Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | First Temple: Ruins Cave 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

First Temple: Ruins Cave 3

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

First Temple: Ruins Cave 3 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Kako su probili vrata tako je bizarna družina ušla u sledeću pećinu. Prvo su mu se oči navikavale na ovu žutu svetlost, a onda... Nije mogao da veruje šta vidi istim. To je bio Guts. Protrljao je svoje oči par puta ali to nije pomagalo. Sada je već zaboravio na svoje suigrače i odmah upalio svoje šesto čulo za moć.

G-Gutse...?

Nije smeo da ostane iznenađen. Uspeo je nekako da se sabere i da nastavi konverzaciju pretvarajući se da zna kao Holston i Sangwo.

Jesi dobro šta ti se desilo?
#card106

Nakon što su gvozdena vrata bila srušena ušli su u novu prostoriju.Prvih par sekundi opet je morao škiljiti i nije vidio baš najbolje.Nakon par sekundi normalno je otvorio oči te vidio neku osobu koja je tu stajala i čekala nekoga.Odjednom, začuo je Vuleta kako izgovara Gutsovo ime.Rastresao je glavom jer nije mogao da vjeruje šta se dešava.Protrljao je oči i vidio Gutsa kako ih čeka.

G-G-G....

Nije mogao riječi da izgovori.Prosto je ostao bez glasa.Nije mogao da vjeruje da ih je na ovaj način želio iznenaditi.Sekunda je falila da niz Hanov obraz krene suza ali se ipak suzdržao.Lagano je krenuo prema njemu ali se opet zaustavio.Shvatio je o čemu se radi.Sigurno je neka iluzija i na ovaj način pokušavaju da Hana i ostatak njegovog tima stave u neku zamku ili slično tome.Nije moguće da se tek tako pojavi u toj prostoriji...Samo je gledao svoje saborce čekajući šta će oni da urade jer se Han nije mogao pribrati.

(u trenutku kad smo usli u novu prostoriju, zateklo nas je nesto zaprepastljivo... Na sred prostorije stajao je, ni manje ni vise, Guts.. No Guts nije progovarao, nemo nas je posmatrao sa razdaljine.. Razne misli su mi prolazile kroz glavu.. Kako je on dospeo u ovu prostoriju? Zasto cuti? Sta se ovo desava uopste? Jednostavno, nesto nije bilo kako treba.. To se moglo osetiti u vazduhu.. Osim toga, neki smrad u ovoj prostoriji bio je maltene neizdrzljiv.. Sve mi je ovo delovalo sumnjivo.. Drzao sam se Vuleta jer je on upalio senzor, cekao sam da me obavesti ukoliko bude doslo do tehnickih problema.. Nisam nista govorio, hladnokrvno sam cekao, posmatrao i razmatrao njegov potez.. Guts-ov)..

Nije shvatio i dalje šta se dešava. Srećom, smirenost je bila tu i pokušavao je da izvadi Crystal Sense i odrade ono što su radili u svakoj prostoriji. Nije skidao pogled sa ovog imaginarnog Gutsa iako on ništa nije radio, niti progovarao.
#card835

Pokupio je kristale. (za sada kod sebe ima 8)

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
First Temple: Ruins Cave 3 #world47

(Vule je jednostavno ignorisao Guts-a, ali ja to nisam mogao da uradim.. Zainteresovao sam se, mozda i vise nego sto sam trebao.. Emocije sam odbacio po strani, ostavivsi samo svoj entuzijazam, sumnjicavo, prilazim mu i spustam ruke na njegova ramena cekajuci reakciju////ne diram ga ukoliko ima neki skriveni poison ili ce me napasti. Kao sto sam napomenuo, veoma sam sumnjicav i spreman za odbranu////sto sam mu se vise priblizavao, razlika koju sam primecivao postajala je sve veca i veca, ukoliko je on ulizija, moje ruke ce samo proci kroz njega.. Izgleda da mroam jos cekati da bih saznao, mozda se nesto iznenada dogodi, moram biti spreman)..

