Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Samahara šuma

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Samahara šuma

Veoma velika šuma rasprostranjena po rvnom tlu sa velim uzbrdicama  i nizbrdicama koje se prostiru i daju čist pogled nna šumu.
Pošto se šuma nalazi u relativno pustoj zemlji nivo gustine naseljenosti je mala te je čini odličnim mjestom za skrovišta tajnih organizacija ili klanova. Svaki ugao šume ispunjen je opasnim životinjama i banditima koji prave zamke svuda po šumi da mogu da opljačkaju putnike.
Samahara šuma Hunter+X+Hunter+-+79-5

Došao je u mističnu zemlju gvožđa. S time što je imao puno knjiga kod kuće čitao je puno o tome kako je većina jesta bila veoma slabe naseljenosti,nešto što se lako sazna iz puno enciklopedija koje pokupiš nakon dosta godina.
Pažljivo je čuvao svoj korak da ne zgazi na jednu od zamki dok je lagano hodao kroz šumu,jedini zvuki joju su bili prisutni su bili zvuci njegovih koraka i lišća kako pada sa drveća i na pod.
Sve u svemu morao je da bude na oprezu i sazna koliko tačno genina mora d aubije, genini su bili predvođeni jedni čuninom pod imenom Alfonzo po datoteki sa misije. Oni su bili odgovorni za koruptiranje ekonomije u ovoj zemlji,te se broj stanovnika znatno smanjio i oni su preuzeli većinu ekonomije pod svoju kontrolu. To ga je nerviralo. Ljudi koji se okaljavaju na slabije ljude i koriste snagu za loše bili su njagori od najgorih.
Bio je spreman da se okači u veliki sukob ideologija.

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Samahara šuma #world46

Pauzirao je kada je osjetio nešto,nivo čakre koji je trenutno osjetio bio je dovoljan da nije orao da koristi čakra sense,skontao je da su njegove mete blizu i polako se okrenuo.
Pažljivo je slušao za bilo koje znake pokreta a zatim aktivirao svoje tehnike zemlje i bakuton klana.
#card89 #card1245
"Pokaži se...."

Tada je iz ugla očiju ugledao sjenku na drvetu,Rikuto brzo reaguje i stvara igle od blata od 600 dmg-a.
#card106
#card1246
Od tri figurice samo jednu baca i pretvara u c2 bombu,druge dvije ostavlja kod sebe.
#card1247
#card1252
SUMIRANO :

"Da te vidimo kriminalcu."

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Samahara šuma #world173

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world188

#card92
Koristi zemljani jutsu i konstruiše strukture od 40 čakre(struktura ima 600 dmg-a maksimalno) Napad pogađa strkturu i uspješno se brani.
#card1253
#card1245
#card1246#card1246
Kupi energiju i proces vajanja se ubrzava  za 2 slota. Vaja one dvije c1 bube što je ostavio prošli potez i na njih se dodaje +100 dmg-a.
SUMIRANO :

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world188

#card1
Pokretom ruke izvodi substituciju i izbjegava napad u koji ulaže 30 čakre,,na mjestu gdje on bio sad se nalazi deblo,
#card96 #card96
Dva vuka od blata 300*2 i 40 čakre se kreću ka čuninu sa velikom brzinom.

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world188

Lisca lagano suste nad usima mladog snalazljivog Reiye koji se uputio na svoju prvu i mozda zadnju anbu misiju.Veoma je uzbuđen kako ce se ova misija obligrati i da li ce uspeti zavrsiti je u rekodnom vremenu kao i normalne misije.

Stigao je konacno na mesto lokacije gde treba izvrsiti svoju misiju i prvo sto je uocio je dosta mesta gde je mogao raditi sta zeli.Njegova misija nije bila laka trebao je eliminisati metu to jest odred vestih specijalista za genjutsu sa imenom Kaminari.Nije znao drugi naziv pa se nije ustrucavao da ga se ponovo seti jer ionako nije bitno.Bitno je da se usresredi na misiju i odradi ovo veoma pazljivo i polajo kako nebi slucajno napravio neki problem sebi.

