( 300 dmg )
Sada je vreme da napadnem preostala 2 cunina sa ulaza. Alarmantno stanje u njihovom mestu dovelo je do brze reakcije i stiglo ih je jos 5. Sada ih ima 7.
#card1014
Kartica uzima dmg od sume od 1500 hp, napad sada ima 2200 dmg i ide na sve protivnike odjednom jer svih sedam stoji odmah jedan do drugog da jedva ima mesta da komarac prodje.

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world183 Northstar Mountain Dojo #world186 Northstar Mountain Dojo #world190 Northstar Mountain Dojo #world189 Northstar Mountain Dojo #world188 Northstar Mountain Dojo #world181 Northstar Mountain Dojo #world188

Gde sam ja dosao jebote. Nisam se nadao da ce ovo biti ovako tesko da se nadoknadi, ali dobro nema veze, uspecu da se izvucem iz ove situacije.
#card5
400 deff
#card49
Ulazim u imunitet kako bih se odbranio od mog napada koji ide nazad ka meni, 2200 dmg, onda se branim i od senbona i talasa vatre. 
Ostajem u imunitetu i stvaram veliki gumeni zid
#card1140
Ovo me brani od svih nadolazecih napada ciste cakre ( 350 dmg oba ).

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world188 Northstar Mountain Dojo #world188 Northstar Mountain Dojo #world186 Northstar Mountain Dojo #world187

Kako su mislili da me napadnu senbonima i kusanagijem ako sam postao voda, logika im izgleda nije jaca strana..
#card1208
Oba napada ciste cakre idu na mene, pravim jak i debeli drveni zid koji ce me odbraniti od dobrog broja dmga, primicu samo 100 dmg koji nastavlja ka meni jer struktura ima 600 hp
"Bio bi red da sada ja vama uzvratim."
#card1214
800 dmg, korenje se stvara ispod svakog od preostala 3 cunina koji su jedan do drugog.

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world185 Northstar Mountain Dojo #world181 Northstar Mountain Dojo #world182

I dalje su slabi za mene, kao i njihovi slabasni napadi koji idu ka meni.
#card114
"Suvise je bilo lako izbeci ovo."
Vreme je da se uputim malo dublje u dojo kako bih zavrsio i sa ostalima sta imam.
Uzeo sam malo pilula kako bih se dodatno oporavio od nanete stete.
#card378
#card379
Pojeo sam obe pilulice

Pobio sam 10 cunina, opsta je evakuacija na ovom planinskom Dojou. Dok su neki civili bezali ostali su odlucili da mi pruze otpor.
// #card114 I dalje letim, cak i ovaj potez //
#card23
#card25
Pravim vrtlog koji je oko mene i daje mi 200 dmg na moj sledeci napad.
#card43
900 dmg, 35 cakre
Jos 7 vas smaraca..

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world184 Northstar Mountain Dojo #world184 Northstar Mountain Dojo #world183 Northstar Mountain Dojo #world183 Northstar Mountain Dojo #world187 Northstar Mountain Dojo #world184 Northstar Mountain Dojo #world183

Sve neki slabasani napadi, ha? Letenjem izbegavam sve sto ide na mene osim napada Kusanagija, tu sam se zamenio sa drvetom.
#card1
"Smrvicu sve ovo zajedno sa tobom sto si preostao."
#card52
1500 dmg

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Northstar Mountain Dojo #world185

Tlo je pocelo da podrhtava ispod mene, ali ni to nije neka pretnja.
#card1
Srusio sam ceo dojo i planina je pocela da se trese, velika stena pocela je da se rusi pred cunamijem i pala je sa druge strane planine, tamo gde nisam ja vec civili koji su pokusali da pobegnu.
"Sada sam siguran da su svi eliminisani."
* Tsumi se uputio nazad ka kapiji sela skrivenog u vodopadima *
Jos jedna uspesna misija za mene.
#card21