Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hanpatsu Oblaci

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hanpatsu Oblaci

Filled with giant waves of sand and dust that periodically swallow and pass over high pillars of layered rock that were formed by the constant application of material from the windy climate of these areas. Most of the day you can't see a finger in front of the eye because of these clouds and that's why the area is filled with the history of shinobi conflicts, for the simple reason that it is tempting for a tactical hideout out of sight. For generations, ninjas have fought for leadership in this territory and now is no different. A warning to those who step right through a sandstorm, you may never come out of it again.

Hanpatsu Oblaci Barrera-Tormenta-de-ArenaNi na nebu, ni na zemlji.
Vihor vjetra koji je obavijao čitavu Hanpatsu oblast je zaklanjao sve pa čak i sunce i sve zvjezde beskrajnog pokrivača neba. Pokriven kaputom visoke kragne i sa naočalama koje su zaklanjale njegove oči od nemilosrdnog pjeska Kirei je koračao kroz ovu pustinju jedino ga držeći na tlu idalje prizemljenog njegova chakra.

Po najnovijoj misiji sa izvještaja bio je zadužen za uklanjanje bande koja je pokušala da ustannovi svoju dominaciju nad ovim dragocjenim regionom. Ne samo zbog njenog bogastva zlatom koji praktično sam dolazi od oluja već i strateškog položaja koj daje nacijama shinobija. Ako su informacije ispravne ovo su bili genjutsu specijalisti, kao da mi i ovako nije bilo dovoljno otežan pronalazak njihovog skrovišta sada moram i da tragam za skrivenim genjutsu iluzijama koje ih kriju.Ni na nebu, ni na zemlji.
Ako ništa sharinganom i svojim uvidjajem u genjutsu učenja mandatorna za svakoga oformitog uchihu sam imao bolje šanse od ostalih u razotkrivanju njihovog skrovišta kao i samih članova. Da bih svoju istragu ubrzao napravio sam 10 klonova koji su sa sharinganom pošli u istragu naravno njihova efektivnost je znatno manja od moje.

Njihove chakra zalihe su prosto bile manje i nedovoljne za konstantno korištenje sharingana i zato su svakih malo morali zastati da se odmore. Ali pomoć je bila pomoć i kad je udesetrotručiš imala je značajan efekat na sveukupno vrjeme potrebno za ovu misiju i njen završetak. Nnjih deset i ja jedanaesti smo se raspršili na sve krajeve ove oblasti i počeli smo sa istragama. Sve dok smo koristili oluju za vizuelno prekrivanje naših tragova.Ni na nebu, ni na zemlji.
Nisam naravno očekivao da će me ovo kompletno zakriti od njih svaka banda, pa i ona u ćoškovima svjeta su imali bar po jednog senzora dovoljno sposobnog da razotkrije prisustvo individualca u mjestu gje faktički ništa ne živi i ne ometa njegove sposobnosti van tog uljeza. Naravno ja nisam mogao biti manje zainteresovan što će me eventualno otkriti, ipak sam došao ovdje sa jednim ciljom i taj cilj je zahtjevao da ih sve maknem odavde. Ko je prvi došao do koga je isuviše nebitno.

Uskoro jedan od mojih klonova se raspršio i vratio meni svoje memorije koje su sadržale 6 sati istrage. Nisam se ni trebao fokusirati na većinski dio kraj je bio dovoljan. Izgleda da je ova misija upravo postala dosta kraća. Raspršivši ostale klonove krenuo sam sa još većom brzinom ka lokaciji sada poznatoj kao skrovište bande samoprozvanih genjutsu majstora.Ni na nebu, ni na zemlji.
Svojom tehnikom vjetra pretvrio sam svoje tjelo u nešto imaterijalno i poleteo sam na visine u kojima nisam ni sa sharinganom mogao vidjeti tlo ispod, djelom zahvaljujući pješčanoj oluji. Pošto sam već prjethodno zapamtio njihovu lokaciju iz svojih sjećanja sada nisam imao potrebe da rizikujem da me uoče sa standardnim modom transportacije. Ako imam sreće zaobiću i njihov senzor ako ne onda će prekasno saznati za moj dolazak. Iznad skrovišta okomito sam prepustio sili gravitacije da me povuče ka njima i sa maksimalnom brzinom slopodnog pada u momentima sam sletio na površinu njihove organizacije.

