Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hyorinmaru's Fury

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hyorinmaru's Fury

Hyorinmaru's Fury EnEPJnp

Bes Hyorinmarua nalazi se na opasnom planinskom lancu na severu shinobi sveta. Oštri vrhovi prekriveni su debelim slojem snega i leda, čineći putovanje pešice izuzetno teškim i opasnim. Jaki vetrovi koji se mču kroz područje stvaraju slepeće snežne oluje koje mogu zamagliti vid čak i najiskusnijem ninji, čineći snalaženje gotovo nemogućim.

Dok je Fukushuki letio u daljini je vidio ogromni lanac planina polako je i postao umoran tako da mu je bilo olaksanje vidjeti tlo na kojem je sigurno hodati. Tako da je brzo sletio na tlo i krenuo dalje kuda je i trebao, postao je malo zedan tako da je uzeo malo vode i nastavio svoj put.

Polako je tlo postajalo sve vise i vise prekriveno snijegom a zelenilo je postajao sve manje i manje, Fuksuhuki je dosao do planine pored koje je vec prolazio. Sjetio se da ce uskoro ici preko mora tako da se polako pripremao i koncentrirao za to.

Duboko u planinama silueta se mogla vidjeti kroz mećavu koja je po izgledu planina padala od postojanja svjeta. Usamljena sjenka čovjeka je kroz ogromne količine snjega se neometano  kretala brzinom neprikladnom ljudskom biću.


 Sa dva usjajena crvena oka je tragao za svojim metama, navodno su se zavukli u pećine planina. Bez dugo čekanja našao je jednog ninju koji je u hladnoži drhteći držao stražu.#card1366#card186#card164#card205#card183Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Hyorinmaru's Fury #world47

Zadržao sam sa stavom 200 dmg do kraja borbe i brzinom utreniranog samuraj sam prišao ne nadajućem ninji i oštricom razdvoio pojam njegove egzistencije. Napad ima 1200Dmg 400 zag cjepa misli i nade onih koji stoje na njegovom putu. Smanjujem cd na tsukiri stance sledeći potez je slobodan za korišćenje.
#card1371#card133#card203#card200#card15Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Hyorinmaru's Fury #world200

Izbjegavajući moj napad za dlaku on je čisto presjekao zid iza ninje nakon kojeg je zid skliznuo pod uticajem gravitacije i otkrio još jednog jonina u sobi pored koji je skočio da pomogne svome kolegi pa sam im velikodušno poslao po zamah sa svim svojim pojačivačima na prvog 1850i 400 zag na drugog 1600 i 400 zag
#card191#card147#card190#card15Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Hyorinmaru's Fury #world197 Hyorinmaru's Fury #world194

Poslali su neke napade kuče od munje je usporilo prvi nakon čega sam ga izbjegao drugi sam zaustavio sa šamarom malo me zabole ruka al nea veze(primio 200 zag). Ninja iza zida nije postigao radnu temapraturu i zato nije stigao da se odbrani od prosvjetljujućeg zamaha. Pao je mrtav u dvije strane jer se prepolovio na pola, ovaj drugi je bio zaprepašćen i samo je gledao u još ludji zamah koji je išao ka njema. 1800 DMG i 400 zag brzine na mladog teroristu
#card159#card15#card205#card416#card207Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Hyorinmaru's Fury #world192

Napadom sam isjekao i drugog jonin smrada i zamah ja konačno prešao granicu i presjekao čitav niz pećina davajući pogled kroz sve sobe ovog mjesta kao i na poslednjeg jonina koji se nalazio u barakama. Njihov vodja bi trebao biti na putu od ogromne buke i zatresanja kuće. Nije im još puno ostalo da žive pa sam skratio muke poslednjem momku sa zamahom 1900 Dmg
#card144#card200#card127#card15Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Hyorinmaru's Fury #world194

Poslednji shinobi na straži je pao i njegov vodja se taman pojavio da vidi njegovu smrt. Vidljivo je da ga nije puno pogodila ali je zato odma uskočio. Nisam ga tretirao ništa bolje od ostalih ninji samo sam poslao zamah na njega koji je bio poprilično problematičan za odbraniti. Prvi zamah me brani od tornada i puštam zag da prodje do mene drugi ima 2850 Dmg i ide na tennina.
#card15#card191#card199#card190Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hyorinmaru's Fury #world201

Izgleda da je tennin igrao moju igru i pojavivši se iza mene zamahnuo je ok brzinom 4 puta naravno to nije bio veliki problem za Kirei Uchihu. Nabacujem 200 prec na 3 poteza na ken. Sharingan se zavrteo i predvidio sve tvoje napade iz blizine zatim tajnim probadanjem uchiha klana nabo sam te sa 2800 dmg. Špic mača je djelio sve pred sobom na sitne komadiće.
#card1367#card1372#card1375Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hyorinmaru's Fury #world204

Vidjevši veliko ne poštovanje tenina prema mojim zamasima čak i uvredu sa novopostavljenom barijerom jer ukazuje da misli da je kirei običa pička te da će pobjeći iz borbe. Zbog ovog Kirei nije dao obraza vodji i uzvratio je sa svojim najslabijim napadom. Iz zajebanog ugla bljesnuo je mač na tenina.
#card15Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hyorinmaru's Fury #world206

Baca mi neke svjetlucajuće loptice koja eksplodira prvu sam iskoristio da naoštrim svoj mač i sa svježom oštricom sam spretno sašio po dijagonali ovoga takozvanog vodju. Napad je strašnog obmjera iako njegov napadač nije uložio zrnce truda jer se smorio od tenina koji je samo naučen da bježi još ima obraz da postavi barijeru protiv bježanja.
#card416#card15Hronično Brži
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hyorinmaru's Fury #world211

Vodja bande nitkova je mislio da je zamah Kireia nešto lagano za blokirati kao što su njegovi medjutim izraz na tom licu je bio neprocjenjiv kad je zamah nastavio kroz liptu chakre i napravio od njega još manjeg čovjeka nego što je bio. Momentalno je crko bez puno primjedbi.
Nakon ovoga Kirei je opljačko njihovo skrovište do zadnjeg ryoa i tag bombe pa ih je potom sve sahranio sa jednim Kirinom.Hronično Brži