Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Taisei - Kućica malenica

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Taisei - Kućica malenica

Mala kućica na obodu sela koja je ista kao i svaka ostala , osim što u njoj živi Taisei a ne nego drugi, logično.


Taisei - Kućica malenica Landscape_Japan-242782

Prošlo je dve nedelje od kada je Taisei dospeo na ovaj misteriozan svet zvani Aworld. Bilo mu je jako neobično pošto od Hyorimarua nigde nije bilo ni traga ni glasa ,nije imao svoje predašnje sposobnosti u prevodu bio je slab kao točak loool. Uglavnom je dane provodio tako što je blejao kući ,nije imao motivacije da ode i upoznaje svet oko sebe ,dane je provodio sedeći kući i ne radeći ništa.

Taiseiu je već dosadilo da danima sedi kući i lenčari. Nekim danima kada je bio malo dobre volje čak je i obilazio grad i raspitivao se o tom novom svetu ,ali ne previše. Nije voleo da previše zna ,što više znaš to više problema imaš pa nije želeo da petlja svoj nos tamo gde mu nije mesto.

Već nekoliko dana Taiseiu je prolazilo kroz glavu zašto je poslat na ovaj svet , da li ima neki viši zadatak ili je čisto tako da umre opet kao i u svom svetu. Nije mu baš bilo najjasnije, nije se previše trudio ni da sazna ali želeo je da zna žašto. Znao je da je poslat sa nekim razlogom i da ima veliki potencijal ali je jednostavno bio previše lenj da vrati svoju nekadašnju moć.

Broj reči: 82

Dani su prolazili ,ništa se nije dešavalo ,ali dobro Taisei se vodio onime ako ne želiš ništa da se dešava ništa se neće i dešavati ,ali je odlučio da se ipak nešto dešava. Hteo je da proširi svoje kontakte i da se sprijatelji malo sa ljudima ,znao je da što više ljudi zna mnogo će mu biti lakše u ovom svetu , uzeo je svoje stvari i obukao se i izašao napolje.

Broj reči: 87

Prolaze nedelje, kao i život, bez ikakvog smisla prolaze dani. Uvek hiperaktivni Taisei nije znao šta da radi sa ovim periodom svog života bio je u nedoumici da li započeti ili odustati. Znao je da to dosta novih stvari donosi i da neće biti lako, ali Taisei nije pička. Kao i svako drugo jutro započeo je svoje pripreme, pripreme za neko bolje sutra, pripreme za bolji život.