U sledećim ja i moj klon smo probili površinski zid i iznutra kroz hodnika počeli sa istrebljivanjem ne nadajućih članova. Ne spremni nisu imali vremena da se brane i dok je senzor skupio ostatak članova što je bilo već su bili sve osim kompletno istrebljeni. Mizerni broj njih što je ostao da se bori nije imao šanse protiv nekoga ko ne koristi čakru kao primarni vid napadanja. Do kraja dana sve što ostalo od njih je pismena potvrda u svitku kompletirane misije.Ni na nebu, ni na zemlji.
U tundri sam usput pronašao još jednu metu koja je bila zdrava za provjeriti dal kod sebe ima što je potrebno mome kontraktoru. Van oluje smo se našli išao je sa nekim karavanom koji je prolazio kroz sporednu oblast radi trgovačke linije koja je uspostavljena izmedju zemlje vjetra i kiše. Neprimjećeno sam prišao i pokušao da ovo završim što čistije.

#card1366#card186#card1325#card1326

1000DMG CHHIDORIA U ŠACI NA CHUNINA!.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world186

Nije očekivao da u karavanu i nije baš toliko sigurno tako da sam ga uspješno šokirao i senboni koji su dolazili od ninje pod kontraktom da štiti ove likove su prošli u prazan vjetar kad sam ih izbjegao i iščezao iz vida svima zajedno sa metom. Vrjeme je da vidimo dal ovaj kolega ima nešto što treba čiga Zenou. Imao je masu stvari sa sobom od putovanja pa je trebalo malo duže da sve pregledam ali nakon toga sam ga vratio nazad u karavan.

#card200Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Hanpatsu Oblaci #world1

Na još jednoj misiji ovaj put sa još dva smrada koja misle da je sve ok ako izvuku mrtve od svog vječnog mira za još ne opravdanog radnog staža. E pa sad im stiže malo kompanije. Vjervatno će da se razvesele kad me vide, ne prolaze ovdje svaki dan baš ninja. Njih dvojica su u nekom raspalom selu sa mrtvacima koji su ustali iz grobova ležerno gubili vrjem. Treba da to malo promjenimo.

#card205#card164#card160#card15#card180

Jak zamah Sa masivnim stun efektomNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world214 Hanpatsu Oblaci #world204

Jedan izbegao drugog su zaštitili njegovi drugovi mrtvaci što je gore dva chunina su se pridlužili borbi. Bez drugog izbora poslao sam nešto malo žešće na njih. Za početak sam se više fokusirao na ojačavanje nego na išta drugo pa nakon što sam obložio svoje oružije pa čak i sebe u gustom munjevitom pokrivaču, brzim znakovima ruku sam spremio dva golema metka vjetra.

#card203#card186#card166#card123

2 metka od 2500DMG na Tenina i chuninNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world185 Hanpatsu Oblaci #world188

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world202 Hanpatsu Oblaci #world214

Mali chuninčići su pokušavali da me omeju sa glavne opasnosti koja je bila tennin, njihovi majušni napadi su išli sa više strana ali vještim pokretima sam izbjegao napade i svoju energiju sam fokusirao na napad od tennina zatim sam uzvratio svojom tehnikom. Letenje koje mi ne samo omogućava izbjegavanje već i repozicioniranje je posbno korisno bilo ovdje.

#card138#card205#card127#card15

Izbjegao sam napade chunina, potim blokirao sam napad tennina i zatim sam ga napao vjetrovitom šakom.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world183 Hanpatsu Oblaci #world183 Hanpatsu Oblaci #world188

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world204 Hanpatsu Oblaci #world210

Blokirao sam uspješno napad tennina sa svojim zamahom dok su se oni više zanimali sa prospektom bježanja pd mene.
Chunini su pokušavali da me nekako napadnu medjutim letenjem sam lagano izbegao sve i na kraju sve ga sam sletio pored njih i na sve njih popalio sam chidori igle koje su kao vatromet eksplodiralo u sve strane okolo. Niko nije bio siguran ni oni mrtvi ni oni živi.

#card203#card15#card1366#card1325#card1327

100chakre u chidori sve ukupno senboni imaju 2700DMG svima.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world189 Hanpatsu Oblaci #world185 Hanpatsu Oblaci #world181

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world213 Hanpatsu Oblaci #world206

Ovo je bilo žestoko mali chunin je nekako uspio uzvratiti moj napad i u kombinaciji sa napadima 2 tennina nije ni malo bilo šala. Ali sam se ipak uspio odbraniti na kraju svega. I kao još ljepša stvar moj zamah je nastavio ka vratu chunina sa obećanjem za smrt. Koliko god njihovi napadi bili izazovni i mnogobrojni oni su samo uvećali moj momentum.