Video je svoju metu i odma pripremio svoja oruzja i svoju svest.Mete su se pojavile a eto i Reiye ispred njih sav naoster i pomalo nasmesen jer zna da im sada nema spasa.Kada ih Reiya propusti kroz ruke id njih nece ostati nista sem pepela i prasine koja ce mu ulaziti u oci.Potrudi ce se da ni to ne ostane od njih jer to i zasluzuju.

Klimnu li su medusobno ti specijalisti i onda krenuli velikom brzinom na Reiyu kako bi ga ubili.Jedan je otisao na Reinu levu stranu dok drugi na desno i oboje su bacili napad na njega koj ga je mogao kostati zivota.Mada Reiya ne strahuje i skace u vazduh i izbegava jedan dok drugi brani svojim neverovatnim Senju strukturama.

Kada je odbranio dolazece napade svojim struktura koja ga nikad nisu izneveri yole u borbama.Ostalo je samo da sada uzvrati petostruko i napravi rupice u njihovim telima svojim napadima sa korenjem.Ovog sto mu je bio blizu udario je korenjem iz ruke i bacio ga na zemlju verovatno mrtvog.Drugog je samo pogledao i on se zaledio a zatim ga zalio vodom velikih razmera dok ga vise nije bilo na terenu.

A treci je bacio vec napad na Reiyu koj ga pogađa i time on pada na pod sa povređenim umom od udara.Nije znao sta je sa njim ali svatio je kasnije da je upao u njegov genjutsu napad i to ce sada bit veliki problem u borbi jer nije navikao na ovakve napade.

Kada je treci Neprijatelj pazljivo prisao do neosvescenog Reiye i izvadi svoj mac u nadi da ga dovrsi.Onda se Reiya seti koje i zasto je postao ninja i krenuo ovim putem za sta se to on bori i za koga.Svatio je neke stvari i time skocio na noge uz pomoc svojih ruka i ignoriossaoo je svu tu prejaku bol od genjutsu napada i to sto je mogao biti ugrozen.Nije mario u tom trenutku za posledice i samo je gurao napred bez trunke bola kog je trenutno osecao ne samo na sebi vec i unutra.

Sklaplja ruke i pocinje vikati jer time izbacuje bol koju oseca i onda veliki drveni zmaj koj zatresa zemlju dok izlazi iz nje napada protivnika svom snagom.Baaaaaam prasak se desava i nista ne ostaje osim prasine protivnika koju Reiya uzme u uruke i izduva ih u nebo.

#card1
Koristi substituciju ponovo i napad čiste čakre ga maši. Usubstituciju ulaže 20 čakre.
#card109
Koristi zemljani jutsu i iz zemlje se formira ogromno blatno klizište po tlu koje se kreće ka čuninu.
Samahara šuma EvxBxDj0mumsGiFou1WjZ9CGBBq
"Kad te pogledam jedino što osjetim je duboko razočarenje."

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world189

#card114
Brzo reaguje i leti u vazduh zemljanom tehnikom.
"Absorbovao mi je napad!?"
#card1259
Sa bakuton kreacijom kreira ogromnu figuru u obliku duha koja eksplodira,davajući masivan napad na cijeli teren.
"Možda si jak i brz,ali moje eksplozije su nešto što se ne može lako izbjeći. Suoči se sa posljedicama svojih postupaka."

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world189

#card120
Stvara veliki zid od zemlje i ulaže 60 čakre  u njega(900 defensa) i brani se od napada.
#card102
Na terenu stvara zemljanog zmaja koji se kreće ka čuninu sa 500 dmg-a.

The member 'Rikuto' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Samahara šuma #world182

#card1
Zemljani zmaj pogađa čunina i on umire susrećući se sa njim.
Koristi substituciju i izbjegava talase vode.

Gleda u mrtvo tijelo čunina i onda pušta izdah,a zatim gleda u papir sa misijom i potpisuje se sa MISIJA USPJEŠNA.