Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Cave Bunshi

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Cave Bunshi

⛩ Cave Bunshi NuIZdS2

Skrivena pećina u zemlji šuma je pažljivo sakrivena među gustim stablima i bujnom vegetacijom, nedaleko od uskog potoka koji prolazi kroz regiju. Ovaj potok, poznat po svojoj kristalno čistoj vodi i slikovitim pejzažima, privlači pažnju putnika, ali malo ko zna da se u blizini krije tajno utočište. Hideout je dizajniran tako da se potpuno stapa s okolinom. Ulaz je skriven iza gustih bršljanova i visokih grmova, što ga čini gotovo nevidljivim za obične prolaznike. Ulazni je dovoljno širok da osoba može brzo ući ili izaći bez privlačenja pažnje.

Unutra, hideout je opremljen svim potrebnim za dugotrajni boravak. Drvene grede i kameni zidovi pružaju čvrstu strukturu, dok su prostori organizovani tako da omogućavaju maksimalnu efikasnost i brzinu reakcije. Postoje odvojene sobe za odmor, planiranje misija, skladištenje opreme i hranu. U samoj dubini se nalazi mala prostorija koja je većinu vremena prazna i nije joj još pronađena svrha.

Jedan od najvažnijih delova hideouta je tajni izlaz koji vodi direktno do potoka. Ovaj izlaz omogućava brzo i neprimjetno kretanje u slučaju opasnosti. Pored toga, Divus često koristi potok za snabdevanje vodom, potom i kao prirodni orijentir pri kretanju kroz šumu, a ponekad i za samu relaksaciju i opuštanja misli od stresa.

Hideout kartica :

Divus je sedeo za kamenim stolom u svojoj skrivenoj pećini, okružen mirisima koji su se polako širili prostorom. Pred njim je bio mali šporet na otvorenom plamenu, na kojem se polako krčkao gusti čorbast pasulj. Vatra je prštala ispod posude dok je on pažljivo mešao drvenom kašikom, nadgledajući svaki trenutak kuvanja.

Uz čorbu, na stolu su bile postavljene stare drvene činije, saćasti hleb i nekoliko voćki koje je sakupio u šumi. Njegov pogled je povremeno skretao ka otvoru pećine kroz koji je dopirao dnevni žubor potoka i zvuk ptica koje su se oglašavale u daljini. Perfektna atmosfera za objedovanje i perfektno vrijeme prije nego što krene na jednu od svojih misija ili pustolovina.

Divus je znao da je jednostavnost ovog trenutka retka u njegovom opasnom životu. Dok je čorba krčkala, razmišljao je o svojim budućim misijama, o ljudima koje će sresti i o sledećem koraku koji će morati da napravi. Ali trenutno, sve što je važno bio je miris pasulja i osećaj topline pećine koja ga je štitila od spoljnog sveta.

Nakon svog dnevnog obroka i punog stomaka odlučio je da malo meditira, čisto kako bi opustio svoje misli i potrošio malo vremena prije svoje iduće misije.

Divus je sjedio usred pećine, okružen plamenim bakljama koje bacaju plesne senke po zidovima. Skrštenih nogu na mekanom jastuku od runama, duboko udahne miris tamjana koji se širi prostorom. Njegove oči su zatvorene, ali um je široko otvoren. Razmišlja o nedavno stečenim informacijama, pokušavajući da otkrije šta znače za njegovu sledeću misiju. Zvuk kapljica vode sa obližnjeg izvora dopire kroz pećinu, stvarajući umirujući ritam koji ga vodi u dublje razmišljanje

Divus je stajao ispred svog oltara, gledajući u staru kartu koja je ležala raširena preko kamene površine. Na njoj su bile ucrtane tajne rute i skrivene lokacije, svaka sa svojim specifičnim opasnostima i izazovima. Njegove oči su prelazile preko linija i oznaka, upijajući svaki detalj koji će mu biti potreban.

Polako je zatvorio kartu i pažljivo je uvio, stavljajući je u kožnu torbu koju je nosio oko struka. Onda se okrenuo prema stolu gde je imao uredno poređanu opremu. Uz jedan dubok uzdah, počeo je da pakuje sve što mu je potrebno: kunai noževe, šurikene,  mali svitak sa važnim informacijama o misiji i nekoliko dodatnih rezervi hrane.

Obukao je svoju tamnu odeću i crni plašt obavijen krznom, koja mu je omogućavala lako kretanje i pružala dovoljno udobnosti u toku putovanja. Potom se zaputio ka lokaciji misije.

Divus je pospremao svoj koliko toliko privremeni dom. Znao je da se kad tad vrijeme za nove avanture i nove pejzaže ali u ovom momentu ovo je bilo najbolje mjesto za njega. Kako bi osigurao svoju sigurnost i mogao da usavrši svoje vještine dodatno odlučio je da postavi seal koji će prikriti njega  zajedno sa ovom lokacijom tako da će ona biti sigurna od provalnika. Često je izlazio vani, dal da trenira ili jednostavno malo protegne noge, ali ubuduće defnitivno nije želio da ostavi prazan dom bez nadzora.

