Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zakina Island

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zakina Island

Zakina Island 0132cc1324f3d97c44d002db50a5e736724d4a27_hq


Ostrvo koje se nalazi u Centralnom Uzanom moru. Retko naseljeno ljudima, ali zbog blizine obali koristi se kao pristanište za velike brodove koji prevoze putnike sa jednog na drugi kontinent.  Mala luka na severnom delu ostrva puna je čamaca koji služe da se ljudi prevezu do obale.

Došao je zajedno sa Jotarom na ostrvo gde su trebali da započnu svoju novu misiju. Ostrvo mu je izgledalo super tako da je krenuo da šeta malo kako bi izvideo teren i uverio se da su za sada dovoljno bezbedni.

Kada je dosao sa Ichigom na mesto misije prvo je odlucio da sedne malo i da procita svoju knjigu, nije znao sta je u cilju Ichigu ali je obojici bilo jasno da trenutno nece nista raditi dok se malo ne odmore od puta.

NJegov saborac ostao je da čita knjigu i odmara dok je on sam tumarao po naizgled pustom ostrvu. Ceo ovaj svet bio mu je depresivan i nikakav. Iako je pre ovoga živeo u svetu gde je bio bog smrti imao je razonodu.

Kada je dosao sa Ichigom na mesto misije prvo je odlucio da sedne malo i da procita svoju knjigu, nije znao sta je u cilju Ichigu ali je obojici bilo jasno da trenutno nece nista raditi dok se malo ne odmore od puta.

Neka nostalgicna osecanja pocela su da ga obuzimaju. Kroz glavu su mu prolazila razna secanja koja je imao na stari svet. Čudan osećaj obavio ga je oko srca pa je rešio da se malo udalji kako bi bolje pročistio misli za misiju.

Nakon sto je otvorio knjigu setio se da bi mogao nesto da pojede izvadio je iz svoje torbe jedan sendiv koji je lagano otvorio. Setio se da bi mogao da popije i nesto te je iz svoje torbe izvadio vodu.

Nakon sto je otvorio knjigu setio se da bi mogao nesto da pojede izvadio je iz svoje torbe jedan sendiv koji je lagano otvorio. Setio se da bi mogao da popije i nesto te je iz svoje torbe izvadio vodu.

Dok je tako išao ostrvom koje se zvalo ostrvo Zakina naišao je na neki potočić. Već je izgubio svog partnera iz vidokruga, ali nije se mnogo brinuo ipak njegov partner koji se zvao Jotaro je bio i više nego spreman da se odupre silama tame.

Kada je izvadio flasicu sa vodom lagano je otvorio cep koji je drzao zatvoren vodu kako se ne bi otvorila i prosula. Kada ju je otvorio shvatio je da bi mogao da doda malo majoneze u svoj lepi mali sendvic.

Potočic mu je izgledao jako interesantno. Voda koja je zuborila ulivala se u manje jezerce nesto nize ka obali. Izgleda da je jezero nastalo kao prirodna pojava neke plime i oseke koju je okolno more vrsilo na to ostrvo po nazivu Zakina.

Kada je uzeo majonezu iz torbe, i stavio na svoj sendivic polako je zagrizao prvi komad sendvica, shvatio je da mu nesto fali te je uzeo i malo kecapa koji je nasao negde u blizini a onda je i njega stavio.

Pre nego sto je odlucio da se spusti do jezera resio je da istrazi lepo potok i vidi ima li sta interesantno oko njega. Drvored na izgled veštački postavljen nalazio se sa jedne strane, ali pretpostavio je da je za to ipak priroda kriva.

Sada kada je imao i to na sendvicu bilo je vreme da konacno zargrize taj sendivc ponovo, kada je to uradio i popio par gutljaja vode shvatio je da mu treba ipak neki jogurt uz ovo, potrazio je po torbi i konacno ga nasao.

Drvored sa leve strane potoka delovao mu je interesantno. Posebno zbog par ptičica koje su neometano tu cvrkutale premestajući se sa jedne grane na drugu granu. Voda u potočiću bila je izuzetno bistra tako da se mogao videti gotovo svaki kamen.

Uzivao je svom sendivicu u kom se nalazio paradajz, kobasica domaca, kupus salata, kecap, pavlaka i salama. Stavio je i malo sira cisto radi reda. Kada je to pojeo, izvadio je svoju flasicu vode i popio malo, kako bi se opustio malo.