#card195#card15#card189

Blokiram napade chunina jednim zamahom i dio ovoga što mi je uzvratio moj, nakon toga još jednim zamahom poništavam taj reflektovani do kraja i moj zamah nastavlja ka chuninu, MOj treći zamah ima 1900DMG i blokira 2 zmaja tenina nakon kojeg nastavlja da blokira ostatak napada drugog tennina.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world189

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world204 Hanpatsu Oblaci #world210

Opet slična situacija oni su ubjedjeni da me dobijaju na ovu taktiku. Opet sam odradio buff i u stavu sam ispalio 3 džinovska vazdušna metka koja su pravila tunele od svih površina kroz koje su prošli. Brzo su prošli kroz napade koji su upućeni ka meni i nastavili ka mojim protivnicima. Ipak moram biti iskren ozbiljni su protivnici ako ništa drugo.

#card1371#card203#card123

Blokiram napad chunina ostatak ima 400+ da ga ubije ako primi dmg, Ostala dva metka idu na tenine svaki sa po 1800DMG jedan je oslabljen na 800DMG.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world184

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world207 Hanpatsu Oblaci #world214

Chunini od prije su svi crkli ali džaba sve to kada ih ima još! Šefovima se očigledno nije dalo da radi išta osim da zovu u pomoć koliko ja vidim. Chunina je bilo ko pacova ubiješ jednog dva ga zamjene. Ah šta je tu je, bil je vrjeme da počnem koristiti svoj sharingan sa njime sam uvidjeo još slabih tačaka koje su mi rekle kuda da udaram.

#card177#card1372#card15

Biram 200prec na 3 poteza, blokiram 300 dmg i zamahujem na chunina što je došao u borbu.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world181 Hanpatsu Oblaci #world184

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world202 Hanpatsu Oblaci #world206

Gospoda i njihovi jadnici ucjek nove fore i kerefejke su izvlačili kao madjioničari moj zamah je počistio čitavu njihovu ofanzivu koja je letjela na mene što nije naboj vjetra vkoji me pratio kao roditelja sigurno jeste. Usput sam kroz svoja dva prsta ispalio koplje munje koje je napalo tennin gospodina koji se ne nadano sakrivao iza svojih mesnatih štitova bez želje da izviri.

#card144#card195#card15#card160

Ulažem chakru u štit vjetra. Stvaram zid koji blokira sve zagarantovane potom se branim od tennin napada sa zamahom ojačanim stavovima 1800 suvih bafova 2500DMG ovaj zamah blokira sve napade i napada chunina. +200 DMG na ken. Probadam svjetlosnim kopljem tennina. nakon ovoga zamah ima 2000DMGNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world190

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world206 Hanpatsu Oblaci #world207

Chunin se pokazao iznimno sposbnim za vrjeme naše borbe čak sam počeo da imam sumnje da je zapravo skrivao svoj rank i da je bio mnogo vještiji nego što je ukazivao. Dok su tennin kukavice preferirali da se kriju iza hrpe čucara i da bacaju svoje loptice od chakre po terenu, Njima sam zadao posebnu tehniku da ih smiri.

#card127#card15

Svojim zamahom poništavam napade od kuglica i on nastavlja na chunina a zag rješava moj zid vjetra. Zatim ispaljujem dve ruke vjetra koje idu na dva tennina.
Zamasi nakon ovog poteza imaju 2100 DMG.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world190

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world214 Hanpatsu Oblaci #world210

Naravno kada zahvali uvjek ima još nitkova da zamjene one prošle. Sada sa još 2 nova i svježa pomoćnika oni su se skrivali pozadi i izigravali budale, munjevitim pokretom sa oštrim zvukom moja katana je napustila svoju koricu i pod velikim pritiskom je blokirala sve napade što su jurili ka meni. U sledećem momentu selo je ispunjeno sa hiljadama svjetlosnih igli

#card15#card199#card1325#card1327

Moj zamah me brani od napada protivničkih napada blokira 3 napada. + 150DMG Moji senboni blokiraju zag od kuglica isto blokiraju zatim napadaju sve u okolini sa 2500DMG. Zamasi imaju 2000DMG bez ikakvih aktivnih buffovaNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world183 Hanpatsu Oblaci #world190 Hanpatsu Oblaci #world187

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world204 Hanpatsu Oblaci #world208

Jedan je se dobro zeznuo pri odbrani i zbog svoje nepažnje je pretrpio smrtonosni udar od električnih igli ali je njegovo tjelo ipak idalje bilo dovoljno jako da pretrpi takav tip štete bez da momentalno umre. Svoje ograničeno vrjeme na ovom svjetu odlučio je iskoristiti da pripomogne ostalima koji su umirali pored podjednako oštećeni od prošlog napada.