Hiding seal :

Nakon dugog i teškog puta stigao je nazad u svoj skromni dom. Dvije misije uspješne iza njega i dobra nagrada za obe u džepu, znao je da se definitivno isplati prihatiti ovakve ponude u budućnosti. Počeo se polako raspakivati a nakon što je to završio otišao je do obližnjeg izvora koji je bio pored pećine, osvježio se i vratio se da se relaksira, i telo i um.

U skrivenom uglu svoje pećine, Divus je meditirao, duboko udišući miris tamjana koji je ispunjavao prostor. Umirio je svoj um, fokusirajući se na svoje unutrašnje biće. Vizualizovao je sledeće korake svoje misije, osećajući kako mu energija struji kroz telo, pripremajući ga za izazove koji ga čekaju.

Divus je stajao ispred malog šporeta, mešajući gustu čorbu koja se krčkala u loncu. Mirisi začina su ispunjavali pećinu, pružajući mu osećaj topline i udobnosti. Dok je polako uživao u svakom zalogaju, razmišljao je o informacijama koje je prikupio i sledećim koracima koje mora da preduzme.

Divus je sedeo za malim stolom, zapisivajući beleške u svoj dnevnik. Njegovo pisanje bilo je brzo i precizno, dok je beležio misli i strategije. Koristio je ovaj dnevnik kao vodič za buduće misije, a svaka stranica bila je ispunjena važnim informacijama i taktičkim planovima.

U svom radnom prostoru, Divus je brusio oštricu svog kunai noža. Svetlost sveće je treperila dok su varnice letele sa metala. Zvuk brusa bio je umirujući, a njegovi pokreti smireni i precizni. S svaki potez oštrice, osećao je kako se njegova spremnost povećava.

Divus je konačno stigao kući nakon svojih kratkih pustolovina. Otvorio je skrivena vrata svoje pećine i ušao unutra, osećajući poznati miris vlažnog kamena i sveže trave. Skidao je opremu polako, pažljivo odlažući oružje i torbu na svoje mesto. Dok je prolazio kroz skromno uređeni prostor, osvetljen slabim svetlom baklji, osećao je kako mu napetost izmiče iz mišića. Spustio se na stolicu pored radnog stola, uživajući u osećaju sigurnosti koji mu je pružao njegov skromni dom.

Uzeo je trenutak da se priseti proteklih dana – prolazak kroz gustu šumu, susret sa trgovcima u luci stare Lale, mir i spokoj na plaži Katayumi. Svako od tih mesta nosilo je svoju jedinstvenu energiju i iskustva, ali ništa nije moglo zameniti osećaj povratka kući.

Nakon što je stigao sa svoje misije, Divus je stajao ispred svog oltara, gledajući u staru kartu koja je ležala raširena preko kamene površine. Na njoj su bile ucrtane tajne rute i skrivene lokacije, svaka sa svojim specifičnim opasnostima i izazovima. Njegove oči su prelazile preko linija i oznaka, upijajući svaki detalj koji će mu biti potreban. Uzeo je mali kamenčić i postavio ga na mjesto gdje je izveo svoju zadnju misiju kako bi imao zabilježenu lokaciju hrama koji je nažalost morao srušiti.⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c

D  I  V  U  S

⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c
Dolazak u skrovište uvijek je donosio osjećaj olakšanja. Bio je to prostor gdje je Divus mogao biti sam sa sobom, daleko od očiju svijeta i svih izazova koje je morao savladati. Svakim korakom prema unutrašnjosti šume, osjećao je kako se stres i napetost lagano otpuštaju.

⛩ Cave Bunshi Charioce_XVII-5910e920a2e11⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c

D  I  V  U  S

⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c
Nakon uspješno obavljene misije u regiji veoma blizu njegove kuce osjećao se uspješno i zadovoljno. Njegova mala pećina - njegov trenutni topli dom. Na ulazu same pećine se zadržao čekajući svog orla pismonošu da se vrati također. Nakon povratka odlučio je da predahne i da se počasti jednim malo vecim obrokom.⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c

D  I  V  U  S

⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c
Divus je stigao kući nakon veoma dugog putovanja i dvije uspješne odrađene misije jednu za drugom. Na samom ulazu u svoju pećinu osjetio je toplotu doma koju je rijetko kad u svom životu osjetio, iako je pećina bila hladna njemu je to prijalo kao da gori najveći plamen u njegovom srcu. Raspakovao je svoje stvari pa odlučio da prebroji sve nagrade koje je dobio i prikupio zbog uspješno obavljenih misija.⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c

D  I  V  U  S

⛩ Cave Bunshi 1Elsd0c