Pored kamenja koje se videlo u prozirnoj vodi potočića i po koja riba bi projurila nizvodno ka velikom jezeru. Kada je to video setio se da nije ništa jeo gotovo ceo dan tako da je resio da napravi sebi veceru sada.

Kao sto sada pliva ovde, tako je to uradio i prosli put kada je bio na ovom mestu, to mu je vec postala tradicija da ovde posle dobro odradjenog puta uzme sebi malo slobodnog vremena da se opusti i uziva.

Prvo je mačem iskopao manju rupu koja bi trebala da mu sluzila za vatru gde ce ispeci svoj obrok. Nadao se da mu nece trebati mnogo da upeca nešto, ako ga sreca sa ribom ne posluzi uhvatice nekog raka koji su tu blejali.

Proslo je oko pola sata otkad je usao da zapliva morem, nakon sto je zavrsio kupanje izasao je napolje, osusio se obukao svoju borbenu opremu te se zatim uputio pravac laganim koracima prema nekoj durgoj obali kako bi jos malo plivao morem.

Otišao je i rpvo što je uradio nacepkao je drva za vatru pa to odvukao nazad do mesta za ložište. Sreća ga je poslužila pa je imalo dosta suvih grančica tu okolo. Kada ih je sve skupio i dovukao slozio ih je kako bi sto pre upalio vaatru.

Kada je dosao do sledece obale opet je pomalo ogladneo te je samo izvadio svoj sendivc to jest jos jedan koji je bio u njegovoj torbi i krenuo da ga sa uzitkom jede kako bi povratio snagu od plivanja morem.

Nakon sto je dovukao drva za vatru otišao je da nađe neko sirovo drvo koje se nece tako lako polomiti. Bilo mu je bitno da samo bude dugačko i pravo. Neko vreme proveo je trazeci i kada je konačno našao vratio se do vatre.

I ovaj sendvic je bio bez majoneze te ju je uzeo iz torbe posle par sekundi ceprkanja po njoj i nasao je. Lagano je otvorio otvor od cepa i samo lagano stisnuo i majonez je krenuo da curi po sendvicu.

Od drveta koje je doneo kraj vatre pokusao je da napravi koplje. Jedan kraj prvo jepodelio na cetiri dela stavljajući dve grancice u obliku krsta. Nakon što je to odradio vezao je sve lepo kako bi stojalo cvrsto kada ubode ribu.

Kada je zagrazio sendvic setio se da mu fali kecap koji je opet zaboravio da stavi, stvarno je zaboravan bio Jotaru po prirodi. Lagano je iz svoje torbe izvadio svoj kecap i uradio isto sto i sa majonezom, otvorio cep i krenulo je..

Konačno sve je bilo spremno za njegov pecaroški pohod. Zadigao je nogavice i bosonog ušao u vodu kako bi pokusao da ulovi nesto. Voda je bila neverovatno hladna pa mu je neko vreme trabalo da se prilagodi. Skinuo je sve sa sebe sem donjeg dela kako ne bi iskvasio akoo upadne unutra.

Krenula je da kaplje kap po kap kecapa koji je tako tuzno izgledao jer ga je samo malo ostalo, ali ipak nije voleo da sdeti ni na cemu, te je do zadnje kapi kecapa sve stavio u svoj sendivic, a nakon toga ga zagrizo.

Kada se konacno prilagodio na hladnocu vode otisao je do sredine i poceo da posmatra. zverkao je levo desno ne bi li kojim slucajem ugledao neku pre nego sto projuri pored njega. I baš u jednom trenutnku video je. Krenmuo je stapom ka njoj.

I naravno posle sendvica je morao da uzme jogurta, kojeg nazalost vise bilo nije. Te je morao da se posluzi ovog puta sa vodom koje je sve manje i manje bilo, razmisljao je cak da pije vodu sa mora, ili ipak ne.

Improvizovano koplje zabolo se u zemlju a on je iza sebe mogao da vidi kako riba histericno pliva ka jezeru ne bi li se spasila od jos jednog napada. Taj čin koji je izveo uzburkao je vodu pa su se ostale sakrile.

Kada je zavrsio sa jelom bilo je vreme da pocne malo da leca nije imao vise sta da radi ali i dalje se osecao umornim, teje odlucio da se opusti uz zabacenu udicu. Nasao je stap kao i mamac te zabacio.

Opet je morao da ceka da se voda potpuno smiri kako bi mogao da ponovi radnju od malo pre. Dok se voda smirivala pogledao je ka drvecu i pticama. Poceo je da duva neki vetar pa su se sve razbezale kud koja.