Duh se počeo tresti i besneti i konačno se zaleteo na Vuleta jako brzo.

ŠTO SI ME UBIO PIČKETINO

ŠTA SAM TI JA SKRIVIO

U ruci je od energije koja je jos nekako ostala tu u hramu stvorio noz ali par sekundi potom se raspao sa besom u ocim. Dok mu je telo nestajalo uspeo je da kaze samo jedno.

PROKLET BIO VULEEE!!!

Nije mogao da veruje šta se dešava i šta ova imaginarna figura Gutsa priča. Stao je u gard kada se zaleteo na njega ali srećom, raspala se figura pre nego što je mogla da dođe do njega. U prostoriji je nastao muk. Vule je brzo razmišljao šta da kaže, ili bolje reći šta da slaže. Morao je prvo sebe da ubedi u tu laž, kako stara poslovica nalaže.

Ludi ste ako ćete mu verovati. Znam da i vi znate da to nije pravi on i da hram pokušava da nas zavadi da se međusobno pobijemo.

Prilazio je prolazima i video dve kosturske glave. Nije ni sam siguran da li da ih uništava ali moram je nekako da pokrene situaciju kako se ne bi puno razmišljalo o maloprijejašnjom događaju.

Uništite glave.
#card63

Glave imaju sada po 250 hp.

Nije mogao da vjeruje šta sluša svojim ušima.Ta Gutsova iluzija je pričala kao da ga je Vule ubio, u što je Han polako počeo vjeroti.No, Vuletovi argumenti su ga odmakli od toga i shvatio je da to samo hram pokušava da napakosti njihovom timu.Protresao je glavom kako bi došao sebi te je čuo kako Vule zadaje nove zadatke.Han i Sangwoo su u istom trenutku morali uništiti dvije kosturske glave.Govorom tijela su se dogovorili ko će na koju da ide.Han je odlučio uništiti lijevu dok je desnu prepustio saborcu Sangwoo-u.

Ovo moramo u isto vrijeme...tri, četri, sad!!!

Te u trenutku iz ruke ispali munjeviti laser.
#card43

250+75(brzina)=325dmg


Lijeva glava je uništena

(situacija se pogorsavala i pogorsavala.. Duh Guts-a odleteo je ka Vuletu i pokusao da ga napadne.. Ali mu je energija bila preslaba.. Huh, razmumem sta se desava, ovaj zli hram pokusava da me nadmudri! On zeli da mislim da je Vule odgovoran za sve! Kako god, ne smem se frustrirati, moram se usresrediti na novi zadatak, a on je.. Unistiti Glavu!!!)

#card64
(rukama sam razbio glavu)
-nakupio sam vec 100deff od pasivne-

Kosturske glave su se pretvorile u prah i krenule ka svojim uništiteljima. Prva se obmotala oko Sangwoa a druga oko Hana. Taj nevidljivi prah im se odjednom stvorio oko glave i stvorio istu tu lobanju oko njihove glave. Ova lobanja ce trajati dok ste u hramu, nećete moći da vidite nište zbog nje (zamracice vam oci) ali ce svaki vaš dmg biti dupliran.

Iza lobanja koje su uništene ostao je prolaz 1000hp 400defence. 

Nakon što su glave uništene Vule je primetio kako se one obavavijaju oko njihovih glava, ali sada mu je glavna namera pobeći odavde jer možda dođe još neki Guts i krene da priča istinu. Brzo je ispalio silovit napad na leva vrata i krenuli su da idu tamo. Ovo je bio Vuletov najjači napad do sad od njegovog boravka u ovom svetu, izgleda da se vraća u staru formu sve više i više.

#card70 #card448 #card87
(1100dmg, 120 moći uloženo. Ptica ima 860 dmg. 1100dmg+860dmg=1960dmg.)
(kamena pesnica čim se napravila se samo stopila sa vetrovitom pticom.)

