Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Temple Exit

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Temple Exit

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Temple Exit 2f3fb0d0c18db04d4dbec2c9be84a745

Prolaz je trajao samo trenutak, a već sam se našla u drugoj sredini. Nisam mogla verovati svojim očima. Videla sam pustinju oko nas! Cezar i ja smo se i dalje držali za ruke. Poskočila sam i zagrlila ga kao da mi je najrođeniji. Bila sam stvarno srećna što smo uspeli da izađemo iz pećine.

Bravo kapetane, uspeli smo!!!!!!!! - vikala sam obgrlivši ga jako.

Malko sam se smirila a onda bacila pogled oko nas. Nigde nikog nije bilo, samo pustara i poneki topli talas vetra.

Šta misliš, hoće li i ostali poći za nama? - upitala sam ga i dalje puna euforije.

Otvorio sam teške kapke koje je obasjavalo zlatno sunce. Nisam ga video dugo, srećniji u životu nisam mogao biti. Ines me je zagrlila, malo jače, al nije mi smetalo posebno u ovakvoj situaciji. Oboje su bili srećni, samo je bilo pitanje vremena kad će ostali da proprate

"Bravo bella!!!"


Rekoh Ineski, bio sam najponosniji na nju i sebe, ali za dosta stvari u ovom prokletom lavirintu im je trebala pomoć. Dal to bila Yukiteruova mobilnost, Ranekijeva vatra ili Taiseievi urušeni nožići ne verujem da su mogli jedno bez drugog. Na njenu brigu o ostalim članovima rekao sam

"Pa nisu oni pič~"


Na šta je Veljko prvi izleteo iz portala, a za njih i ostala trojica

"Eto ti odgovor na tvoje pitanje"


Nasmejao sam se i sačekao sve da dodju malo k sebi

Raneki je nakon Cezara i Ines sacekao i da Veljko prodje kroz portal, ipak nije zeleo da rizikuje. Ipak su preveliki put presli i zaista nije uopste bilo lako, mislim dovoljno je reci da nisu cak bili ni u svojim telima tokom svega ovoga. Dok je Veljko prolazio, Raneki je razmisljao malo o svemu. Toliko se udubio u svoje misli da se na trenutak cinilo kao da je vreme potpuno stalo. Razmisljao je o tome kako je umalo mogao da umre na ovoj avanturi, kako je stavio Yukitera u jako nezgoodan polozaj kada je ovaj upao u njegovo telo i konacno dosao do zakljucka da je sve to posledica toga sto on nije dovoljno mocan.
Pre njegove smrti i dolaska na ovo mesto, Raneki je uvek bio mocan i sada ga je jednostavno ubijalo u pojam to sto ne moze nista da uradi. Njegova arogancija prosto nije mogla to da podnese. Njegove misli prekinuo je bucan portal kroz koji je Veljko prosao. Raneki je pre ulaska u isti, aktivirao jos jednom moc kristala.


#card835

Nakon izvrsenog senzora, usao je kroz portal. Prolazak kroz njega nije bio drugaciji od prolaza kroz obicna vrata, jednostavno se i ne oseca tranzicija. Na izlazu je video Cezara, Ines i Veljka i tada je shvatio da je na dobrom mestu. Nije nista zeleo da kaze vec je samo stao pored i cekao ostale.

Član 'Yukiteru' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Temple Exit #world68

Blizu ulaza vas čeka blago. To su zlatni svitci(2000 kovanica) sa zapečaćenim itemima, novcem ili mocima (Crystal Chest). Postoje samo 3 tako da ih morate podeliti medjusobno.

Bilo mi je drago što smo na kraju svi uspeli da se izvučemo. Pa ipak, bila sam zabrinuta za Veljka. Zbog njega smo pošli na ovaj put, i najzad ga izvukli odatle, a za sve vreme je bio ili čudan ili tih. Kako i dalje nemam tu slavnu titulu koja mi je potrebna da bi razgovarao sa mnom, odlučih da se fokusiram na svoje ljude iz tima.

Društvo, čestitam!! Hej, šta je ono tamo?

U sledećem trenutku videla sam nekakvo blago kod ulaza i pokazala na njega. Odmerila sam sve oko sebe i gledala ih u čudu. Usudila sam se da priđem i uzmem jedan od zlatnih svitaka, onaj središnji, a onda se malko udaljila i stavila ga u ranac.