Kada je zabacio udicu bilo je samo pitanje vremena kada ce se nesto upecati, dok je cekao da se nesto upeca, poceo je da se priseca kako je sve pocelo u ovome svetu. Prvo je bilo to stvaranje kod onog mesta.

Kada se konacno voda smirila krenuo je da promeni poziciju malo i dođe do boljeg dela. Hodao je polako ne bi li uznemiro vodu opet zato sto ga je previse mrzelo da ceka. Video je malo dalje ribe kako mu se priblizavaju.

Nakon toga prvo sto mu je billo objasnjeno jeste da je reinkarniran, skroz drugo telo bez i malo sposobnosti iz proslog zivota, kao i nova prilika da se se osveti za sve sto se dogodilo u proslom njegovom zivotu i ponovo ojaca.

Kada su se ribe iz daljine konacno priblizile na razdaljinu koju je mogao da ubode kopljem udahnuoo je par puta a onda krenuo brzim potezom da uvati jednu od njih. Zabo je stapom i munj se rasprsnuo svuda oko stapa. Da li je pšogodio?

Prvo sto je tada morao da uradi jeste da se snadje za mesto u kom ce ziveti, u gradu pocetka takozvanom Keonu. Kroz glavu su mu se jos tada pomalo vracala secanja iz proslog zivota, na cerku i bivsu zenu.

Ovog puta je izgleda ubo. Štap je bio težak dok je vadio i kada je konačno izvadio video je ribu koja se jos uvek koprca na improvizovanom koplju. Izašao je iz vode i krenuo ka vatri. Bilo je vreme da je zapali.

Sve je pocelo od njegove pocetne titule aprentica, tada je bio kvalifikovan za najmanju titulu ratnima Keona, bio je lako doci do nje, njegova prva poznanstva u Keonu su bila polako pocela. Upoznao je ljude i raznih svetova, i cuo razne price.

Dok je isao ka vodi trudio se da mu riba ne ispadne pa je sa obe ruke morao da pridrzava improvizovano koplje. Uvek sa sobom je nosio i nož koji mu je sluzio sto za odbranu tako i za pripremanje hrane.

Ako se ne vera prvu osobu koju je upozno bila je Ichigo, on je i njegov trenutni partner, dolazi iz sveta shinigamija i jedan je od boljih maceovaca koje je upoznao za ova svoja dva zivota koja ima iza sebe.

Izvadio je nož i svog džepa i počeo da cisti ribu na tacno onaj nacin koji su ga naucili dok je bio u svom svetu. Dete iz njegovog sveta moralo je da zna da se prilagodi svakoj situaciji i prezivi na bilo kom mestu.

Bilo je tu jos dosta osoba pored njega, kao sto su i zene. Jedna od kojih ce najvisi pamtiti je ona iz kafane koja se napila pa ju je morao voditi kuci. Zapravo nije morao ni dan danas mu nije jasno zasto je to uradio.

Nakon što je završio sa ciscenjem ribe nataknuo ju je na neki improvizovani raznjic koji je napravio od obicnog drvceta i odlozio sa strane naslonjenu tako da ne pipa zemlju. Krenuo je da zalaze vatru. Uvek sa sobom imao je kutiju sibica.

Zapravo razgovor sa njom mu je probudio dosta secanja na njegovu bivsu zenu, koje bi vise voleo da se ne seca, ali sta je tu je. Bas se bila napila to vece, jadna devojka, novi zivot, a upropastava ga alkoholom..

Iz ranca izvadio je neke papire koje je imao i koji su mu sluzili za citanje da bi ubio vreme, kako ih je tokom puta sve vec procitao nisu mu vise bili potrebni pa su odlicno mogli da posluze za potpalu.

To su bile jedni od misli koje su mu se vrtele glavom, alkohol definitvno nije bio resenje u ovom trenutku, jedino za sta su reinkarni opet rodjeni je to da se bore protiv tame i vrate svoje svetove iz kojih su dosli.

Zapalio je iz drugog puta jedan od papira i odmah ga stavio ispod drva kako bi plamen krenuop od dole na gore. Znao je dosta dobro da pali vatru i često je to radio kada se nađe ovako u prirodi.

Odma tu istu noc je vec pozeleo da napusti ovaj grad postao je warior, upoznao osobu koja je delila isto misljenje kao i on. Nedugo nakon sto se prijavio za Keona i postao jedan od Rimora dobio je svoju prvu misiju.