Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩️Skrovište Kireia

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩️Skrovište Kireia

Skrovište koje se nalazilo ispod archipelaga Uzumakia. Stvoreno je od predpostavke da neprijatelji uzumakija znaju za lokaciju organizacije. Ove sumnje sežu od poznatog trećeg takikagea koji je poznat po svojim tehnikama Yamanake, i izvlačenja informacia iz svoih neprijatelja. Skrovište je duboko u zemlji sa dugim hodnicima i stepenicama do njenih prostoria gdje se nalazi nepoznato. Čitavo mjesto ima sablasan osjećaj ukrašeno motivima zmija i drevnim simbolima.
⛩️Skrovište Kireia Bg__map__40__naruto_ol__by_maxiuchiha22_ddlq395-pre.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NzYwIiwicGF0aCI6IlwvZlwvODRkYzEzYjctYTJlNy00YjQ1LTgzZWMtMzExZTcyZTgyOTAwXC9kZGxxMzk1LTNmNjUwMzMyLTRiZDYtNDdlNy05ZjFiLThkNjZiZGJjNWFiYS5wbmciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MjA0OCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19Ni na nebu, ni na zemlji.
Nakon što sam pokupio sve iz uzumakia došao sam u prostoriu dosad rjetko korištenu, očigledno je bilo da mi treba plan za dalji postupak i kako ono mjesto više nije sigurno već sam od prije ovo pripremio. Usput sam uputio Haruta da je njegov posao ovdje gotov i da nema šta više tražiti dao sam mu nešto novca i poslao ga dalje svojim poslom.
#card771#card717Ni na nebu, ni na zemlji.