#card191#card1371#card123

Sa jednim vazdušnim metkom blokiram napade chunina, chakra lopti i napadam jednoga sa drugima isto to samo što je blokirao i napad mrtvoga i sa trećim napadam tennina sa 3100DMG.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world185 Hanpatsu Oblaci #world189

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world203 Hanpatsu Oblaci #world210

Kolega tennin je bio i suviše ometen činjenicom da mu je drug upravo pretrpio štetu koju neće preživjeti van ove borbe i sa smanjenom kncentraciom je zakasnio da sam sebe odbrani jedva je uspio ublažiti moj napad prije nego što je podkleknuo od džinovskog vjetrovitog metka. Chunin se inekako idalje držao živim. Ali mu sudbina nije slutila dobro protiv moga sledećeg napada.

#card195#card15#card189

Sa svoja tri zamaha blokiram sav dmg upućen ka meni i sa poslednjim nnastavljam dalje u napadu na chunina.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world187

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world208

Zadivljujuće chunin je nekako uspjevao da sve do sad izbjegne i čak da uzvraća napade dok je tennin jedva stigao da diše, ovo mi je pokazalo da bi ipak bilo pametnije da dadnem chuninu malo više pažnje nego što sam do sad mislio potrebno. Dokazivajući da sam upravi pojavio se iza mene i pokušao je da me presječe tome sam kontrirao presjekavši njegov mač i pokušavajući tako i njega.

#card189

Zamahom blokiram napad chunina i kroz njegov mač sječem dalje ka njemu.Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world190

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world211

Tennin koji je sa strane podlegao gledajući kako je chunin pružao veći otpor u bliskoj borbi protiv mene nego što bi on ikada mogao nije ni imao vremena da izgovori i jednu rječ, te je samo ostavio veliku chakra loptu koja me je usporavala kao zadnji svoj trag u nadi da će chunin nekim čudom uspjeti da me dovrši. Moj mač je presjekao taj san istog momenta.

#card15

Napadam chunina direktNi na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world183

U momentu kad je njegov vođa zatvorio svoje oči pune nade da bi barem platio cjenu i zajedno sa njima ovdje umro, nije mogao da vidi poražavajuću scenu pred mojim očima. Chunin koji je pun fokusa i samopouzdanja do sada pokazivao svoje vještine sada je stojao zatečen u mjestu sa katanom na pola puta zaustavljenu u trupu sa rezom pružajući se od vrha glave.

"Toliko o tome..... pa vrjeme je da se vratim nazad kući."

#card2

Izbjegavši napad chunina misija sed završava.Ni na nebu, ni na zemlji.
Stigao je na svoju lokaciju gde je trebao da ubije neke tri osobe, prvu koju je nasao odma je krenuo na njega, ali je skontao da zapravo postoji jos jedan tu, tako da je krenuo da se sprema i poslao napad prema njima dvojici u nadi da ce ih ubiti sad ili nikada.

#card1366 #card149
#card1500
#card135 #card168
Komb 2100 dmg

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world210 Hanpatsu Oblaci #world212

Jedan je pao sad je samo trebao da se brani i nastavi borbu, medjutim dosao je jos jedan. Nakon sto se odbranio samo ih je lagano napao preteranog stresa i nervoze, ocekivao je da ce se desiti najbolje moguce po njega iz ovoga.

#card136 #card186
Na munju sve
#card132 #card165
Jedan dek blokira senbone drugi ide na protivnika.

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world206 Hanpatsu Oblaci #world203

I tako je ubio jos jednog, sada je trebao da se brani jos sto je lako uradio jednom svojom vetrovitom tehnikom, a potom odlucio da nastavi da ga napada, kao zene na moru jako da ih spopada i da bude neprijatan svojim napadima, nadao se da ce ga ubiti i zavrsiti sa ovim.

#card141 #card1495
#card129 #card162

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world210

O ne ludi senboni samo to ne, pomislio je u sebi dok su padali na njega, ali verovao je da je on taj koji se pita ovde i da ce uspeti da napravi haos od zivota ovom preostalom protivniku, verovao je da je on taj rodjen za tako nesto.

#card124 #card177
#card126 #card159

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world214

I naravno desilo se njegovo omiljeno, sta ce sad od muke to se ne zna. Imao je samo jednu opciju, a to je da nastavi da se bori svim silama i da se nada najboljem ovde. Sve nade su bile ulozene u ovo sto ima i sada je bio momenat da pokaze da moze to da uradi najbolje sto moze.

#card143
#card135 #card168

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Hanpatsu Oblaci #world182 Hanpatsu Oblaci #world181

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world205

Dva njegova prijatelja su srecom odma krepala, odlucio je da baci kontranapad koji ce svim silama mozda uspeti da ga pogodi i tako uspe da zavrsi vec jednom ovu misiju na koju se tako mlad uputio i da sve bude kako treba i u najboljem mogucem redu.
#card125
#card165 #card132

The member 'Yashin' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Hanpatsu Oblaci #world202