Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Operaciona Sala

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Operaciona Sala

Operaciona Sala Orochimaru%27s_experimentation

Mesto sakriveno u podzemnom delu Kage zgrade. Ovde gotovo niko nema pristup bez odobrenja nekog višeg ranka u selu. Vrše se razne operacije i ekseprimenti koji prinose poboljšanju sela i njenih shinobi-a.

Dolazeći na ovo tajno mesto kome je skoro svima zabranjeno da udju bez odobrenja nekog od viših činova u selu Vodopada.Za ovo mesto nisam ni znao da postoji dok me sannin gosn Yashin nije pozvao.Nije mi rekao zasto je potrebno da ovde dodjem,ali je sigurno nešto vrlo vazno i poverljivo jer zasto bi inače dolazio ovde.Kada sam sišao u podzemni deo kage zgrade tu su se nalazila neka metalna vrata,a iza njih ta prostorija u kojoj sam se trebao naći sa Yashinom.

Otvaram vrata i vidim par shinobija koje do sada nikad nisam primetio ali Yashina nije bilo.Ušao sam unutra obišao malo prostoriju i naslonio se na zid te čekao da se Yashin pojavi.Tennin Slayer
Orzek je dosao do Kage zgrade i tamo ga je sacekao jonin ninja koji ga je uveo u zgradu i zajedno su krenuli u podzemni deo zgrade. Dosli su do vrata i ninja mu je rekao da udje tu a zatim je otisao nazad gore. Orzek je otvorio vrata i tu je vec bio neki shinobi. Ta soba je izgledala kao operaciona sala i na sredini je bio bolnicki krevet na kome se izvode opreacije. Stao je u cosak sobe i cekao da Yashin dodje u prostoriju.

Pozdrav momci.-izgovori pri ulasku u salu za operacije nakon što je u njoj zatekao svoje pozvane goste, a usput se i javio zaposlenima.

Okupio sam vas dvojicu ovde kako bi testirao nešto, za to mi je potrebna jedna mala usluga od vas.-nakon toga izvadi kunai iz svoje torbice, a potom postavi otrov na njega, te poseče svoj dlan.

#card330 #card477

Uf, ovo baš i ne prija.-reče nakon sto je njegov dlan počeo da krvari, a otrov da se širi po organizmu.

Matsuda, Orzak. Slušajte me sada, izvadi ovaj otrov iz mene, a ti upali svoj Sharingan i kopiraj ono što radi, te zajedno izvucite ovaj otrov.
-pružio je svoju ruku prema njima dvojici, čekajući da započnu ono sto im je rekao. Kada završe sa ovim, će im objasniti zbog čega je ovo potrebno i šta želi postići ovim.

#card10Konačno došao je onaj koji nas je pozvao ovde,Yashin.Kada je zatražio uslugu od nas nisam mislio da će to biti da moram da vadim otrov iz njega samo zato što je nesmotren.Ali dobro moze i to,voljan sam da pomažem svojim prijateljima,a ovo je manje više bitno pošto se ne treba šaliti sa bilo kakvom vrstom otrova.
#card259

Sada pošto je Yashin bio spreman da mu izvadim otrov iz njega,navukao sam rukavice i krenuo sa poslom.


Mozda će biti malo neprijatno.

Krenuo sam sa vadjenjem otrova iz Yashinovog tela,on nije pokazio neke velike znake preteranog bola,ali ipak je tu i tamo zavrištao.Tennin Slayer
Yashin je usao u sobu i postavio je zadatak koji je bio malo cudan ali sasvim prihvatljiv. Orzek je upalio svoj sharingan nakon sto je Matsuda krenuo da healuje Yashina.

Sharingan!

#card1366

Orzek je iskoristio svoju specijalnu moc preko njegovog sharingana i kopirao je tehniku koju je Matsuda uradio.

#card1384
Kopiram Medical Procedure

Prisao je Yashinu i krenuo je da vrsi medicinsku proceduru na njemu.

#card259
Delim na ovaj potez 3 slota sledeci potez 2 slota

Samo tako nastavite, osecam kako otrov polako prestaje da deluje.- izgovori nakon sto su uspeli da urade ono sto im je rekao, bili su pri kraju, te je iskoristio priliku da im kaze zbog cega ovo rade.

Hvala, na ovome. Dugujem vam objasnjenje, Matsuda iako si medic shinobi, tvoje vestine treba jos da napreduju, Orzak je iskusniji i zbog svoh Sharingana lako moze nauciti ovu metodu. Uskoro ce mi trebati jedna kompleksnija transplatacija, za koju ces ti Orzace biti zaduzen.-nakon sto im je objasnio, odlucio je da doda jos nesto.

Matsuda, pre nekog vremena smo pricali o tome, kako zelis da mir siris i dalje od ovog sela. Iz tog razloga ti dajem dozvolu slobode sto se tice svih obaveza prema selu. Slobodan si da ides i uvek si dobrodosao ovde.

Ovaj proces izvlačenja otrova je malo zeznut ali ipak smo posle malo dužeg vremena uspeli da izvučemo sav otrov iz Yashina.Zapanjen sam ovim šaringan korisnikom koji je uspeo savršeno da iskopira moju tehniku.

Kada smo taj posao završili ustao sam skinuo rukavice i nasloio se na zid da malo predahnem,u tom momentu je Yashin rekao kako je zahvalan na ovome i da imam dozvolu da idem i ulazim u selo kad god zelim jer sam trebao poći da malo proputujem svetom.Ustao sam,pozdravio se sa Orzekom i Yashinom i onda krenuo svojim putem.Tennin Slayer
Već nekoliko dana bilo je sve uobičajeno, Genji je radio svoje uobičajene poslove oko papirologije u svojoj kancelariji, a pismo od Note Zenoa još uvek nije stiglo na njegov prag. Dok se bavio svojim poslovima sinula mu je jedna ideja, verovao je da postoji način da poboljša svoje sposobnosti i dovede ih do krajnjih granica, time je zatražio od specijalnih nindzi sela da mu izrade jedan veoma moćan seal koji bi to mogao uraditi. 

Nakon što je završio svoje obaveze tog dana zaputio se u operacionu salu uz pratnju 2 specijalna shinobija, jer nije znao kakve sve posledice mogu da ga ćekaju. Uzeo je seal i potom ga zalepio na svoju ruku, gledao je kako njegova koža upija seal malo po malo dok skroz nije nestao. U tom momentu osetio je veliku smirenost, verovao je da će mu seal pomoći da bolje kontroliše svoju chakru kako je ne bi crpeo mnogo pri izvođenju svojih jutsua, sada uz pomoć svoje maske i ovog seala znao je da se njegova kontrola chakre popela na novi nivo, i da mu sada treba minimalna potrošnja chakre kako bi izvodio svoje jutsue.
#card621
 Sve je ispalo dobro bez ikakvih posledica, a nakon uspešno izvršene operacije vratio se opet u svoju kancelariju.Bistar Um
Orzek je video da je ovde sav njegov posao zavrsen pa je odlucio da se zaputi van sela u nadi da ce naci nesta zanimljvio sto moze da radi. Izasao je iz operacione sale i krenuo ka kapiji sela kako bi izasao iz sela.Možeš me ubiti ali nikad neću umrijeti