Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Blight Archipelago

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Blight Archipelago

Blight Archipelago HxcwoQC

Arhipelag Blajt sastoji se od grupa plutajućih ostrva smještenih u hladnim vodama shinobi sveta. Ostrva plutaju oko sebe, okružena visokim ledenjacima koji plivaju okeanskim strujama, stvarajući lavirint prepreka za svakog putnika. Talasi koji se lome o led na ostrvima su ogromni, i samo najveštiji ninje smeju se upustiti u opasne vode.

Fukushuki je napokon presao more i sada je dosao na jako ledeno mjesto i tu je vidio jako puno malih i velikih ostrva nacinjenih od leda. Nastavio je da koristi svoje vatrene moci zato jer su i veliki valovi udarali u te sante leda, tako da nije htio da ga ti talasi ponesu sa sobom.

Fuskuhuki je konacno dosao do kraja ove planine i sada nastaju mali otoci nacinjeni od leda tako da je Fuksuhuki aktivirao svoju tehniku vatre i krenuo da leti preko ovih ostrva. Dok je letio posmatrao je kako izgedaju i bili su jako fascinantni, ali Fuskuhuki nije planirao da im se priblizuje tako da je nastavio dalje.