Kako je moglo proći, odlično je prošlo. Iskreno me je za sad više zanimalo stanje ostalih timova, kad smo mi već završili objektiv. Kako će oni znati? Eh, valjda će nekim čudom skontati. Nisam primetio blago sve dok nisam video Ines kako mu prilazi. Ispratio sam je, gledajući tri svitka. Don't mind if I do. Uzeo bih ovaj skroz desno, te se okrenuo timu

"Ima još jedan, ima li neko želju da ga uzme?"

Na izlazu nas je sačekalo nešto malo, tako nazovimo blaga. Nije me mnogo zanimalo šta smo pronašli, ali rekoh što ne bih uzeo. Niko se nije još ponudio. Možda se čak i vratimo u naša tela pa ga Taisei zadrži. Ne bi mi ni smetalo da se to desi. Prišao sam i uzeo preostalo blago.

Raneki je kratko odmerio blago. Nakon par sekundi je samo nezainterosavano skrenuo pogled sa njega i pustio da ostali pokupe sve. Nakon sto su rasporedili 3 svitka medjusobno, napravio je par koraka i naslonio se na stenu koja je bila jako blizu njih.

Slobodno uzmite, ne treba mi neki misteriozni magicni svitak kako bi postao jaci.

Kratko se izjasnio Raneki, cisto u slucaju da nekoga zanima njegovo misljenje. Nakon toga, misli su mu prelile u zabrinutost, zato sto se jos uvek nisu vratili u svoje pravo telo.

Gledao je u svoj tim kako uzimaju neke svitke ,nije bas bio zainteresovan previse oko toga ,vise se brinuo da li ce se vratiti u svoje telo. Nije zeleo da bude Raneki ,pa pobogu kako ce objasniti svima u gradu da on ustvari nije RAneki vec Taisei , uf vec ga je bolela glava od toga.

I sta cemo sada ? Da ostanemo ovako a ? Bleja ,super .

Slegnuo je ramenima.

U trenutku izlaza iz hrama vaše duše se vraćaju u izvorna tela.

Kako smo svi kolektivno krenuli da izlazimo, kletva lavirinta je polako opadala. U početku ništa se nije dešavalo, tek nekoliko koraka van osećao sam se pomalo drugačije, veće, moćnije. Pogledah dole kad ono mišići. Čudno mi je u početku bilo, ipak proveo sam baš dosta vremena u telu male devojčice, umalo pa se i naviknuh. Štaviše, osećao sam se još moćnije od mog poslednjeg boravka u svome telu. Ne znam šta se desilo u medjuvremenu, al svidelo mi se. Okrenuo bi se ka Ineski i osmehnuo, sve je prošlo u najboljem redu

"Vreme je da se vratimo u Keon"


Rekoh ostatku tima, solar stone koji se nalazio kod mene je polako počeo da slabi. Nisu smeli da odugovlače više, posebno ne na bilo kakve proslave, biće toga dosta ako se vrate u Keon. U već poznatoj formaciji krenuli su nazad ka svome novom domu.

#card832

Temple Exit N6YsyWo

Treptaj oka ponovo je učinio svoje. Srce joj je zastalo, a onda odjedanput počelo lupati kao nikad do sad. Krv je strujala kroz čitavo telo, a emocije prožimaše sve glavne tačke tela. Bilo je kao da istovremeno oseća sreću, strah, bes, tugu, uzbuđenje, jezu, mržnju. Zar je sve to izgubila kad je napustila svoje telo? Ili se sve pojačalo od onda? A onda se pojavila i ona.

Dobrodošla nazad! Jesam li ti nedostajala? - upitao je njen odraz.

O neee, o neeee, a taman sam zaboravila na tebe! - mislila je Ines u sebi. Zapravo joj je bilo drago što je na dobro poznatom mestu, zaštićena svojim mislima i odrazom koji joj je preko potreban, samo nije želela da prizna to. A ona, ona je sve znala svakako, nije ni morala da je pita.

Njene misli prekinuo je Cezarov glas. Kako je bilo čudno! Kao da je slušala sebe, a i nije, navikavši na drugo telo, drugi glas i sve što ide uz njega. Da, trebalo je krenuti nazad, posao je bio završen. Tako i beše, i oni lagano krenuše ka Keon gradu.