Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Vikendica himagavari

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Vikendica himagavari

Ova vikendica okružena je sa svih strana dvorištem iza vikendice nalazi se gusta šuma dok je ispred ulaza nalazi se kamenje na koje je urezan simbol Hiru no Kaze bande u njoj boravi jedan od najjačih vojnika ove bande i održava ovo mesto u što je bolje mogućem stanju.

Napokon sam došao do kolibe u kojoj se nalazi on,pitam se da li mu je snaga onolika kolika se priča da jeste mada čisto sumnjam da je stvarno toliko jak ali vredi testirati pošto ga nije bilo kod kuće seo sam ispred i čekao svog protivnika da dođe ima da ga olešim od batina.

Napokon stigao je izgleda da je ranjen pa mislim da ću ipak da mu pružim brzu smrt bez da se muči i da trpi veliku bol stali smo jedan ispred drugog i ja sam otpočeo napad sa vodenim tornadom koji bi trebalo da bude dovoljan da ga usmrti.
#card30

The member 'Hugomecu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Vikendica himagavari #world197

Kako je njegov napad upola slabiji zbog pravila misije on ima 400 dmg ja koristim zamenu kako bi izbegao njegov napad i tzbog pravila misije prepolovljen mu je helt tako da ima 300 helta za zamenu ulažem 30 čakre i napadam sa vodenim zmajom 500 dmg.
#card1
#card36

The member 'Hugomecu' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Vikendica himagavari #world192

[center]Ubio sam ga ali je poslao napad koji ja blokiram zamenom koristeći 30 čakre nakon čega pretražujem njegovu kolibu kako bi možda otkrio informacije o tim antetaatorima ali nisam uspeo ništa da nađem na kraju odlazim krećem ka narednom odredišu kako bi mogao da završim svoju misiju još dve kocke su mi ostale da ih pronađem.
#card1 [center]