Leva vrata su uništena

Čim su uništili lobanje, dok je Han trepnuo ta ga je lobanja oslijepila.Tačnije, obmotala se oko njegove glave te tako onemogućila čulo vida.No, u trenutku kada je Han oslijepio osjetio je ogroman doprinos moći, kao da je dobio neku dodatnu snagu.Osjećao se kao da se dobro odmorio poslije teškog, radnog dana.

Ko je ugasio svjetla?

Rekao je jer mu nije baš bilo jasno zašto baš on...zašto je baš on bio žrtva toga.Nadao se samo da mu ovo neće ostati zauvijek.Naime, samo par sekundi bilo je dovoljno da se krene gubiti u prostoru i da rukama pokuša opipati stvari te da se tako snalazi.Nije želio tražiti pomoć jer bi mu se sigurno smijali ili bi to izazvalo neku tako burnu reakciju saboraca, ne znajući da je i Sangwoo u istim problemima.Odjednom, na njegovo iznenađenje začuo je ogromno urušavanje.Zvuk ga je podsjećao kao na onaj kada su probijali vrata u prošlim prostorijama samo kao da je u ovaj napad uloženo dosta, dosta više truda i snage.Baš silovit napad, razmišljao je.

Prolazite u kristalnu pećinu. Neki od ovih kristala sadrže moć (dark kristali) tako da koliko dobijete na Crystal Sense duplo od toga ćete dobiti kao kristale.

Imate vrata se leve strane i ispred vas.

Kristale zrače svetlošću i moću i oni mogu da vam povrate 100 energije ako ih dotaknete.


Prolazi (vrata) imaju 3000hp i 150 defence.


(nakon sto smo ja i Han unistili lobanje, glave, one su nam se obmotale oko nase.. Nista nisam mogao da vidim, sve je bilo pusto, sve je bilo mracno.. Morao bih upaliti senzor kako bih uvideo, ali ga ne zelim trositi ovako rano, jos je rano.. Siguran sam da je jedan od njih ispalio snazan napad, to je verovatno bio Vule, zvuk me zaprepastio.. Takodje sam pratio zvukove koracanja Hana i Vuleta, i priblizio im se kako bi me obavestili u slucaju napada.. Verujem da smo presli u sledecu prostoriju, a mozda i nismo, ko zna.. U ovom trenutku mogu samo pratiti ostale, a u slucaju da me pecina mozda prevari i pokusa mi uvaliti neki drugi zvuk koji slici na koracanje, odmah cu to primetiti, jer sam se usresredio samo na jednu stvar.. Korake)..

#card104
-punim 40 moci-

Bukvalno su se okrenuli za 180 stepeni te krenuli nazad.Nije znao kuda hoda jer nije Vule očigledno nije progovarao ni riječi.Nije znao razlog vraćanja nazad, odnosno tog taktičkog povlačenja ako su već daleko dogurali i namučili se da to stignu ali nije se želio mješat.Sigurno je bilo da je Vule iskusniji i sve to zato Han nije progovarao ni riječi i pratio je samo da ne udari negdje u neki tvrd predmet kako se ne bi povrijedio.

(imam 280 munje od pasivne)

(izgleda da je preostalo jedino da se povucemo.. U neznanju punom parom trcali smo odakle smo dosli.. Nije bilo vremena za razmisljanje niti ispitivanje kapetanovih odluki, ipak je on glavni.. Kako god, nastavio sam pratiti zvuke trcanja svojih saboraca veeeeeOOoma brzo).

Teška srca provlačili su se nazad odakle su i došli. Taman kada su mislili da im je ostalo još veoma malo do kraja zadesila ih je ova tragedija i sada moraju da mozgaju gde se šta nalazi. Ovo je prostorija gde je bio Guts.

Hp=745
Ep=420