Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Wilsonovo šetalište - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Wilsonovo šetalište

First topic message reminder :

Wilsonovo šetalište - Page 3 Original

Wilsonovo šetalište jedno je od glavnih atrakcija grada.To šetalište ograđeno je raznim biljkama, stabljikama i slično.Često se mogu primjetiti osobe koje rade na terenu, tačnije na tom šetalištu.Tu su da svakodnevno brinu o biljnoj i životinjskoj sredini.Šetalište, kako je lijepo u popodnevnim satima, još je ljepše u onim večernjim.Tada se upali rasvjeta na samom šetalištu i mogu se čuti cvrčci koji proizvode razne zvukove.Na svakih nekoliko metara je smještena klupa za odmor i uživanje u pogledu koje pruža ta priroda.

Broj reči: 124

Broj reči: 123

Ah jeste ovisnost tu si u pravu. Volim da mislim da ih ja pusim zato sto zelim a ne zato sto moram da budem iskren. Nisam siguran doduse da li bih mogao da ih ostavim na silu. Mogao bih sigurno ako bih bas to zeleo tako. Da, mislim da je vreme da podjemo - Rece ovo Guts te ustade i krene ka kapiji grada.

Video bi jedno setaliste koje naravno bio zanimljiv pun prirode a tek isto zelenilom naravno skinuo je kacket jer se nije nalazio sa puno ljudi koji su bili okolo te je duvao vetar koji je bio prelep i opustio se u prirodi,nakon toga otisao je dalje sa ovog mesta isao je drugde.

svakim korakom je prolazio dok je gledao uredjena drva koji su stajala po redu podsecajuci ga na zivotu ovde od kad je tu i to svako secanje,gledao je oko sebe dok se koncentrisao za sadasnjost ovo vreme nije mogao znati koliko je dugo proslo od kad nije bio ovde.jedini zvuk je bio zvuk tisine i ako je zamisljeno slusao zvuk sunca kako bi zvucao kao toplota u kojoj tom trenutku prodire svetlo imao je svoji kacket na glavi jer je bilo vruce.periferno oko sebe je gledao i ako je sve bilo mirno,obicno je video one bake u komsiluku koje stalno gledaju sa balkona kao video nazdor a na te su milka i ona bese jedna koju se ne moze setiti ime ali bese prezime panuni, i ako su one bile dosadne babe jer su i inace malo dosadne al ih ipak voli,znajuci da su bile srecne tog jutra jer im je dao kafu tri u jedan i naravno ekespreso.tu gde se nalazio osecaj je neki osecaj nije osecao sad vise vetar koji duva jer je zastalo na koju sekundu dok nije poceo opet,dok se u njemu probudjivala neka jaka zelja sa necim i ako je razmislio sta bi to moglo biti.mada zasad bi uzivao u vazduhu dok je dalje gledao perifernim vidom oko sebe ne videvsi sad babe ali po koje ljude i zanimljive prirode naravno.