Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Warrior Ispit: Riromendo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Warrior Ispit: Riromendo

Čestitam Riromendo! Položio si ispit.

Sa ozbirom da je prosao kroz mnoge zamke koje je naravno i izvukao i koje su bile zajebane,nije mogo vise da nastavi niti je imao sad neku volju upao je u neko blato sa koje nije se mogao izvuci tako da se snasao sa onim ostalim sto je bilo bas kul.

ja sam RIromendo i ovo je treci Warrior ispit.

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world87

Kao sto je i pomislio dok je hodao tako ravno odjednom je stao videvsi strelice koje od nekog zida ispaljenje ka napred koji su isli pravo na njega ali naravno pripremajuci se te je uradio svoji napad ispalivsi veliku vatru u kojem tom trenutku bio veliki suriken koji je ponistio sve strelice,bilo je bas kuliraja i nastavio je napred uzbudjeno.
#card23 #card28
(ispaljuljem do 351dmg+ dmg od aure i preciznosti, dmg ukupno je 551 i ponistio strelice.imam 180 lvl aure i 90 dmg na vatru)
Hp:75/425
en:265/265
moc:120/660

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world88

Stao je odjednom u gard videvsi da se nesto priprema tako se i on pripremio dok se vatra pocela pojavljivati i sijati i sijati od tog zara tako je napravio kuglu a zatim je ispalio na taj napad koji ga je neutralisao naravno a aura se pojavila naravno i nastavio dalje.
#card30
(napad je 650 dmg i imam 100 lvl aure i 50 dmg na vatru)
Hp:75/425
en:265/265
moc:220/660

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world86

Kao sto je i ocekivao znao je da ce proci i ako je to nekako proslo brzo a opet bezbedno,obrisao je sa rukom celo tako da mu je bilo lakse.imao je jos svojih moci i snage da nastavi vise nije hteo da staje dok ne pomisli u trenutku tom da odmara mada mu se nije ni cinilo kao sad vreme za odmaranje barem je tako mislio,nastavio je dalje laganim korakom.

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Warrior Ispit: Riromendo #world1

I konacno je bilo vreme kada je konacno osetio slobodu na svojim nogama,ubrzo se setivsi svoje moci koji bi izbacio naravno kako fokusirao tako je izbacio svoju moc koja je obavijala oko njega ona jaka i koja svetli i ti delovi koji idu oko tela i cinilo se kao da blato ili neka obicna voda koja ga prska nebi uticalo koji bi to odbijalo a da fizicki ne steti vec ko da prolazi kroz nesto mekano sa strane koji ga zaobilazi.tako je skocio dok je bio spreman.
#card109
(izbacujem 400 moci)

Hp:75/425
en:265/265
moc:260/660

Nakon sto je dalje gledao sta bi mogao da uradi kada dodje do dela gde bi nesto preskocio naravno cinilo se poput nekog blata i ako jos dalje se nije mogoa pomeriti ali je brojao i sekunde i minute koji su prosli barem kada bi mogao to negde da isara.

rastezao je svoje ruke posto je mogao da to da barem pomeri sve dok ne dodje trenutka gde bi mogao i noge tako se pripremao dok mu je bilo vec dosadno da se ovo vec desava da prolazi na razne zamke i da je jos bio dobro.tako se pripremao u mestu dok jos nista nije radio.

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world94

(cd na elemental transform)

Dosadile su ove zamke,ko jos dobije dva puta istu zamku samo sto ovog puta nije se mogao pomerati i ako na drugu nogu osetio taj mali bol koji je prestao ali je bilo naporno to sto je stojalo tako,bilo je neizdrljvo da ne zna sta ce ga cekati a da ne moze pomerati noge tako je za svaki slucaj uzeo pilulu.
#card810
Hp:75/425
en:265/265
moc:660/660
(posto ne radi vrednosti jbg xD)

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world82

(cd na scaling sky circle)
Odjednom osetvisi kao neki trn na nozi i ako nije bio svestan koji sekundu i tad kad se osvestio znajuci da je upao u zamku i ako nije osetio neki bol u nogama naravno nije se mogoa pomerati sto je opet bilo jako neprijatno ali opet pokusace da se odbrani sta god to dolazilo i ako je dalje mogoa koristiti barem ruke,eh steta da je naleteo na ovu zamku.

Član 'Riromendo' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Dungeon Trap' :
Warrior Ispit: Riromendo #world82

(imam sve u invertaru sto mi treba)
Kuuuliraja. Nalazio se u pecini i ako naravno htedo da isproba svoje vestine na cudovistima ako su ih imali i da uradi ovo kako bi mogao da napreduje i dokle je dogurao.taman je hteo da postane ratnik kako bi u tom trenutku znao sta mi mogao sledece da uradi,i ako mu se nisu cinile ovo stvarnim ali ipak ovo je poput nekog ispita,bilo je bas kuliraja tako da je nastavio dalje jedva cekajuci da se uzbude kad ga vide.

Ovo će biti tema u koju ću raditi svoj Warrior ispit.