Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hashirama's House

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hashirama's House

Hashirama's House Origin10

Hashiramina kuca nalazila se na obodu grada. Locirana na brdovitom predelu, prepunom zelenila. Mir je ono sto je njemu bilo potrebno u ovim trenucima. Potpuna kontrola nad sopstvenim mislima bila je imperativ u ulozi protagoniste nekog novog, nepoznatog svega koju Hashirama igra na, makar za sada, malom, minijaturnom, neprimetnom platnu. Ako zeli da shvati svoju svrhu, a pre svega prezivi - morace da sinhonizuje korake sa vremenom u kom se nalazi.Quote :

Theme :
Hashirama je stajao ispred ulaznih vrata koja su bila od punog hrasta. Intuicija mu je povela ruku u desni dzep u kom je, nakon kratkotrajnog ceprkanja, nasao srebrni kljuc. Ubacujuci ga u bravu, blagim okretom kljuca u smeru kazaljke na satu, mehanizam je skljocnuo i vrata su bila otkljucana. Laganim koracima, Hashirama je usao u svoj novi dom, okrecuci se za sobom nekoliko puta. Hteo je da bude siguran da ga niko nije pratio.
Quote :

Theme :
"Ahh, kako bude - bice." rece crnokosi mladic sam sebi, nadajuci se da ce uspeti da se oslobodi prevelike tenzije koju trenutno oseca.Quote :

Theme :
Mladic izvadi noz koji mu bese u futroli na kaisu oko pasa. Ogledajuci se u ispoliranom secivu, njegovo lice se ponovo izdeformisalo u nervozni osmeh. Hashirama uze noz i poce vesto da ga vrti medju dugackim, jakim prstima.Quote :

Theme :